Gå til indhold
Samsung lancerer SSD 990 EVO: Højere ydeevne til hverdags-gaming, forretning og kreative arbejdsgange

Pressemeddelelse -

Samsung lancerer SSD 990 EVO: Højere ydeevne til hverdags-gaming, forretning og kreative arbejdsgange

Samsung Electronics, der er verdensførende inden for avanceret hukommelsesteknologi, annoncerede i dag lanceringen af SSD 990 EVO - den nyeste tilføjelse til virksomhedens sortiment af forbruger-SSD'er - som leverer kraftfuld ydeevne med bedre strømeffektivitet. NVMe SSD er designet til at forbedre hverdagens computeroplevelser som gaming, arbejde og video- og fotoredigering og forventes at være en ideel løsning for en bred vifte af brugere.

"Samsung har udnyttet sine avancerede hukommelsesteknologier til optimerede SSD-løsninger, og i vores seneste forbrugerprodukt har vi kombineret både innovation og praktisk anvendelighed for at forbedre brugernes computeroplevelser," siger Hangu Sohn, Vice President of Memory Brand Product Biz Team hos Samsung Electronics. "990 EVO afbalancerer ydeevne, energieffektivitet og pålidelighed, hvilket gør den til et alsidigt valg til den nyeste grænseflade, der er velegnet til en række daglige opgaver, herunder spil, forretningsworkflow og kreativt arbejde."

Forbedret ydeevne
990 EVO tilbyder en forbedret ydeevne på op til 43 % sammenlignet med den tidligere model, 970 EVO Plus. Sekventielle læsehastigheder kommer op på 5.000 megabyte per sekund (MB/s) og skrivehastigheder op på 4.200 MB/s. Læse- og skrivehastigheder (random read and write speeds) får også et boost med op til henholdsvis 700K input/output-operationer pr. sekund (IOPS) og 800K IOPS.

Ved at bruge HMB-teknologi (Host Memory Buffer) til at linke direkte til værtsprocessorens DRAM, kan SSD'en opnå optimeret ydeevne, selv med et DRAM-løst design. Brugere, der opgraderer fra tidligere mainstream-SSD'er, vil opleve hurtigere indlæsningshastigheder for spil og hurtig adgang til store filer.

Forbedret strømeffektivitet og smart termisk løsning
Samsung 990 EVO har en forbedret strømeffektivitet på op til 70 % sammenlignet med 970 EVO Plus, så brugerne kan bruge deres pc'er i længere tid uden at skulle bekymre sig om batteriets levetid. Den understøtter også Modern Standby1, som muliggør en øjeblikkelig tænd/sluk-funktion med uafbrudt internetforbindelse og problemfri modtagelse af meddelelser, selv ved lavt strømforbrug.

990 EVO's heat spreader label regulerer effektivt NAND-chippens termiske tilstand, så driften konsekvent kan køre på sit højeste niveau uden at gå på kompromis med drevets integritet.

En alsidig SSD til nutidens og fremtidens computere
990 EVO er en alsidig SSD, der er skabt til at opfylde nuværende computerbehov og til at imødekomme fremtidige krav. Brugere kan opleve problemfri multitasking med en enkelt SSD, der imødekommer hverdagens krav som gaming, forretning og kreative arbejdsgange.

990 EVO understøtter både PCIe 4.0 x4- og PCIe 5.0 x2-grænseflader og passer til behovene i nutidens pc'er, der understøtter PCIe 4.0 M.2-slots, mens den også tilbyder kompatibilitet sammen med termisk kontrol og strømbesparelser til PCIe 5.0-grænseflader i kommende applikationer.

990 EVO fås med en kapacitet på 1 terabyte (TB) og 2 TB.

Samsung Magician Software Support
Samsung Magician-softwaren præsenterer en række optimeringsværktøjer til forbedret funktionalitet for alle Samsung SSD'er, inklusive 990 EVO. Brugere kan strømline datamigreringsprocessen for SSD-opgraderinger ubesværet og sikkert. Derudover beskytter Samsung Magician værdifulde data, overvåger drevets sundhed og giver besked om rettidige firmwareopdateringer.

I øjeblikket er 990 EVO tilgængelig for forbrugere over hele verden til en vejledende udsalgspris (MSRP) på 1059 DKK for 1TB-modellen og 1779 DKK for 2TB-modellen. For mere information - herunder garantioplysninger - besøg samsung.com/SSD eller semiconductor.samsung.com/internal-ssd/.

Samsung SSD 990 EVO Specifikationer

1 For yderligere information om Modern Standby, besøg venligst Microsofts hjemmeside (https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/device-experiences/part-selection#ssd-storage).

2 NVM Express®-designmærket er et registreret varemærke tilhørende NVM Express, Inc.

3 1GB = 1.000.000.000 bytes af IDEMA. En vis del af kapaciteten kan blive brugt til systemfiler og vedligeholdelse, så den faktiske kapacitet kan afvige fra det, der er angivet på produktetiketten.

4 ,5 Sekventielle og tilfældige ydelsesmålinger er baseret på IOmeter1.1.0. Ydelsen kan variere afhængigt af SSD'ens firmwareversion, systemhardware og konfiguration.

Konfiguration af testsystem: AMD Ryzen9 7950x 16-kernet processor CPU@4.5GHz, DDR5 4800MHz 16GBx2 (PC5-38400), OS-Windows 11 Pro 64bit, Chipsæt - ASRock X670E Taichi

6 Samsung Electronics er ikke ansvarlig for tab, herunder men ikke begrænset til tab af data eller andre oplysninger, der er indeholdt i Samsung Electronics' produkter, eller tab af fortjeneste eller indtægter, som brugeren måtte pådrage sig. For mere information om garantien, besøg venligst samsung.com/SSD eller semiconductor.samsung.com/internal-ssd/.

7 Fem år eller total bytes written (TBW), alt efter hvad der kommer først. For yderligere oplysninger om garantien henvises til det vedlagte garantidokument i pakken.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån