Få vores nyheder på mail

Samsung lancerer ny serie af MultiXpress 3-multifunktionsprintere til små og mellemstore virksomheder

Pressemeddelelse   •   Dec 08, 2015 09:00 CET

Med den nye MultiXpress-serie, der både leverer hurtighed og holdbarhed, opgraderer Samsung sine A3-multifunktionsprintere med forbedret ydelse, pålidelighed og omkostningseffektivitet.

København, den 8. december 2015 – Den nye printerserie fra Samsung er udviklet specifikt til små og mellemstore virksomheder, og omfatter MultiXpress X3280 farveprintere og K3300 monoprintere, der tilbyder middelhøje specifikationer. X3280 og K3300 udskriver henholdsvis 28 og 30 sider i minuttet. Begge printere har en maksimal månedlig vedligeholdes cyklus på 80.000 sider, hvilket sikrer printernes holdbarhed.

“Den nye printerserie er udviklet til at give vores kunder printere af bedste kvalitet i en kompakt og praktisk form,” siger Atlan Brabæk, Sales Manager Enterprise Business for Samsung Danmark. “Lanceringen af MultiXpress 3-serien er i tråd med vores mål om at styrke små og mellemstore virksomheder med enheder, der ikke kun er kosteffektive og har god holdbarhed, men som også leverer høj udskriftskvalitet og -hastighed.”

En nøglefunktion ved MultiXpress X3280 og K3300-serien er den høje grafiske kvalitet. Med en effektiv opløsning på 9600 × 600 dpi og Samsungs unikke rendering-teknologi bliver billeder skarpere og mere levende. Derudover kan scanneren scanne 45 sider i minuttet og derved øge effektiviteten.

De integrerede funktioner og løsninger giver en øget mobilitet og sikkerhed. Serien understøtter en række mobile og cloud-baserede printerløsninger, hvilket giver brugerne mulighed for at udskrive direkte fra mobile enheder ved hjælp af Samsungs NFC-teknologi.

De vigtigste funktioner i MultiXpress X3280 og K3300-serien omfatter:

  • Grafik i høj kvalitet - En effektiv opløsning på 9600 × 600 dpi og Samsungs Rendering Engine for Clean Pages technology, som giver skarpe og mere levende udskrivninger.
  • Diverse mobile og cloud-baserede printmuligheder - Serien understøtter en række tjenester inden for mobil udskrivning og cloud-udskrivning, såsom Google Cloud Print™, AirPrint™, Mopria™ Print Service og Samsung Cloud Print™.
  • Sikkerhed på et professionelt niveau - Sikre autorisations- og godkendelsesmuligheder for konfidentiel dokumentbehandling, heriblandt indtastning af PIN og wireless release ved brug af NFC-teknologi.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 319.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på news.samsung.com/global