Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Samsung lancerer GameFly Streaming – fremtidens hjemme-gaming

Ny innovativ cloud gaming-tjeneste fra Samsung lanceres i Europa

København, den 18. august 2015 – Fra og med i dag står Samsung i spidsen for et nyt format inden for high end-videospil med lanceringen af GameFly Streaming. Dette er en abonnementsbaseret tjeneste, der bringer banebrydende spil ind i folks stuer uden brug af konsoller, kabler eller diske.

GameFly Streaming-tjenesten fungerer ved at streame spil - inklusive populære titler som Batman Arkham Origins, Lego Batman 3, GRID 2 og HITMAN Absolution - over internettet, så de kan spilles direkte på Samsungs Smart TV.

Den cloud-baserede tjeneste er en af de første af sin slags til at blive lanceret på en Smart TV-platform i Europa. Den benytter patenteret GameFly- teknologi, der er integreret i Samsungs Smart TV, som sikrer en pålidelig, responsiv oplevelse, selv hvis netværksforholdene svinger i løbet af en spillesession.

"GameFly Streaming er en game changer," siger Marko Nurmela, Vice President for Samsung Electronics Nordics. "Ved at betale for et lille abonnement kan alle, lige fra seriøse spillere til helt nye spillere, forvandle deres Samsung Smart TV til næste generations spillekonsoller. Det er tid til at sige ’farvel’ til alle de kasser, ledninger og dvd'er, der tager plads i stuen. Med GameFly behøver du kun et kompatibelt Samsung Smart TV og en gamepad for at kunne nyde det bedste ved gaming. Hos Samsung ved vi, at cloud gaming er fremtiden, og GameFly Streaming viser tydeligt, at vi er førende på området.”

En række forskellige spilpakker er tilgængelige for GameFly Streaming-kunder. Disse omfatter en Hardcore-pakke, der byder på spil som Mafia 2 og Red Faction. En Lego-pakke med titler som Batman (1, 2 og 3) og Ringenes Herre, og en All Around-pakke.

Det månedlige abonnement koster 60 kr. for Hardcore-pakken, 60 kr. for Lego-pakken og 50 kr. for All Around-pakken. Gamefly Streaming er tilgængeligt i Danmark fra dags dato, og der er 10 minutters gratis prøvetid for alle brugere og titler.


Fakta

  • Kompatible TV
    • 2015 Smart TV (J5500 og over)
    • 2014 Smart TV (H5500 og over)
  • Anbefalede gamepads
    • Logitech F310, F710
    • Xbox 360 wired gamepad
  • Tilgængelige pakker (All Around, Hardcore, Lego)
    • Priser: All Around 50 kr., Hardcore 60 kr., Lego 60 kr.
  • Tilslutningskrav
    • Internet bandwidth
      • 8Mbps for HD streaming
      • 4Mbps for SD streaming
  • Internetforbindelse
    • Wired LAN er anbefalet
    • WiFi 5Ghz

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 319.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92