Gå til indhold
Samsung lancerer nye rammer til The Frame sammen med FRAME IT

Pressemeddelelse -

Samsung lancerer nye rammer til The Frame sammen med FRAME IT

Det populære kunstværks-TV fra Samsung har netop fået flere tilpasningsmuligheder, så det passer til endnu flere brugeres individuelle smag og indretningsstil. The Frame er den perfekte kombination af kunst og teknologi, designet til at passe problemfrit ind i hjemmet. Takket være det nye samarbejde med FRAME IT udvides udvalget af muligheder for TV-rammer, så The Frame kan passe ind i endnu flere hjem og stilarter.

Sammen med det moderne svenske rammeværksted FRAME IT præsenterer Samsung fire nye rammer – de kommer i farverne hvid, sort, guld og champagne. De er bredere end de originale stel, som Samsung tilbyder, hvilket giver dem et mere rustikt look. Sammen med det allerede eksisterende udvalg af forskellige farver og materialer blandt Samsungs originale rammer er mulighederne for at tilpasse din The Frame, så den passer til din personlige stil og gallerivæg, nu større end nogensinde. Rammerne er aftagelige og kan nemt sættes direkte på din The Frame. Det giver dig mulighed for at opdatere udseendet på dit eksisterende TV, f.eks. når du flytter, eller når du føler, det er tid til forandring derhjemme.

- Hos Samsung sætter vi altid mennesket i centrum, når vi designer vores produkter, og vi arbejder for at imødekomme en stigende efterspørgsel efter teknologi, der kan skræddersys til individuel adfærd, behov, stil og hjem. De nye rammer til The Frame er et glimrende eksempel på, hvordan teknologi og interiørdesign kan gå hånd i hånd. Vores håb er, at de vil passe ind i flere stuer og udvide mulighederne for at skabe mere personlige hjem," siger Magnus Nørgaard, talsperson for TV/AV hos Samsung Danmark.

Pris, tilgængelighed og kompatibilitet for de nye stel

De første rammer, der lanceres sammen med FRAME IT, kommer til salg i Norden fra begyndelsen af juni 2023. Rammerne passer til Samsungs The Frame i størrelserne 43-85 tommer fra 2021 eller senere. De sælges til en pris fra 1699-2299 DKK og kan allerede ses i FRAME IT's butikker i Stockholm, Gøteborg og Uppsala. Rammerne vil også kunne købes online via FRAME IT, hvor rammerne sælges til en nedsat kampagnepris i lanceringsmåneden og koster 1399-1899 DKK i juni 2023.

Læs mere om The Frame HER, og læs mere om samarbejdet og de nye rammer HER.

Om FRAME IT
FRAME IT er en moderne svensk rammeforretning, der har alt, hvad du behøver for at dekorere dine vægge. Det, der hænger på væggen, er en af de vigtigste indretningsdetaljer, du har i dit hjem, og derfor er FRAME IT's ambition at være den førende rammeforretning med det mest moderne rammeværksted. Der er et rammeværksted i hver butik med hundredvis af rammelister og passepartouter, så du kan skabe dit maleri i præcis den størrelse, du ønsker.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån