Få vores nyheder på mail

Samsung lancerer Portable SSD T7 Touch, der sætter ny hastighed og sikkerhedsstandard for eksterne lagringsenheder

Pressemeddelelse   •   Jan 08, 2020 16:00 CET

København, Danmark – Den 8. januar, 2020 - Samsung Electronics Co., Ltd. annoncerer i dag den seneste eksterne lagringsenhed – Portable SSD T7 Touch - som kombinerer et slankt og kompakt design med den hurtigst mulige overførselshastighed til USB 3.2 Gen 2-standarden. Portable SSD T7 Touch løfter også databeskyttelse til det næste niveau med ekstra sikkerhed i form af en indbygget fingeraftryksaflæser.

”Vi ser, at vores kunder konstant veksler mellem job, fritid og andre projekter, og vi ønsker, at de sikkert og trygt kan tage deres indhold med sig. Takket være den nye fingeraftryksfunktion kan de nu være sikre på, at deres indhold er beskyttet,” siger Jani Laaksonen, produktansvarlig for SSD i Samsung.

Ud over designet, der er velegnet til både professionelle og til hverdagsbrug, har Samsung T7 Touch kapacitet til sikkert at gemme store mængder billeder, spil eller 4K/8K filer, hvad enten det er på en pc, tablet, smartphone eller spilkonsol.

T7 Touch tilbyder en betydelig hastighedsopgradering i forhold til tidligere lagringsløsninger. Med en læsehastighed på 1.050 MB/s og en skrivehastighed på 1.000 MB/s er den omkring dobbelt så hurtig som dens forgænger T5 og op til 9,5 gange hurtigere end andre eksterne HDD-enheder, som findes på markedet i dag. Desuden kan Samsung T7 Touch nå sin maksimale hastighed, når den bruges med NVMe-interface.

Ud over adgangskodebeskyttelse og AES 256-bit hardwarekryptering har T7 Touch en indbygget fingeraftrykslæser, noget som ingen SSD-disk har haft før. På trods af den øgede hastighed, hardware tilføjelser og det hårde metal-etui i aluminium, vejer T7 Touch kun 58 gram. T7 Touch er blandt andet blevet anerkendt på CES 2020 Innovation Awards for sit innovative design.

Samsung T7 Touch er tilgængelig i farverne sort og sølv og tilbydes i størrelserne 500 GB, 1 TB og 2 TB. For at sikre forbindelsen uanset hvor brugerne befinder sig, leveres harddisken med et USB Type-C-til-C-kabel og et USB Type-C-til-A-kabel og er kompatibelt med Windows, Mac og Android og inkluderer tre års garanti, når du køber hos en forhandler.

Den anbefalede pris er 1199 DKK for 500 GB, 1899 DKK for 1 TB og 3499 DKK for 2 TB.

Samsung T7 Touch fås i butikkerne fra februar måned i over 30 lande over hele verden. Efter frigivelsen af Samsung T7 Touch forventes SSD T7 at blive lanceret i andet kvartal. For mere information, se www.samsung.com/ssd

 Samsung Portable SSD T7 Touch og T7 specifikationer

Kategori Samsung Portable SSD T7 Touch Samsung Portable SSD T7*
Kapacitet 2TB/1TB/500GB 2TB/1TB/500GB
Grænseflade USB 3.2 (Gen 2, 10Gbps) with backward compatibility USB 3.2 (Gen 2, 10Gbps) with backward compatibility
Dimensioner (LxWxH) 85 x 57 x 8.0 mm 85 x 57 x 8.0 mm
Vægt 58 gram 58 gram
Overføringshastighed Op til 1.050 MB/s Op til 1.050 MB/s
UASP Mode Understøttet Understøttet
Datakryptering AES 256-bit kryptering hardware AES 256-bit kryptering hardware
Sikkerhed adgangskodebeskyttelse S/W Fingeraftryks genkendelse adgangskodebeskyttelse S/W
Software Samsung Portable SSD Software 1.0[1] Samsung Portable SSD Software 1.0[1]
Certificeringer CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB
RoHS Overholdelse RoHS2 RoHS2
Farver Sort & Sølv TBD
Tilslutning USB type-C-to-C, USB type-C-to-A USB type-C-to-C, USB type-C-to-A
Garanti Tre (3) års begrænset garanti[2] Tre (3) års begrænset garanti[2]

[1] Software kræver Windows 7 og nyere, Mac OS X 10.10 og nyere, eller Android 5.1 (Lollipop) og nyere. Ældre versioner af operativsystemerne Windows, Mac og Android understøttes muligvis ikke.

[2] Samsung Electronics shall not be liable for any loss, including but not limited to loss of data or other information contained on Samsung Electronics product or loss of profit or revenue which may be incurred by user. For more information on the warranty, please visit www.samsung.com/portable-ssd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/