Gå til indhold
SAMSUNG MUSIC GALAXY INVITERER TIL VERDENSPREMIERE PÅ LUKAS GRAHAM’S NYE ALBUM

Pressemeddelelse -

SAMSUNG MUSIC GALAXY INVITERER TIL VERDENSPREMIERE PÅ LUKAS GRAHAM’S NYE ALBUM

Samsung Music Galaxy har i tre år støttet dansk musikkultur gennem samarbejder med en lang række danske etablerede og upcoming artister. Nu er det tid til at annoncere et nyt samarbejde, og denne gang får Samsung Music Galaxy besøg af en af Danmarks helt store stjerner, nemlig Lukas Graham.

København den 28. februar 2022 - Samsung Music Galaxy handler om at støtte danske musikere, at sætte fokus på talentet vi har i Danmark og ikke mindst give unikke musikoplevelser til de danske musikfans.

Samarbejdet mellem Lukas Graham og Samsung Music Galaxy kommer til at tilbyde danskerne en række helt unikke musikoplevelser. Samsung Music Galaxy og Lukas Graham inviterer nemlig til verdenspremiere i form af intime live sessions med Lukas Graham fem steder i Danmark til maj. Her vil man blive nogle af de første i verden, der hører sangene fra det nye album: ‘Lukas Graham - Pink’. Koncerterne bliver mini-versioner af Lukas Grahams ‘In the round’- koncerter, som kommer til at turnere landet til august. Til disse mini-versioner vil Lukas Graham spille sangene fra hans kommende album.

Vi er super stolte af, at have Lukas Graham med som en del af Samsung Music Galaxy universet. Lukas rammer rigtig godt plet ift. det Samsung Music Galaxy handler om - nemlig at støtte og give unik adgang til danske artister og skabe unikke oplevelser for danske musikfans på et højt niveau. Med en stjerne i verdensklasse tror vi på, at vi kan skabe en enestående musikoplevelse, som rigtig mange gerne vil være en del af,” siger Claus Holm som er Landechef i Samsung Danmark.

For at få adgang til de unikke koncerter med Samsung Music Galaxy og Lukas Graham, skal man deltage i en konkurrence på www.musicgalaxy.dk, hvor man kan være heldig og vinde et par billetter.


Se kampagnefilmen med Lukas her: https://www.musicgalaxy.dk/lukas-graham/

Find kampagnebilleder her: https://umusic.app.box.com/s/dmq5vi1dqgtttw1mbzq93j3oquy8pims

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån