Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Samsung lancerer Galaxy Book Go: maksimal bærbarhed for mere produktivitet

Samsung fortsætter med at udvide sin PC-serie med den nye Galaxy Book Go, der tilbyder maksimal bærbarhed, LTE-forbindelse og kompatibilitet med Samsung Galaxy-økosystemet til en overkommelig pris.

København, 3. juni 2021 – I dag præsenteres Samsung Galaxy Book Go. Den nye tilføjelse er designet til brug på farten og har et 180-graders hængsel for at gøre dit arbejde lettere. Galaxy Book Go fås i farven Silver. Vejledende pris er DKK 3.399, og den fås hos udvalgte forhandlere fra midten af juni.

Flere oplysninger om Galaxy Book Go kan findes i Samsungs globale nyhedsrum: https://news.samsung.com/global/do-more-on-the-move-with-samsung-galaxy-book-go-and-galaxy-book-go-5g

[1] Snapdragon™ 7c Gen 2-beregningsplatform med Snapdragon X15 LTE-modem. LTE-forbindelse kræver muligvis et separat abonnement. Kontakt din operatør for at få flere oplysninger. Den faktiske hastighed kan variere afhængigt af marked, operatør og brugermiljø.

[2] Hukommelsen kan ikke fjernes og udskiftes.

[3] Typisk værdi testet under laboratorieforhold fra tredjeparter. Typisk værdi er den estimerede middelværdi givet afvigelsen i batterikapacitet blandt de batteriprøver, der er testet i henhold til IEC 61960-standarden. Den faktiske batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer.

[4] Den faktiske USB-hastighed kan variere afhængigt af brugermiljøet

Emner


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Pressekontakt

RelationsPeople

For test og udlån