Få vores nyheder på mail

Nu kan du oplade trådløst med Samsung og IKEA

Pressemeddelelse   •   Mar 01, 2015 18:30 CET

Oplad Samsung Galaxy S6 og S6 edge trådløst med IKEAs nye møbelserie

BARCELONA, Spanien – 1. marts, 2015 – På Mobile World Congress i Barcelona er det blevet offentliggjort, at Samsung og IKEA, gennem Wireless Power Consortium (WPC), giver forbrugeren helt nye tilslutningsmuligheder og forbedrede muligheder for opladning. I stedet for at være bundet af stikkontakters, til tider dårlige, placeringer, kan brugeren nu nemt oplade trådløst flere steder i hjemmet eller på arbejdspladsen og stadig holde styr på indholdet på telefonen. IKEAs nye møbelserie er den første nogensinde, der giver universel trådløs opladning direkte i møblerne, helt uden ledninger.

Indbygger trådløs opladning i møblerne

Idag stiller forbrugerene højere krav til effektive og enkle teknologiske løsninger, og det imødekommer IKEA nu på en ny måde, ved at installere trådløs opladningsteknologi direkte i deres boliginteriør. Det muliggør således at sengeborde, lamper, og bænke kan tjene endnu et formål i hjemmet ved at fungere som ladestationer for smartphones. Samsung Galaxy S6 og S6 edge, Samsungs nyeste telefoner som også blev offentliggjort på MWC, bliver en naturlig del af denne nye teknologi, da begge modeller har indbyggede komponenter, som muliggør trådløs opladning via Qi-standarden.

"Mobile enheder er blevet en naturlig del af vores liv – og det, at man nu helt enkelt kan tilslutte sit device til trådløs opladning med IKEAs møbler, giver de moderne brugere den bekvemme og praktiske udnyttelse af deres smartphones, som de forventer", siger Jean-Daniel Ayme, VD for European Telecommunication Operations hos Samsung Electronics. "Hos Samsung bestræber vi os på at levere den bedste mobile oplevelse for forbrugerne, særligt i deres eget hjem og på kontoret, og vi har et lansigtet fokus på innovative opladningsløsninger.”

Hos IKEA er man også glade for det nye samarbejde.

”Vi ved, at folk hader kabelrod. De er trætte af, at de ikke kan finde deres oplader, og at de vil løbe tør for strøm. Med denne kollektion giver vi folk mulighed for at oplade overalt i hjemmet ved at integrere trådløs opladning i vores boligindretning," siger Jeanette Skjelmose, Business Area Manager, belysning og trådløs opladning, hos IKEA.

Den nye kollektion fra IKEA vil være tilgængelig i Europa og Nordamerika i april 2015. Samsung Galaxy S6 og S6 blev præsenteret på Mobile World Congress i Barcelona og vil blive lanceret i Danmark fra 11. april 2015.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med vores initiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com