Gå til indhold
Samsung lancerer nye high end-TV ved event i Louvre i Paris

Pressemeddelelse -

Samsung lancerer nye high end-TV ved event i Louvre i Paris

QLED TV og The Frame præsenteret

Paris den 14. marts 2017 – Ved en event i kunstmuseet Louvre i Paris har Samsung her til aften afsløret sit nye premium line-up af QLED TV samt TV'et The Frame.

"Hos Samsung bestræber vi os på at tilbyde vores kunder den mest avancerede teknologi, uovertrufne TV-oplevelser og banebrydende design, der komplementerer deres hverdag," siger HS Kim, President of Visual Display Business hos Samsung og fortsætter:

”Med de nyeste standarder inden for billedkvalitet, design og smarte funktioner, tror vi på, at vores line-up i 2017 vil møde forventningerne hos vores forbrugere."

Samsung har valgt Paris, lysenes by, til at afsløre QLED TV’et på grund af TV’ets optimerede lysstyrkeniveauer. At valget faldt på Carrousel du Louvre understreger også Samsungs fokus på designelementet i de to nye TV, The Frame og QLED TV. 

De nyeste QLED TV er designet med udgangspunkt i tre centrale punkter, som Samsung har identificeret som vigtige for den moderne forbruger; nemlig et lysstærkt billede, smart interface og opkobling til internettet samt et TV-design af høj kvalitet. Til udviklingen af TV'et The Frame har Samsung endnu engang samarbejdet med den prisvindende, industrielle designer, Yves Behar. The Frame tilbyder den designbevidste forbruger et elegant TV, som helt usynligt smelter sammen med interiøret i ethvert hjem. 

QLED: Designet til forbrugerne

De nye QLED TV anvender quantum dot-teknologi, hvilket forbedrer billedkvaliteten og giver et bredere farvespektrum. QLED TV’et har en præcis farvegengivelse på 100 procent, det højeste på markedet i dag, hvilket har medført en akkreditering af Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), en af Europas største teknisk-videnskabelige foreninger.

Samsungs Smart Hub er desuden blevet udbygget for at give en mere intuitiv og samlet oplevelse. Den forbedrede Samsung One Remote-fjernbetjening understøtter nu flere enheder og tilbyder stemmestyring på tværs af flere Smart TV-funktioner. Kombineret med den nyeste Smart View-app, tilgængelig på Android eller iOS-mobilenheder, vil brugere kunne nyde deres personliggjorte Smart Hub.

Også designet af det nye QLED TV har fået en opdatering. Det helt nye, næsten usynlige optiske kabel samler alle tilslutningsbehov i ét system. Så det er slut med at have flere grimme ledninger hængende ned fra TV’et. Samsung lancerer også No Gap-vægbeslaget, der får TV’et til at flugte med væggen, tættere end nogensinde før. For dem, der ikke ønsker at montere deres TV på væggen, er der også en serie af standere. Studio Stand er designet som et staffeli, og med Gravity Stand kan fjernsynet drejes nemt og giver mulighed for optimal visning fra alle vinkler.

The Frame: Samsung fortsætter sit fokus på design

Samsung har fortsat sit fokus på premium design med årets anden store TV-lancering - The Frame.

The Frame er designet som en billedramme, der hænger på væggen. Den særlige funktion 'Art Mode’ sørger for at TV’et ikke går i sort, når det slukkes, men i stedet fremviser et billede. Med mere end 100 forskellige værker i 10 forskellige kategorier at vælge fra, herunder landskab, arkitektur, dyreliv, action og grafik, vil der med sikkerhed være noget for enhver smag og indretning. Desuden er TV'et The Frame udstyret med Samsungs nye optiske kabel og No Gap-vægbeslag, der giver brugerne mulighed for større fleksibilitet, når TV’ets placering i stuen skal udpeges. Det kan nemlig indgå problemfrit i stuens øvrige indretning uden grimme kabler eller ledninger.

TV'et The Frame vil blive solgt fra juni hos Elgiganten og udvalgte møbel- og designbutikker.

Emner


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/

Pressekontakt

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant 40261663
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt PR Manager TV/Home appliances +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Relateret materiale