Få vores nyheder på mail

Samsung lancerer Samsung Business i Danmark

Pressemeddelelse   •   Mar 18, 2015 13:21 CET

Samsung præsenterer en samlet produktløsning, der udnytter Internet of Things, og skaber nye forretningsmuligheder på tværs af brancher.

København d. 18. marts 2015 – Samsung øger sit fokus på forretningsløsninger med initiativet Samsung Business. Det nye initiativ betyder, at Samsung har samlet sine løsninger målrettet erhvervsmarkedet ved at introducere et innovativt økosystem, der udnytter mulighederne i ’Internet of Things’ (IoT).

”Efterhånden som flere virksomheder implementerer nye systemer og processer, der er opkoblet til internettet, skabes forudsætningerne for øget produktivitet og lønsomhed, samtidig med, at det bidrager til en øget kundeværdi. Inden for rammerne af Samsung Business tilbyder vi nu tjenester, der giver virksomhederne mulighed for fuldt ud at udnytte de muligheder, som den nye teknologi indebærer”, siger Annika Roupé, Vice President Enterprise Business Team Samsung Nordics.

Samsung Business – klar til Internet of Things

Samsung Business er en fællesbetegnelse for det økosystem af innovative produkter og tjenester, som Samsung tilbyder erhvervsmarkedet. Inden for Samsung Business har Samsung samlet sine forretningsløsninger, og kan nu tilbyde en omfattende produktportefølje til detailhandel, uddannelse, turisme, sundhed, bank og finans, transport og logistikbranchen. Internet of Things er kommet for at blive, og med Samsung Business skal virksomhedens fokus på sikkerhed, kvalitet og pålidelighed øges.

Engagerende shopping- og hoteloplevelser

Samsung Business indeholder innovative løsninger til detailhandlen og restaurationsbranchen, som skaber engagerende shopping-, restaurant- og hoteloplevelser. For eksempel kan et prøverum i en tøjbutik udstyres med ’Smart Signage Mirror Solution’, der kan vise kunden tøjet fra alle vinkler. På et hotel, som er udstyret med ’Smart Hotel Solution’, kan gæsterne nemt og trådløst streame indhold, direkte fra deres telefon og til hotelværelsets TV. Samtidig tilpasses lyset i rummet automatisk til forholdene.

Interaktiv læring og effektiv sundhedspleje

Til uddannelsessektoren tilbyder Samsung Business løsninger, der kan forbedre læringsprocessen blandt eleverne ved at integrere Samsungs mobiltelefoner, tablets og skærme med digitalt undervisningsmateriale. Inden for sundhedsvæsnet tilbyder Samsung Business løsninger til både pårørende og patienter. Et eksempel er tjenesten ’Preventive Mobile Cardiac Rehab’, der giver sundhedspersonalet oplysninger i real-time om patienter med kronisk hjertesvigt med hjælp fra Samsungs Galaxy-enheder og den trådløse hjertesensor ’BodyGuardian’.*

Skræddersyede kundeløsninger og forbedret logistik

Samsung Business muliggør skræddersyede systemer til bank- og finanssektoren ved at forenkle arbejdet med dokumenthåndtering uden at sikkerheden bliver kompromitteret. Med Samsungs transportløsninger kan logistikken forenkles ved hjælp af real-time information og analyse. Samsungs ’Smart Signage’ hjælper eksempelvis passagererne i lufthavnen med at få information om afgange og ankomster. Skærmenes design, som har en øget læsbarhed, passer også godt til lufthavnens kommercielle aktiviteter.

For mere information om Samsung Business, besøg www.samsung.com/business.

* Samsungs udbud af virksomhedsløsninger varierer mellem markeder og lande.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med vores initiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com