Få vores nyheder på mail

Samsung lancerer karaoke-app til menneskets bedste ven

Pressemeddelelse   •   Nov 28, 2019 12:00 CET

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven og bliver stadig en større del af vores hverdag. Og med Samsungs nye tv-underholdning til hele familien, må det snart betyde endnu flere logrende haler rundt omkring i de danske hjem. Sammen med en hundeekspert og musikproduceren, Anders Bagge, har Samsung produceret karaoke-sange skræddersyet til hunde. Musikken er komponeret til at stimulere hunde til at synge med, så hunde og mennesker sammen kan nyde godt af fremtidens tv-underholdning.

København – 28. november 2019 – I dag findes der massevis af underholdning til vores firbenede venner, fx. hundecafeer barer, restauranter og hunde-spa. Men når det kommer til underholdning i hjemmet, har der indtil nu ikke været mange muligheder. Derfor lancerer Samsung nu en gratis karaoke-app til Samsung QLED TV’er og Smart TV’er fra 2017, der er specialdesignet til at inkludere hunden i familieunderholdningen.

Med hjælp fra en hundeekspert, har Samsung identificeret, hvad der fanger hundes interesse og stimulerer dem til at synge. De visuelle og musikalske elementer er blevet brugt til at skabe karaoke-app’en skræddersyet til vores firbenede venner. Fx. er hundes øjne mere følsomme over for bevægelse end menneskers. Så når en hund ser fjernsyn med færre billeder i sekundet, som man tit ser på ældre fjernsyn, opfatter de billedet som flimrende. Det visuelle materiale i app’en er derfor produceret med et højt antal billeder i sekundet tilpasset den høje opløsning på Samsungs QLED TV-skærme og hundens følsomme øje. På videoerne er der brugt hurtige bevægelser og andre hunde, som fanger hundenes opmærksomhed. Og da hunde hovedsageligt opfanger farverne gul og blå, er de to farver også brugt hyppigt.

Til udvikling af musikken, er der arbejdet med instrumenter, der udløser hundenes genetiske arv om at kommunikere og interagere med deres flok ved at hyle sammen.

- Saxofon, harmonika, hundelyde og sirener er eksempler på lyde, der ofte fanger hundes interesse og får dem til at synge med. At hyle sammen er en aktivitet, der skaber kontakt og styrker samhørigheden i en flok. Ved at synge sammen med vores hunde skaber vi en vidunderlig følelse af samhørighed, hvor hunden bliver involveret og får sin egen rolle - en fantastisk måde at have det sjovt sammen, siger Kicki Fellstenius, ekspert i hundepsykologi og adfærd.

Musikken er skabt og produceret af den populære producer og hundeelsker, Anders Bagge, som har produceret musik for mange verdensstjerner, og Alex Kvarnestig. Karaoke-app’en indeholder tre specialproducerede numre: This is we, Fetch og Bite, i form af en ballade samt to sange i et højere tempo.

- Kæledyr skal have det sjovt, ligesom vi mennesker har, og som ejere er vi ansvarlige for deres underholdning. Samsung har den nødvendige teknologi til at gøre dette muligt, så jeg ser ingen grund til ikke at inkludere alle dem, vi kan – både hunde og mennesker, fortæller Morten Bang, Account Manager & Product Specialist TV/AV i Danmark.

App’en er tilgængelig på alle Samsung QLED TV'er og Smart TV’er fra 2017 fra den 28. november 2019. Find Karaoke app’en i Samsung TV app store ved at søge på QLED Dog Karaoke. Musikken er produceret af Anders Bagge og Alex Kvarnestig.

Pressekontakt

Elin Axelsson / +46 73 671 95 26 / e.axelsson@samsung.com

Testprodukter

RelationsPeople / +45 40 26 16 63 / samsung@relationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk:www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/