Få vores nyheder på mail

Samsung lancerer ny Galaxy A-serie - med fornyede funktioner

Pressemeddelelse   •   Feb 26, 2019 12:45 CET

Galaxy A50 – udviklet til måden vi holder kontakten på i dag.

København, 26. februar 2019 – Med gårsdagens lancering af den nye Galaxy A50 afslører Samsung en ny Galaxy A-serie. I den nye telefon fra Samsungs midtersegment har produktudviklerne valgt at forbedre de funktioner som er vigtigst for brugeren - såsom den fordybende skærmoplevelse, forbedret holdbarhed og et kamera, der fanger øjeblikket som brugeren oplever det.

Galaxy A-serien er udviklet ud fra, hvordan brugerne lever og interagerer med hinanden – blandt andet ved at fange og dele oplevelser i øjeblikket. Den nye serie tilbyder forskellige og kraftfulde mobiltelefoner, der hjælper en til at forblive spontan og interaktiv i kontakten med andre.

- Vi forsøger altid at skabe meningsfulde fremskridt for en forbedret mobiloplevelse. Måden vi er i kontakt med hinanden ændres konstant og brugernes smartphones skal følge denne udvikling. Den nye Galaxy A-serie tilbyder forbedrede funktioner, der understøtter brugernes måde at interagere med hinanden på. Den giver flere muligheder for at imødekomme deres stadigt skiftende behov, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.

Med Galaxy A-serien kan brugerne problemfrit opleve Galaxy-økosystemet ved hjælp af nøgletjenester som Samsung Health, Samsung Pay, Bixby og mange flere. Den opgraderede Galaxy A-serie introduceres sammen med lanceringen af Galaxy A50.


Galaxy A50
Galaxy A50 tilbyder premium-kamerafunktioner, et langtidsholdbart og hurtigt opladeligt batteri på 4.000mAh, samt Infinity-U-skærm, hvilket gør, at brugeren forbliver tilsluttet. Skærmen, der strækker sig fra kant til kant i Super AMOLED, gør den perfekt til spil, videovisning eller til at lave flere ting på samme tid. Galaxy A50 giver dig mulighed for at indfange og dele fotos på en revolutionerende måde med sit triple camera, der er designet til præcist at replicere det menneskelige syn.

  • Indfang verden uden begrænsning med Ultra Wide-linsen. Kombineret med funktionen 'intelligent switch' kan dit kamera nu identificere og anbefale, når du skal bruge Wide Shot-tilstanden.
  • 25MP-hovedkameraet optager levende billeder i skarpt dagslys. I mørke giver det innovative objektiv klare billeder ved at indfange mere lys og reducere støj. Kombineret med dybde-linsen giver kameraet en Live Fokus oplevelse, så du kan vælge præcis, hvad du vil fremhæve.
  • AI-kameraet hjælper dig med at indfange den bedste scene med Scene Optimizer-funktionen, der genkender og optimerer 20 scener og Flaw Detection, som hjælper dig med at tage det bedste billede afhængigt at baggrund og tema. Bixby Vision bruger kameraet og AI til at hjælpe dig med at handle online, oversætte tekster og finde de oplysninger, du har brug for.
  • Forbedre dit portræt med selfie-kameraet ved hjælp af Selfie Focus til at lave baggrundsdetaljer.
  • Udstyret med fingeraftrykslæser på skærmen tillader A50 intuitiv adgang uden at ændre grebet. A50 leveres i et elegant slankt design og glat buet form, og er tilgængelig i fire nye karakterfulde farver: Sort, Hvid, Blå og Coral.

Galaxy A50 kommer til at være tilgængelig i udvalgte butikker fra marts med en vejledende pris på 2999 DKK.

Få mere information om Galaxy A-serien, besøg www.samsungmobilepress.com, www.news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy

Galaxy A50 – produktspecifikationer

A50
Skærm
Størrelse / opløsning
6.4’’ FHD+ (1080x2340) Super AMOLED
Infinity Display Infinity-U
Dimensioner 158,5 x 74.7 x 7,7mm
Design 3D Glasstic
Processor Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz
Kamera
For
25MP FF (F2.0)

Kamera
Bag
25MP AF (F1.7) + 5MP FF (F2.2) + 8MP FF (F2.2)
Hukommelse 4 / 6 GB RAM 64 / 128 GB intern hukommelse Op til 512 GB Micro SD
Batteri 4,000 mAh
Andre funktioner On-Screen Fingerprint, Fast Charging, Samsung Pay, Bixby Vision, Bixby Voice, Bixby Home, Bixby Reminder

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/