Gå til indhold
Samsung lancerer nye gaming-apps i deres Smart Hub 2022

Pressemeddelelse -

Samsung lancerer nye gaming-apps i deres Smart Hub 2022

KØBENHAVN, Danmark – 4. juli, 2022 - Samsung Nordic meddeler, at spilapps som Xbox vil blive lanceret i udvalgte Smart TV'er og Smart Monitors i 2022. De tilhørende apps vil være tilgængelige via en softwareopdatering, som afhængigt af platformen vil blive frigivet i den første uge af juli. Lanceringen vil give spilelskere let mulighed for at få adgang til deres yndlingsspil. Ud over Xbox vil NVIDIA GeForce NOW og Google Stadia også være tilgængelige via Samsungs Smart TV'er og Smart Monitors. 

“Xbox har været en vigtig partner for Samsung og de deler vores vision om og dedikation til at tilbyde den ultimative gaming-oplevelse til alle hjem. Vi ser meget frem til at udvikle vores partnerskab med Xbox ved at tilføje Xbox app’en til Samsung Smart TV og Smart Monitors, så brugerne dermed kan tilgå hundredevis af Xbox Game Pass-spil. På samme måde som vores kunder kan se live sport og streame film på Samsung TV-apparater, kan de nu også spille deres yndlingsspil," siger Magnus Nørgaard, talsperson for TV/AV hos Samsung Danmark.

Takket være de avancerede bevægelsesforbedringer og game-play-teknologi i Samsungs 2022 Smart TV og Monitor lineup, kan gamere se frem til en fantastisk oplevelse.

Følg Samsung på Mynewsdesk: https://www.mynewsdesk.com/dk/samsung

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden redefinerer universet for TV, smartphones, gadgets, tablets, digitale apparater, netværkssystemer, hukommelse, LSI-systemer, støberi og LED-løsninger. Besøg Samsungs nyhedsrum på news.samsung.com for flere nyheder.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån