Gå til indhold
Samsung og Icona Pop inviterer til en unik, digital koncertoplevelse

Pressemeddelelse -

Samsung og Icona Pop inviterer til en unik, digital koncertoplevelse

Den svenske popduo Icona Pop har valgt en lidt anderledes tilgang til verdenspremieren på deres nyeste single ’F.U’. I samarbejde med Samsung har de lanceret singlen via en digital koncert, hvor fans kan opleve singlen eksklusivt frem til d. 23. december.

Icona Pop er med lanceringen af deres nye single gået digitalt. I samarbejde med Samsung har de nemlig optaget en koncert, Circle of Sound, der nu ligger online. Koncerten er en unik lydoplevelse i 360 grader. Den er blevet filmen fra 360 vinkler, således at tilskuerne selv kan vælge, hvorfra de vil se koncerten. Inspirationen til koncertformatet har de hentet i Samsungs nye højttalere, Wireless Audio 360. Højttalerne er designet til at give en optimal lydoplevelse, uanset hvor i rummet du befinder dig.

”Sammen med Icona Pop vil vi gerne levere musik på en helt ny måde. Med inspiration i vores nye 360-højttalere får publikum mulighed for at opleve Icona Pop fra alle vinkler. Vi synes det er en sjov og anderledes måde at se en koncert på, der samtidig viser fordelene ved 360-graders lyd,” fortæller Kasper Thomsen, salgsansvarlig for AV hos Samsung Danmark.

Icona Pop blev dannet i 2009 og har siden haft en række singler på hitlisterne. De har blandt andet ligget nummer syv på den amerikanske Billboard chart med singlen ’I Love It’. Tidligere på året udgav de singlen ’Emergency’, der har haft mere end 39 millioner afspilninger på Spotify og efterfølgende er blevet remixet flere gange. Med lanceringen af den digitale koncert er det første gang, at fans kan opleve Icona Pops nye single, ’F.U’. Først d. 23. december bliver singlen tilgængelig andre steder.

”Vi synes, det er fantastisk, at Samsung med sin store erfaring inden for lydteknik kaster sig ud i et projekt som dette. Vi havde det rigtig sjovt under koncerten, og vi er glade for, at vi nu kan dele oplevelsen med vores fans,” fortæller de to sangerinder fra Icona Pop.

Oplev selv Icona Pops koncert i 360 grader her

Emner

Tags


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med vores initiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 319.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com

Pressekontakt

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant 40261663
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt PR Manager TV/Home appliances +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Relateret materiale