Gå til indhold
Samsung lancerer ny holdbar transportabel harddisk - SSD T7 Sheild

Pressemeddelelse -

Samsung lancerer ny holdbar transportabel harddisk - SSD T7 Sheild

Nyt eksternt SSD-kort er småt og holdbart. De tilbyder lynhurtig dataoverførsel og kommer i et vand- og støvafvisende design – perfekt for den professionelle kreatør eller brugeren på farten

København, Danmark – april 26, 2022 – Samsung Electronics lancerer i dag den nyeste hukommelsesenhed, T7 Shield Portable Solid State Drive (PSSD). Disken vejer blot 98 gram og er optimal for dem, der vil overføre tunge filer uden at gå på kompromis med ydelsen. T7 Shield er den nyeste tilføjelse til Samsungs T7 transportable SSD-familie, der inkluderer T7, som tilbyder ekstremt hurtig ydeevne i et elegant design, og T7 Touch, en CES award-vindende PSSD med en indbygget fingeraftryksaflæser, der sikrer forstærket databeskyttelse.

- Uanset om man er professionel kreatør eller privatperson som kan lide kreativitet, er vigtigheden af et godt produkt med høj ydeevne lige stor. T7 Sheild giver brugere en holdbar og pålidelig harddisk, som garanterer at deres data forbliver sikret, hvis uheldet er ude og SSD’en skulle blive tabt, udsat for vand, eller hvis det skal anvendes udendørs, siger Jani Laaksonen Produktansvarlig for Memory på Samsung i Norden.

IP65-klassificeret

T7 Shield er Samsungs mest holdbare PSSD hidtil, hvilket gør den oplagt til alle brugere, der arbejder kreativt. Med IP65-klassificeringen er SSD’en både støv- og vandresistent [1]. T7 Shield er derudover også stødresistent fra fald helt op til tre meter og vejer kun 98 gram[2]. Trods den kompakte størrelse er T7 Shield stadig et produkt af højeste kvalitet og kommer med funktioner man kan regne med. Den er skabt med omhu for at opretholde den høje standard som Samsungs kunder ønsker.

Fremragende ydeevne

T7 Shield er udstyret med en indlæsningshastighed på 1050 megabytes per sekund (MB/s) og en skrivehastighed på 1000 MB/s[3], hvilket er den hurtigste overførselshastighed baseret på USB 3.2 Gen2 standard[4], der er tilgængelig lige nu. Den er omtrent dobbelt så hurtig som dens forgænger, T5, og er op til 9,5 gange hurtigere end eksterne harddisk drivers (HDD’er)[5] hvilket sparer forbrugere og professionelle kreative værdifuld tid.

Samsung har også optimeret både inder- og ydersiden af produktet, ved at ændre overfladematerialerne og forbedre softwaren, for at løse ydeevnes udfordringer ved data-tunge overførsler, som nedbrydning og overophedning. Ved hjælp af alt dette, er det muligt at overføre data helt stabilt uden at ydeevnen fejler. Selv når der er tale om data-tunge opgaver [6] som højtopløste videooptagelser, redigering, kodning og gengivelse. Det hele lindrer bekymringerne ved inkonsistent driver-ydelse.

Bred kompatibilitet og skærpet sikkerhed

Samsungs T7 Shield er udstyret til at kunne anvendes på tværs af flere enheder, og kan gemme store mængder af billeder og spil samt 4K og 8K videoer, uanset om det er på en PC, Mac, smartphone (Android), eller gaming-konsol[7]. Derudover, har T7 Shield skærpet sikkerhed (*256-bit AES, Advanced Encryption Standard) med hardware-kryptering så forbrugerdata er sikkerhedsbeskyttet selv, hvis T7 Shield skulle blive tabt. Og, så giver den adgang til Samsungs Magician Software[8] som tillader forbrugere let at styre driveren.

T7 Shield er tilgængelig i beige, sort og blå og i størrelserne 1TB og 2TB. Enheden kommer med et USB Type C-til-C kabel og et USB Type-C-til-A kabel, hvilket inkluderer en 3-årig begrænset garanti til producentens vejledende retail-priser (MSRP) 1399 DKK for 1TB og 2499 DKK for 2TB. T7 Shield er tilgængelig globalt fra dags dato. For mere information, se venligst https://samsung.com/portable-ssd.

For mere information, besøg venligst: https://samsung.com/portable-ssd

Samsung Portable SSD T7 Shield produktspecifikationer


[1] IP (Ingress Protection) ratings definerer graden af beskyttelse medført af mekaniske hylstre og elektriske aflukninger for vand og støv.

T7 Shield har en IP65-certificering baseret på interne tester udført under kontrollerede forhold. Vand- og støvresistenskapabiliteter kan variere afhængigt af de omkringværende miljøforhold. Skade påført af væske og støv er indgår ikke i garantien.

**IPX5 Testforhold: Enheden blev udsat for ferskvand indført gennem en dyse (Φ6,3mm) 3 meters distance på 12,5 l/min i 3 minutter.

**IP6X Testforhold: Enheden blev udsat for 2kg/m³ af aktivt støv med et tryk under 2kPa i 8 timer i et vakuumkammer.

[2] Testen af fald blev udført under kontrollerede forhold. Stødresistensen kan variere afhængigt af det omkringværende miljø. Skade påført grundet tab og fald indgår ikke i garantien.

Testtilstand: Enheden blev frigivet i frit fald mod en metalplade fra en højde på 3 meter.

[3]Test systemkonfiguration: ASUS Z270 ROG MAXIMUS IX HERO (USB 3.2 Gen2 Type-C), Intel(R) Core(TM) i7-7700K CPU @ 4.20GHz, OS- Windows 10 19H2

[4]USB 3.2 Gen2 er standardprotokollen tilbudt på de fleste forbruger- og pro model-laptops. Gennemløb er begrænset grundet enhedens portale, ikke grundet SSD’en. Ydeevne kan variere afhængigt af værtskonfiguration. For at nå maximum læse/skrive-hastighed op til henholdvist 1050/1000MB/s skal værtsenheden og-forbindelseskablerne understøtte USB 3.2 Gen2 og UASP-mode skal være tilsluttet.

[5]Baseret på interne testresultater sammenlignet med en Samsung eksterne HDD 1TB(HX-MTD10EA).

[6] T7 Shield vedbliver over 900MB/s af sekventiel skrivning med 1TB-modellen og 1,000MB/s med 2TB-modellen i omgivelsestemperatur (25).

[7] Kompatibilitet med værtsenheder kan variere. Visse driftssystemer kan kræve omformatering af T7 Shield.
Find venligst listen over kompatible enheder på https://
samsung.com/samsungssd

[8] For mere information, se venligst https://semiconductor.samsung.com/consumer-storage/magician

[9] 1 GB=1,000,000,000 bytes, 1 TB=1,000,000,000,000 bytes. Mindre kapacitet kan være demonstreret af computere grundet forskellige målestandarder.

[10] Præcis produktvægt an variere afhængigt af kapacitet.

[11] Max dataoverførselshastighed måles baseret på Samsungs interne teststandarder med det aflukkede kabel. Ydeevne kan variere afhængigt af værtskonfiguration, kabel og bruger systemmiljø.

[12] T7 Shield har en IP65-certificering baseret på interne tester udført under kontrollerede forhold. Vand- og støvresistenskapabiliteter kan variere afhængigt af miljøforholdene. Skade påført af væske og støv indgår ikke i garantien.

**IPX5 Testforhold: Enheden blev udsat for ferskvand indført gennem en dyse (Φ6,3mm) 3 meters distance på 12,5 l/min i 3 minutter.
**IP6X Testforhold: Enheden blev udsat for 2kg/m³ af aktivt støv med et tryk under 2kPa i 8 timer i et vakuumkammer.

[13] Faldtesten blev udført under kontrollerede forhold. Stødresistens kan variere afhængigt af miljøforhold. Skade påført af fald indgår ikke i garantien.

[14] T7-seriens softwares minimum systemkrav: Windows 7 eller højere, Mac OS X 10,10 eller højere, Android Lollipop eller højere.

[15] Case temperatur er målt på casens varmeste punkt. Tilstrækkelig lufttilsyning er anbefalet to be operated properly på tungere workloads inden for enhedens driftstemperatur.

[16] Samsung Electronics tager ikke ansvar for tab, herunder også men ikke eksplicit tab af data eller

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån