Få vores nyheder på mail

Samsung lancerer ny SSD til hurtig og pålidelig ekstern lagring

Pressemeddelelse   •   Jan 13, 2016 10:03 CET

Med den nye Portable SSD T3, der har et kompakt og stødsikkert design, er det nu muligt at tage lagring i høj kvalitet med sig overalt.

København, den 13. januar 2016 - Samsung lancerer nu Portable SSD T3, en ekstern Solid State Drive (SSD), som tilbyder lagringskapacitet på flere terabyte (TB) i et kompakt design. Med Samsungs Vertical NAND (V - NAND) og SSD Turbo Write-teknologi giver T3 SSD’en en avanceret ydeevne, som gør det muligt hurtigt og nemt at gemme og flytte store mængder af multimedieindhold mellem forskellige typer af enheder.

”Siden lanceringen af Portable SSD T1 i 2015 har vi lavet en række væsentlige opgraderinger til T3 på baggrund af feedback fra forbrugerne”, siger Jakob Hultkvist, Director Enterprise Business hos Samsung Nordic. ”Som et resultat heraf leverer T3 den ydeevne, lagringskapacitet og holdbarhed, der forventes fra eksterne lagringsenheder i dag”.

Samsung er førende på markedet med den nye 2TB T3 SSD sammen med flere valg af lagringskapacitet, herunder 250 gigabyte (GB), 500GB og 1TB. T3 fik for nyligt en hædersomtale under 2016 CES Innovation Awards i kategorien Wireless Handset Accessories.

Ekstern lagring med højt præstationsniveau
Med en øget brug af indhold i 4K-kvalitet har forbrugerne i stigende grad brug for eksterne lagringsløsninger, hurtigere dataoverførsel og større lagringskapacitet på flere enheder. T3 løser dette ved at have hurtig filoverførsel med sekventiel læse- og skrivehastigheder på op til 450MB/s med interface USB 3.1, hvilket er fire gange hurtigere end alternative eksterne HDD-løsninger.

Mobilitet og holdbarhed til en aktiv livsstil
Den nye Portable SSD T3 er designet med nutidens mobile livsstil i tankerne. Med et kompakt, let og holdbart design og en størrelse, der er mindre end et gennemsnitlig visitkort samt en vægt på omkring 50 gram, er det let at tage den med sig overalt.

I modsætning til en ekstern harddisk har SSD ingen bevægelige dele, hvilket sikrer en bedre beskyttelse mod skader eller mistet data som følge af stød eller tab på jorden. Med et helt nyt stødsikkert metalcover og en indre ramme kan T3 modstå stød på op til 1500G og overleve fald på op til to meter. T3 leveres desuden med en 3 års garanti.

Øget kompatibilitet og sikkerhed
USB 3.1 Type C-stikket gør T3 kompatibel med en lang række USB-understøttede enheder, herunder de nyeste Android-telefoner og tablets og med både Windows eller Mac OS computere.

Brugerne kan sende data fra T3-enheden til en PC eller omvendt, og indholdet kan derefter tilgås via mobile enheder. For eksempel er det muligt at se indholdet på en større skærm, såsom et TV. T3 bruger exFAT, et filsystem, der med sin præinstallerede genkendingsformat hurtigt identificerer filer, og herved giver en bedre brugeroplevelse. T3 fungerer også med den helt nye app Samsung Portable Android, som blandt andet gør det let at ændre adgangskoden og se, hvor meget plads der er tilbage på enheden.

Det er nemt at oprette en brugervalgt adgangskode til enheden. T3 er udstyret med AES 256-bit krypterings-hardware, som giver en høj sikkerhed og beskyttelse til Windows, Mac OS og Android OS. Hvis SSD’en skulle falde i de forkerte hænder, kan de ikke få adgang til de lagrede data.

Samsung Portable SSD T3 vil være i butikkerne i løbet af februar 2016.

For yderligere information, besøg www.samsung.com/T3.

Specifikationer

Kategori Samsung Portable SSD T3
Kapacitet** 250GB/500GB/1TB/2TB
Grænseflade Kompatibel med USB 3.1, USB 2.0
Dimensioner (LxBxH) 74 x 58 x 10.5 mm
Vægt 51 gram***
Overførselshastighed**** Sekventiel: Op til 450MB/s
UASP Mode Support
Kryptering AES 256-bit krypterings-hardware
Sikkerhed Adgangskode (valgfrit) Kræver Windows 7 eller nyere, Mac OS 10.7 eller nyere og Android KitKat (version 4.4) eller nyere.
Certifikat CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB
RoHS Compliance RoHS2
Garanti 3 år

* Baseret på interne tests ved hjælp af en 500GB ekstern HDD.
** Den faktiske kapacitet kan variere afhængig af systemindstillinger. 1GB =1000 000 000 bytes, 1TB=1000 000 000 000 bytes

*** Produktets præcise vægt kan variere afhængig af lagringskapacitet.

**** Ydeevne kan variere afhængig af indstillinger, konfigurationer og systemmiljøer. 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 319.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på news.samsung.com/global