Få vores nyheder på mail

Samsung og Det Danske Kokkelandshold åbner ’pop-up’ vaske-café

Pressemeddelelse   •   Maj 28, 2014 10:41 CEST

København d. 28. maj 2014For at fejre sommerens komme kører forbrugerelektronikproducenten Samsung ud i det danske sommerland med en rullende vaske-café, og første stop på turen er iForm KvindeTri i Gentofte d. 1. juni. Til den rullende café har Samsung allieret sig med Det Danske Kokkelandshold, som har kreeret en signatur-sommersmoothie særligt til anledningen.

Nyd en specialkreeret gratis sommersmoothie

I caféen kan hele familien få en hyggelig oplevelse, hvor de voksne kan hilse på repræsentanter fra Det Danske Kokkelandshold og nyde den specialkreerede gratis sommersmoothie, mens der vil være gratis is til børnene. Gæsterne kan desuden deltage i en konkurrence om at vinde en rejse for to personer til at overvære det Danske Kokkelandshold dyste ved VM-kokkemesterskaberne i Luxembourg til november.

Leg med Samsungs smarte vaskemaskine og nye amerikanerkøleskabe

I den rullende vaske-café kan gæsterne afprøve, hvordan Samsungs nye smarte vaskemaskine WW9000 fungerer og f.eks. teste muligheden for at fjernstyre maskinen via en app på mobilen. Gæsterne kan eksempelvis smide børnenes græsplettede sommertøj til vask på stedet, og hente det igen, når de er færdige med at heppe på deltagerne.

Gæsterne kan også teste Samsungs to nye amerikanerkøleskabe – Samsungs French Door køle- fryseskab med is- og vandmaskine med mineralvand, hvor man selv kan styre mængden af kulsyre, og Samsungs smarte Food ShowCase køle- fryseskab, der er indrettet så hele familien let har adgang til deres yndlingsmad- og drikkevarer.


Samsungs ’pop-up’ café kan besøges til iForm KvindeTri d. 1. juni. Cafeen er placeret ved Kildeskovshallen og holder åbent mellem kl. 7.30 – 13.00. Samsungs rullende vaske-café vil desuden kunne findes ved følgende arrangementer i løbet af juni

  • Nykredit Halvmaraton i Aarhus d. 8. juni
  • Københavns kvindeløb på Østerbro d. 15. juni
  • Sankt Hans på Islands Brygge d. 23. juni


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.