Gå til indhold
Samsung og Marimekko lancerer næste samarbejde - det ikoniske mønster kommer til Samsungs livsstilstilbehør

Pressemeddelelse -

Samsung og Marimekko lancerer næste samarbejde - det ikoniske mønster kommer til Samsungs livsstilstilbehør

I januar annoncerede Samsung og Marimekko deres samarbejde, der kombinerer Marimekkos farverige design med Samsungs innovative koncepter. Som en del af samarbejdet blev over 40 ikoniske Marimekko-designs fra designere som Maija Isola tilgængelige kunstværker i Samsung Art Store til The Frame TV. Nu udbygges partnerskabet med en serie af tilbehør med det ikoniske mønster, der udvider sortimentet til at dække Samsung Galaxy-tilbehør.

Samsung stiler efter at kombinere legende farver, innovativt design og kreativitet i sine produkter – et eksempel er de populære Flip- og Fold-modeller. Ved at udvide sit sortiment af livsstilstilbehør i samarbejde med Marimekko tager Samsung denne designfilosofi til det næste niveau. Tilbehør som mobilcovers, Galaxy Buds-cover og urremme får et friskt touch med det ikoniske Unikko-print. Dette samarbejde giver Samsung-brugere mulighed for at udtrykke deres personlige stil og farverige fantasi inden for en bred vifte af interesser - fra fitness til design.

"Vi er meget glade for dette næste skridt i vores samarbejde med Marimekko. Ved at kunne tilbyde vores brugere unikt og stilfuldt tilbehør med Marimekkos ikoniske print, giver vi dem mulighed for at udtrykke deres personlighed og stil på en karakteristisk måde", siger Claus Holm, som er landechef for Samsung i Danmark.

  Kollektionen vil være tilgængelig fra april 2024 via Samsungs webshop og udvalgte forhandlere i norden.

  Om Marimekko

  Marimekko er et finsk livsstilsdesignfirma, der er kendt for sine originale prints og farver. Virksomhedens produktportefølje omfatter tøj, tasker og tilbehør af høj kvalitet samt boligindretningsprodukter, der spænder fra tekstiler til service. Da Marimekko blev grundlagt i 1951, gav deres enestående printede tekstiler dem en stærk og unik identitet. I 2023 havde virksomheden en nettoomsætning på 174 millioner euro og til sammenligning en driftsmargin på 18,4 procent. På verdensplan er der ca. 170 Marimekko-butikker, og onlinebutikken betjener kunder i 35 lande. De vigtigste markeder er Nordeuropa, Asien-Stillehavsområdet og Nordamerika. Koncernen beskæftiger omkring 470 medarbejdere. Selskabets aktier er noteret på Nasdaq Helsinki Ltd.

  Emner


  Om Samsung Electronics Co., Ltd.

  Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

  Kontakt

  RelationsPeople

  RelationsPeople

  Pressekontakt For billeder og produktudlån