Få vores nyheder på mail

Samsung præsenterer GALAXY S 4

Pressemeddelelse   •   Mar 15, 2013 00:30 CET

New York City, USA, d. 14. marts 2013 – Endelig er den her – Samsung GALAXY S 4! Samsung præsenterede her til aften den længe ventede GALAXY S 4 ved Unpacked 2013 i New York. Den fjerde generation af GALAXY S er en telefon, som kender dig og forstår, hvad der er vigtigt i dit liv.

 
GALAXY S 4 forstår værdien af relationer og gør det lettere end nogensinde før at skabe og opretholde kontakten med venner og familie. GALAXY S 4 formår nemlig at gøre din hverdag endnu mere enkel ved hjælp af en række innovative funktioner. Telefonen kan også hjælpe dig med at føre en sund livsstil.

 
Mindre at holde om, mere at se på
Telefonens nyskabende design giver plads til en større skærm og et mere kraftfuldt batteri, end du nogensinde troede var muligt i en så slank og let smartphone. Designet er inspireret af naturen, og med den tynde ramme og materialevalget har GALAXY S 4 et ydre der imponerer.

Forgængeren, GALAXY S3 tilgodeså menneskets adfærd og kunne genkende ansigter. GALAXY S 4 tager skridtet videre. Den genkender både dit ansigt, din stemme og dine bevægelser, og du kan styre den uden overhovedet at røre ved skærmen. Ser du f.eks. en video og kigger væk, så pauser telefonen videoen automatisk og starter afspilningen fra samme sted, når du igen retter blikket mod skærmen for at se videre. Du kan også scrolle gennem indholdet på websider eller e-mails uden at røre ved skærmen. GALAXY S 4 registrerer dine øjen- og håndledsbevægelser og scroller op og ned efter dine bevægelser. Ved at slutte GALAXY S 4 til en docking-station, der findes som tilbehør, kan du også scrolle blot ved hjælp af dine øjenbevægelser. Du kan desuden ændre musiknumre eller besvare indkommende opkald ved blot at føre hånden over skærmen.

Musikfyldte billeder, der er nemme at dele
GALAXY S 4 fanger livets små øjeblikke, og giver dig mulighed for at genopleve dem i højeste kvalitet med knivskarp farvegengivelse på den højtopløste skærm. Du kan f.eks. tage et billede af en baby og samtidig optage dens grin – du kan altså virkelig fange øjeblikket. Hver gang du kigger på billedet, afspilles også babyens grin. Eller hvorfor ikke sætte lyd til de billeder, du tog til koncerten med dit yndlingsband? Du kan desuden tage billeder med telefonens bagerste og forreste kamera samtidigt. Billederne kombineres derefter og skaber et unikt billede med dig i midten af dine oplevelser. Størrelse, ramme og andre detaljer vælger du selv.

GALAXY S 4 gør det nemt og enkelt at dele og opleve mange af livets glæder med familie og venner. Med Group Play-funktionen kan du dele musik, billeder og spil med andre omkring dig – også steder hvor der ikke er WiFi eller netværkssignal. Hvis du ønsker at høre høj musik og skabe en feststemning, kan du afspille den samme sang fra flere telefoner samtidigt ved hjælp af Share Music-funktionen.

Trænings- og kostplan i lommen
GALAXY S 4 byder også på et stort udvalg af nye smarte funktioner, der kan hjælpe dig med at holde styr på din sundhed. S Health hedder funktionen, der bl.a. indeholder en mad- og træningsdagbog, der kan hjælpe dig med at holde dig sund og rask*. Og ved hjælp af forskelligt tilbehør kan GALAXY S 4 blive din personlige helseguru. Du kan f.eks. tjekke din vægt på telefonen med tilbehøret Samsung Body Scale, eller du kan fastgøre Samsungs S-band på dit håndled for at få en god nats søvn – det sikrer nemlig, at du vågner op under den rette REM-cyklus. GALAXY S 4 kan også give dig statistik over dine aktiviteter i løbet af dagen. Med Samsung Heart Rate Monitor kan du måle din puls – en perfekt funktion, når du dyrker motion.

Det er også muligt at forbinde S-Health til et blodtryksapparat, eller et blodsukkerapparat for at måle dit blodsukker. For yderligere at øge dit velvære og gøre det nemt at betjene telefonen, så tilpasses billeder og lyd efter de omgivelser, du befinder dig i – alt sammen for at give dig den bedst mulige oplevelse.

* Visse S Health-funktioner kræver specifikt tilbehør for at kunne benyttes. FOTOS

http://www.samsungmobilepress.com/

FAKTA: Samsung GALAXY S 4 er verdens første mobil med en Full HD (1920x1080) Super AMOLED-skærm på fem tommer med 441ppi. Det nye Gorilla Glas øger skærmens evne til at tåle stød og gør den mere modstandsdygtig mod ridser. Telefonen har et kamera på bagsiden med 13 megapixel og autofokus, og et kamera på forsiden med 2 megapixel og mulighed for at optage i Full HD. Vægt 130 gram og mål 136,6 x 69,8 x 7,9 mm. Udstyret med operativsystemet Android 4.2.2 (Jelly Bean) og en processor på 1,9 GHz quad-core/1,6 GHz octa-core. Batteri på 2.600 mAh. NFC, Bluetooth 4.0 samt IR-led. 16/32/64 GB hukommelse, understøtter microSD på op til 64GB, 2GB ram. Ved lancering kommer telefonen i farverne sort og hvid. Og senere på året lanceres GALAXY S 4 i endnu flere farver. Kommer i butikkerne i løbet af foråret 2013 til en vejledende udsalgspris på 5.199 kroner.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-tv, smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 227.000 medarbejdere fordelt på 75 lande og har en årlig omsætning på mere end 143 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Vedhæftede filer

PDF-dokument