Få vores nyheder på mail

Samsung præsenterer Samsung Pay

Pressemeddelelse   •   Mar 01, 2015 18:30 CET

Samsung lancerer en sikker og nem mobilbetalingsløsning med unikke anvendelsesmuligheder

BARCELONA, Spanien – 1. marts, 2015 – På Mobile World Congress i Barcelona præsenterede Samsung Electronics i dag en ny mobilbetalingstjeneste, Samsung Pay. Til forskel fra de mobilbetalingsløsninger, som allerede findes på markedet, kan Samsung Pay bruges på langt de fleste betalingsterminaler. En kombination af NFC og den nye egenudviklede teknik, Magnetic Secure Transmission (MST), muliggør nemlig, at kunder kan betale med telefonen, selv på traditionelle betalingsterminaler.

For at kunne levere markedets bedste mobilbetalingsløsning har Samsung samarbejdet med betalingsnetværk såsom MasterCard og Visa omkring Samsung Pay, og Samsung er desuden på nuværende tidspunkt i tæt dialog med vigtige finansielle partnere såsom American Express. Formålet er at skabe en større tilgængelighed og fleksibilitet for brugerne og samtidig tilbyde en sikker og enkel betalingsoplevelse.

“Kombinationen af en nem betalingsprocess og et stærkt netværk af samarbejdspartnere gør Samsung Pay til en tjenste, som kommer til at redefinere, hvordan vi betaler for vores varer via telefonen”, siger JK Shin, VD hos Samsung Mobile.

Hurtigt, enkelt og med global dækning

Samsung Pay vil kunne bruges på cirka 30 millioner betalingtermialer verden over, hvilket gør tjenesten til den første mobilbetalingsløsning, der kan bruges stort set universelt. Dette er muligt takket være Magnetic Secure Transmission (MST), en banebrydende teknik, som muliggør mobile betalinger, uanset om betalingsstedet understøtter køb via NFC eller via traditionelle kortlæsere.

Samsung Pay er en letanvendelig app, hvor betalingskortet registreres via et par enkle trin. Når kortet er registreret, startes tjenesten med et fingerswipe henover skærmen, hvorefter brugeren vælger, hvilket kort, der skal anvendes. Betalingen autoriseres med mobilenhedens fingeraftrykslæser og gennemføres ved, at brugeren holder telefonen mod betalningsterminalen.

Sikker og privat

Samsung lægger vægt på at levere både brugersikkerhed og håndtering af persondata, der følger de højeste branchestandarder. Samsung Pay gemmer derfor ikke personlige kontonumre i brugerens telefon. Følsomme kortinformationer omdannes i stedet til en unik, krypteret kode, som gør, at kunderne let kan gennemføre køb over hele verden med et højere sikkerhedsniveau end ved betaling med fysiske betalingskort.

Samsung sikrer betalingerne mod bedrageri og hacking ved hjælp af Samsungs egen sikkerhedsplatform (Samsung KNOXTM) og ARM TrustZone®. Derudover kan brugerne lokalisere, låse og nulstille mistede telefoner fuldstændigt via Samsungs tjeneste Find My Mobile.

Samsung Pay vil indledningsvist blive lanceret i USA og Korea denne sommer, og bliver senere hen også tilgængelig i Europa sammen med Samsung Galaxy S6 og S6 edge.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med vores initiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com