Få vores nyheder på mail

Samsung lancerer Virtual Reality-projekt til Ungdoms-OL 2016

Pressemeddelelse   •   Feb 03, 2016 09:15 CET

Ungdoms-OL 2016 skydes i gang i Lillehammer, Norge den 12. februar. Og i år står Samsung bag et nyt Virtual Reality-projekt, der skal give tilskuerne en interaktiv og medrivende oplevelse af legene.

København, den 3. februar 2015 – Samsung, der er Worldwide Olympic Partner inden for trådløs kommunikationsudstyr, har i dag offentliggjort et nyt Virtual Reality-projekt i forbindelse med Ungdoms-OL 2016, der afholdes i Lillehammer fra 12.-21. februar. I samarbejde med Den Internationale Olympiske Komité vil Samsung i løbet af legene stå bag det første olympiske indhold i Virtual Reality, blandt andet ved at give tilskuere verden over mulighed for at VR live-streame hele åbningsceremonien.

"Samsung er en mangeårig Worldwide Olympic Partner. Vi ønsker at inspirere unge mennesker, både under De Olympiske Lege og under Ungdoms-OL gennem innovativ teknologi og banebrydende oplevelser," siger Timo Lumme, IOC TMS Managing Director. "Vi er stolte over at samarbejde med Den Internationale Olympiske Komité om denne VR live-streaming. På den måde er vi med til at rykke grænserne for, hvad der er muligt – både for de unge, der deltager i legene og dem, der følger med på afstand "

Ved en række forskellige events under Ungdoms-OL 2016, vil Samsungs såkaldte ’Samsung Galaxy Studios’ gøre legene i Lillehammer inspirerende for unge rundt om i hele byen og på de olympiske venues.

Blandt Samsungs aktiviteter til Ungdoms-OL 2016 i Lillehammer er:

Føl passionen ved sporten: Gear VR-oplevelsen
For at fejre åbningen af Ungdoms-OL 2016 den 12. februar, vil Samsung Galaxy Studio i Lillehammer og en række andre udvalgte steder tilbyde en enestående VR live-streaming-oplevelse af selve åbningsceremonien, som vil være tilgængelig for alle, der har et Samsung Gear VR.

Ved at parre en Galaxy smartphone med Samsung Gear VR, vil VR-brillen fremvise den olympiske fakkel, de forskellige nationers parader, og andre arrangementer – alt sammen i 360-graders vinkler. Desuden vil daglige højdepunkter, herunder speed skating, snowboarding, kunstskøjteløb og skihop, være tilgængelig for offentligheden som VR-indhold lige efter afholdelsen af de forskellige discipliner.

Fra 11.-21. februar vil tre Samsung Galaxy Studios – en VR bus, et VR monument og en VR station - blive opsat forskellige steder i Lillehammer. Besøgende vil kunne prøve udvalgte smartphones, herunder Samsung Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 edge, og Galaxy S6, og få mulighed for at prøve en vintersportsgren gennem Gear VR. En unik 4D VR-oplevelse vil være tilgængelig på VR stationen, hvor besøgende kan sidde i teaterlignende stole og opleve skihop på en måde, som aldrig før.

Indfang unge atleters drømme med teknologi
Digitalt og socialt indhold vil blive skabt under legene af 47 unge IOC-ambassadører, der i alt repræsenterer 39 forskellige lande rundt om i verden. Ambassadørprogrammet skal opfordre unge til at være nysgerrige på og aktive gennem sport. Som en del af programmet vil de unge ambassadører være udstyret med en Samsung Galaxy S6 edge+, så de kan dele deres historier med hinanden og holde kontakten.

Derudover vil Ungdom-OLs håbefulde atleter, herunder norske Vebjørn Heldal, medvirke i Samsungs kampagne ’The Only Way to Know’. Her vil de fortælle deres egen historie om at skulle kæmpe sig til sejr. I forlængelse af dette opfordrer Samsung andre unge til at dele deres fortællinger på sociale medier under #Theonlywaytoknow.

For mere information om Samsungs nyeste produkter, besøg www.samsungmobilepress.com.

Vinter Ungdoms-OL 2016 i Lillehammer vil blive afholdt fra 12.-21. februar i Lillehammer i Norge.


Om Samsungs engagement i De Olympiske Lege
Samsung begyndte sit engagement i OL som en lokal sponsor af De Olympiske Lege i Seoul i 1988. Siden de olympiske vinterlege i Nagano i 1998 har Samsung udvidet sit engagement som Worldwide Olympic Partner inden for trådløs kommunikationsudstyr, hvilket blandt andet indebærer, at Samsung leverer den trådløse kommunikationsplatform, Wireless Olympic Works (WOW), samt mobile enheder. Gennem en række olympiske kampagner, deler Samsung sin begejstring for De Olympiske Lege med folk rundt om i verden, og gør det muligt for folk at deltage i legene gennem sin innovative mobilteknologi. Samsungs forpligtelse som Worldwide Olympic Partner fortsætter frem til Rio 2016, PyeongChang 2016 og Tokyo 2020. 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 319.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på news.samsung.com/global