Gå til indhold
Samsung lancerer Galaxy Tab S8-serien: den største og mest alsidige serie hidtil

Pressemeddelelse -

Samsung lancerer Galaxy Tab S8-serien: den største og mest alsidige serie hidtil

København, den 9. februar 2022 - Samtidig med lanceringen af Samsung Galaxy S22-serien lancerer Samsung sin nye serie af Premium tablets, Galaxy Tab S8 og S8+, og den første Tab S8 Ultra-tablet nogensinde.

Sofistikeret håndværk, førsteklasses produktivitetsfunktioner og et gennemarbejdet økosystem, som det brugere forbinder med Samsung Galaxy, alt sammen kombineret i et enkelt bærbart kraftcenter af produktivitet.

I dag er vi mere afhængige af tablets end nogensinde før, især når det kommer til videoopkald og streaming. Hver Galaxy Tab S8-model kommer med en forbedret videooplevelse med ultravidvinkel i frontkameraet, en kombination af tre mikrofoner og intelligent automatisk[1] justeringsteknik, der placerer dig i midten af billedet, og dermed sørger for en professionel videosamtaleoplevelse. Den nye Tab S8-serie kommer også med optimerede multitasking-funktioner med smartere løsninger, når du bruger flere apps samtidigt[2], Samsung DeX, sikker og nem fildeling med adgangskodebeskyttet Quick Share[3], kraftfuld produktivitet med den nye superhurtige 4nm-processor og tilmed en S Pen. Alt dette er pakket ind i Samsungs tyndeste Galaxy Tab, som er bygget med Armor[4] Aluminium for en mere smidig bærbar oplevelse.

  • En af tablettens vigtigste funktioner er skærmen. Det er herigennem, du tilgår din underholdning, læser, tegner og taler med dine venner og familie. Tab S8 og S8+ har store fantastiske skærme som dem, man i dag forventer af en Premium tablet. Efter flere års innovation inden for mobiloplevelser ville vi skubbe til grænserne for, hvad der er muligt med en tablet. Derfor lancerer vi den første Galaxy Tab S8 Ultra nogensinde, som tilbyder den ønskede ekstra-oplevelse – specielt når det kommer til skærmen, siger Claus Holm, IM Director & Landechef hos Samsung i Danmark.

Udvid dine oplevelser med Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 tilbyder en unik oplevelse med sin store 14,6" Super AMOLED-skærm og 120Hz opdateringshastighed. Den har en tynd ramme, der giver maksimal skærmoplevelse, og displayet rummer det tyndeste, letteste og stærkeste design, Samsung hidtil har skabt. Beskyttet af Armor Aluminium-ramme er den over 30 % mere holdbar overfor ridser og 40 % mindre tilbøjelig til at kunne bøje end sine forgængere[5].

Galaxy Tab S8 Ultra er udrustet med kraftfulde dobbelt 12MP-frontkameraer, der giver professionel 4K-videokvalitet[6] samt tre præcisionsmikrofoner som anvender avanceret støjreduktionsteknologi for at forhindre uønsket baggrundsstøj. Quad-højttalere med Dolby Atmos® er også installeret på alle tre Galaxy Tab S8-modeller og bidrager ligeledes til den utrolige lyd.

Vær forbundet som aldrig før

Hvad enten du ønsker at udforske din kunstneriske side, spille, skrive, surfe – eller måske det hele på én gang – har Galaxy Tab S8-serien den tablet, du har brug for. Udstyret med den hurtigste processor hidtil i en Galaxy Tab tilbyder Galaxy Tab S8 og S8+ også et udvalg af hukommelseskonfigurationer, der passer præcis til dig. Har du brug for mere, tilbydes Galaxy Tab S8 Ultra med op til 16 GB RAM og op til 1 TB lagerplads. Hele Galaxy Tab S8-serien udbydes med mulighed for udvidet lagerplads op til 1 TB via et microSD-kort[7].

Galaxy Tab S8-serien er også den første Samsung-tablet, som understøtter Wi-Fi 6E[8], hvilket giver op til dobbelt så meget rækkevidde[9] og maksimal hastighed for Wi-Fi 6. Galaxy Tab S8-serien tilbyder også modeller, som er klar til superhurtig 5G[10]-forbindelse – særligt godt til den produktive pendler.

Galaxy Tab S8-serien er udstyret med et batteri[11], som holder længere end tidligere modeller, og som også holder til flere timers videoafspilning[12]. De nye tablets understøtter også 45W superhurtig opladning, der kan nå op til 100% på kun 80 minutter[13]. Er du på farten, og din Samsung Galaxy smartphone har brug for strøm, kan du blot koble din Galaxy Tab S8 til med et USB-C-kabel, hvorigennem tablettens batteri kan bruges som en bærbar oplader[14].

Galaxy Tab S8 Ultra og S8+ har begge en ny og forbedret S Pen, som anvender en forudsigelsesalgoritme, der bidrager til en ultra-lav latenstid[15], hvilket sørger for en helt særlig skriveoplevelse, der minder om den gode gamle følelse af at skrive med blyant på papir.

Galaxy Tab S8 Ultras nye 4K-optagelsesfunktioner tillader dig at fange skarpere og mere iøjnefaldende videoer gennem både bagkameraet og frontkameraet med ultravidvinkel. Galaxy Tab S8 Ultras store skærm gør det enkelt for dig at dele skærmen op i tilpassede, mindre vinduer, så du nemmere kan multitaske, uden at du behøver at veksle mellem apps.

En del af Samsung Galaxy økosystem

Galaxy Tab S8-serien fungerer problemfrit med hele det tilgængelige Samsung Galaxy-økosystem. Tilgængeligheden betyder, at du har fleksibiliteten til at vælge din egen mobiloplevelse og gør det nemt at bruge Samsung Galaxy-enheder sammen. Samsungs One UI Tab 4-brugerflade tilbyder dig en ensartet og intuitiv brugeroplevelse, problemfrie forbindelser, og smarte integrationer fra din Galaxy Tab S8 til din smartphone og PC og tilbage igen. Det er nemt at synkronisere noter, billeder og videoer, tilslutte dine Galaxy Buds og synkronisere Samsung Health-data mellem dine enheder gennem Samsungs automatiske økosystem.

Du kan også anvende din Galaxy Tab S8 som en supplerende skærm[16] med touch-funktioner. Når du vil bruge din Tab som en bærbar computer, er der lavet flere forbedringer til Samsung DeX[17] – en behagelig desktop-oplevelse, der tager Galaxy Tab S8 fra tablettilstand til desktoptilstand – som nu kommer med transparente app-vinduer og DeX-spejling, når du vil anvende din tablet som supplerende skærm til din bærbare.

En tablet du kan stole på

Galaxy Tab S8-serien er beskyttet af Samsung Knox Vault-platformen, som krypterer data og holder lagrede filer og informationer isoleret fra enhedens hovedoperativsystem, for at holde den beskyttet mod angreb. Samtlige enheder i Galaxy Tab S8-familien har en intuitiv[18] fingeraftryksscanner, som muliggør oplåsning gennem biometri.

Med Samsungs mål om at give brugerne den bedst mulige mobilydelse og -oplevelse vil Galaxy Tab S8-serien blive understøttet af op til 4 generationer af Android OS-opgraderinger og 5 års sikkerhedsopdateringer[19].

Design som stikker ud

Galaxy Tab S8-serien kommer i farverne Graphite i Galaxy Tab S8+ og Tab S8 Ultra, og Graphite, Silver og Pink Gold for Tab S8. Samsung lancerer også et nyt Book Cover Keyboard[20] til Galaxy Tab S8 Ultra, med baggrundsbelyste taster, tilpassede genvejsindstillinger og en bærbar oplevelse til din Tab S8 Ultra. Book Cover Keyboard kommer med antimikrobielt polyrethanlæder og en høj-responsiv touchpad.

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Tab S8, S8+ og S8 Ultra vil være tilgængelige fra den 25. februar 2022 hos udvalgte forhandlere og på Samsung.com.

Samsung Galaxy Tab S8 Wifi 5999 – 128 GB 5G, vejledende pris fra DKK 7199

Samsung Galaxy Tab S8+ Wifi 7599 – 128 GB 5G, vejledende pris fra DKK 8699

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi 9299 – 128GB 5G, vejledende pris fra DKK 10 499

Tab S8 Ultra Wifi 11699 – 512GB 5G, vejledende pris fra DKK 12 799

Nordisk forudbestillingstilbud

  •  Forudbestil en Galaxy Tab S8 eller Tab S8+, i perioden den 9.–24. februar 2022, og få det nye Book Cover Keyboard Slim uden ekstra omkostninger (værdi ca. DKK 1000-1200) [21]
  • ·Forudbestil en Galaxy Tab S8 Ultra i perioden den 9.-24. februar 2022 og få det nye Book Cover Keyboard uden ekstra omkostninger (værdi ca. DKK 2600)[22]

For mere information, besøg news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/galaxy.


[1] I øjeblikket tilgængelig på Samsung Camera, BlueJeans, Google Duo, Meta Messenger, Google Meet, New Knox Meeting, Microsoft Teams, Cisco Webex Meet, Zoom. Automatisk indramning er kun tilgængelig på frontkameraet med ultravidvinkel. Automatisk indramning genkender kun personer og understøtter muligvis ikke visse løsninger og betingelser. Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige, når automatisk indramning er aktiveret.

[2] Nogle programmer understøtter muligvis ikke Multi-active windows.

[3] Quick Share er tilgængelig på Galaxy smartphones og tablet med Android OS version 10.0 (Q) og One UI 2.1 eller nyere. Bluetooth Low Energy og WiFi-forbindelse er påkrævet for hurtig deling. Nogle programmer understøtter muligvis ikke Quick Share.

[4] Armor Aluminium dækker over alle metalkomponenter eksklusiv displayet, sidetasterne og SIM-rummet.

[5] Sammenligningen er lavet mod Samsung Galaxy Tab S7-serien.

[6] Nogle løsninger og nøgletal understøttes muligvis ikke. Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige, når automatisk indramning er aktiveret.

[7] MicroSD-kortet sælges separat. Tilgængeligheden af detaljerede funktioner (såsom hukommelse og processor) kan variere afhængigt af marked og operatør.

[8] Wi-Fi 6E-netværkets tilgængelighed kan variere afhængigt af marked, netværksudbyder og brugermiljø. Kræver optimal forbindelse. Kræver en Wi-Fi 6E-router.

[9] Dobbelt Wi-Fi 6E-hastighed målt for enheder ved brug af Quick Share. Sammenlignet med hastigheden på Galaxy Tab S7 (Wi-Fi 6). Faktisk rækkevidde og hastighed kan variere afhængigt af marked og operatør og brugermiljø. Tilgængelig på enheder, der kører One UI 2.1 eller nyere, inklusiv Galaxy Tab S8, Tab S8+, Tab S8 Ultra, S22, S21 Ultra og Z Fold3.

[10] Kræver optimal 5G-forbindelse. Den faktiske hastighed kan variere afhængigt af marked, operatør og brugermiljø.

[11] Den faktiske batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer.

[12] 15 timers videoafspilning for Tab S8, 13 timers videoafspilning for Tab S8+ og 14 timers videoafspilning for Tab S8 Ultra. Baseret på resultater fra interne laboratorietester for lokal videoafspilningstid udført af Samsung. Testresultaterne er estimerede værdier for batteriprøven fra en forudset version under standardindstillinger (lydstyrke og lysstyrke) uden forbindelse til Wi-Fi eller mobilnetværk. Batterilevetiden varierer betydeligt med indstillinger, brug og andre faktorer.

[13] 80 minutter at oplade Tab S8 og Tab S8+. 90 minutter til at oplade Galaxy Tab S8 Ultra helt. Den faktiske opladningstid og hastighed kan også variere afhængigt af den faktiske brug, opladningsforhold og andre faktorer. Opladere sælges separat.

[14] 15W hurtigopladning understøttes, når Tab S8 Ultra-skærmen er slutte og tilsluttet udvalgte Galaxy-smartphones, inklusiv Galaxy S22 med et USB Type-C-kabel. Kabler kan sælges separat afhængigt af markedet. Ikke kompatibel med trådløs opladning.

[15] Sammenlignet med Galaxy Tab S7. Latenshastighed på 2,8 mr målt for Tab S8 Ultra (14,6’) og Tab S8+ (12,4’) modeller ved brug af Samsung Notes.

[16] Den anden skærmfunktion er understøttet for Galaxy Book Windows PC og Galaxy Tab S7/7+ eller nyere modeller. (2021 Jan-opdatering påkrævet til Galaxy Tab S7/S7+). Trådløs Windows 10-computermodeller og Windows 10v.2004 eller nyere version påkrævet. (Windows-opdatering: september 2020 eller nyere)

[17] Samsung DeX understøttes på udvalgte Galaxy smartphones og tablets. Yderligere funktioner er kun tilgængelige på kompatible enheder inklusiv Galaxy S22, Galaxy Tab S8 og enheder, der kører One UI 4.1 eller nyere. Kompatible apps kan variere, og ikke alle apps kan tilpasses på Samsung DeX. Tilbehør til ekstern skærmtilslutning sælges separat.

[18] Galaxy Tab S8+ og Tab S8 Ultra har fingeraftryksscannere på skærmen. Galaxy Tab S8 har en sidemonteret fingeraftryksscanner.

[19] Tilgængelighed og timing af Android OS-opgraderinger og funktioner kan variere afhængigt af enhedsmodel og marked. Enheder der er berettiget til fire generationer af Android OS-opgraderinger og 5 års sikkerhedsopdateringer inkluderer i øjeblikket Galaxy S22-serien (S22/S22+/S22 Ultra), S21-serien (S21/S21+/S21 Ultra/ S21 FE), Z Fold3, Zflip3 og Tab S8-serien (Tab S8/TabS8+/TabS8 Ultra.

[20] Book Cover Keyboard sælges separate. Book Cover Keyboard produktionsdesign kan variere fra model til model. Tilgængeligheden kan variere afhængigt af marked og operatør.

[21] For mere information og vilkår for tilbuddet. Besøg https://www.samsung.com/dk/info/campaign-history/tab-s8-preorder-2202/

[22] For mere information og vilkår for tilbuddet. Besøg https://www.samsung.com/dk/info/campaign-history/tab-s8-preorder-2202/

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån