Få vores nyheder på mail

Samsung lancerer smarte LED-pærer

Pressemeddelelse   •   Apr 11, 2014 09:02 CEST

Styr dine LED-pærer via din mobiltelefon eller tablet

København, 11. april, 2014 - Under Light + Building-messen, der blev afholdt i Frankfurt i begyndelsen af ​​april, præsenterede Samsung deres seneste nyheder inden for LED-lyskilder - to smarte LED-pærer hvor den ene styres via Bluetooth og den anden via WiFi.

Med Samsungs nye LED-pære Smart Bulbs kan du via en Bluetooth-forbindelse tilkoble din smartphone eller tablet til pæren og tænde, slukke eller dæmpe lyset via en app. Det eneste, som du behøver at gøre, er at installere applikationen Samsung Smart Home. I alt kan du kontrollere 64 LED-pærer på samme tid, og nemt justere lyset fra varmt og hyggeligt til f.eks. koldt og klart lys. Det er også muligt at dæmpe lyset ned til 10 % lysstyrke. Har du i gennemsnit pærerne tændt fire timer om dagen behøver du ikke bekymre dig om at skulle udskifte pærerne i de næste ti år, da de har en levetid på 15.000 timer.

Du behøver heller aldrig mere tænke over, om du slukkede lyset i køkkenet, når du er taget af sted på ferie. Sammen med en bluetooth-styret Smart Bulb lancerer Samsung nemlig også en WiFi-styret LED-pære, hvilket giver dig mulighed for at tænde og slukke lyset i hjemmet uanset, hvor du befinder dig.

- Vi har en unik position på markedet med mange års erfaring inden for LED-teknologi og halvledere, der gør, at vi har alle forudsætningerne for at være i stand til at udvikle innovative smarte løsninger til LED-belysningsindustrien, siger Sebastian Wrana, Product Manager LED Light for Samsung Electronics Nordic. At kunne styre lyskilderne i hjemmet trådløst er blot begyndelsen på at gøre hjemmet endnu smartere.

Samsungs nye smarte LED-pærer kommer i butikkerne i løbet af september.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.