Gå til indhold
Samsung lancerer The Freestyle - en banebrydende bærbar underholdningsenhed

Pressemeddelelse -

Samsung lancerer The Freestyle - en banebrydende bærbar underholdningsenhed

Freestyles' banebrydende teknologi viser underholdning i en kompakt og bærbar form. Den har auto-niveau, autofokus og auto-keystone-funktioner, der skaber en fremragende seeroplevelse, uanset hvor du er.

København – 4. januar 2022 – Samsung annoncerer i dag, forud for CES 2022, lanceringen af sin helt nye bærbare underholdningsenhed, The Freestyle. Den tilbyder førsteklasses teknologi og fleksibilitet til forbrugere, der ønsker at tage deres video- og lydindhold med sig, for eksempel rundt i hjemmet, på ferie eller på arbejde.

Freestyle vejer kun 830 gram, hvilket betyder, at man nemt kan projicere en skærm hvor som helst. Freestyles fleksible design muliggør rotation op til 180 grader, så brugerne kan se video i høj kvalitet - på borde, gulve, vægge eller endda lofter uden behov for en separat skærm.

- Freestyle er et alsidigt og fleksibelt produkt, der passer godt til vores nordiske aktive livsstil. Dens bærbarhed gør den nem at tage med, hvorhen du vil, uanset om det er til sommerhuset, festen, arbejdet eller på ferie. Det er en enhed, der passer til alle aldre og behov og giver dig mulighed for at nyde tv-underholdning på en ny måde, siger Kim Gertsen, Team Lead AV i Danmark.

Freestyle er udstyret med auto-keystone og automatisk billedjustering skabt af brancheførende teknologi. Funktionerne gør det muligt for enheden automatisk at justere skærmen til enhver overflade i enhver vinkel, hvilket giver et proportionalt billede. Derudover gør autofokusfunktionen det muligt for The Freestyle at vise skarpe billeder på op til 100 tommer. Freestyle kommer også med et passivt højttalerelement, der giver en ren og dyb bas. Freestyle er kompatibel med eksterne batterier[1], der understøtter USB-PD og 50W / 20V output eller højere, så man kan bruge den, uanset hvor man er.

Freestyle kan også bruges til at skabe atmosfæriske lyseffekter takket være dens ambient-tilstand og gennemsigtige linsebeskyttelse. Freestyle er desuden en smart højttaler, der analyserer musikken for at parre den med visuelle effekter.

Freestyle tilbyder lignende funktioner, der er tilgængelige på Samsung Smart TV, med apps til streamingtjenester og spejlings- og castingsfunktioner, der er kompatible med både Android- og iOS-mobilenheder. Produktet er certificeret af globalt store streamingpartnere.

Freestyle vil blive præsenteret under CES 2022 mellem den 5. og 7. januar og er planlagt til at være tilgængelig på det nordiske marked i løbet af første kvartal af 2022.

Besøg news.samsung.com/global/ces-2022 for mere information, herunder fotos og videoer om de produkter, Samsung præsenterer på CES 2022.

Besøg www.samsung.com for at få flere oplysninger om Samsungs livsstilsportefølje.


[1] Samsung er ikke ansvarlig for eksterne batterier fra tredjeparter.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån