Gå til indhold
Samsung lancerer Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G

Pressemeddelelse -

Samsung lancerer Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G

København, 17. marts 2022 - I dag præsenteres Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G, der leverer en komplet mobiloplevelse med de seneste Samsung Galaxy innovationer til en fordelagtig pris. Den nye Galaxy A-serie byder på en helt ny processor i kombination med Galaxys AI-kamera, en stor og fleksibel skærm, op til to dages batteritid[1], mulighed for 5G-forbindelse[2], et stilrent og tyndt design og avancerede tilsluttede oplevelser. Derudover understøtter begge enheder løbende One UI og Android OS opgraderinger samt sikkerhedsopdateringer[3] for at sikre en optimal brugeroplevelse.

- Alle fortjener muligheden for at opleve de fordele, som mobilteknologi kan have i vores liv. Med vores seneste lancering af Galaxy A-serien er det nemmere end nogensinde at opleve Samsung Galaxys innovative mobiloplevelse til en fordelagtig pris, siger Claus Holm, landechef hos Samsung Danmark.

Fantastiske billeder i alle situationer

Uanset om du skaber indhold eller deler det med venner, så tilbyder Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G en avanceret kameraoplevelse med mange af de kraftfulde funktioner fra Galaxy S-serien. Galaxy A53 5G's firekamerasystem har et 64MP OIS-kamera med VDIS-teknologi, der hjælper dig med at tage skarpe billeder. Galaxy A53 5G kommer også med et 32 MP frontkamera i høj opløsning til tydelige selfies og videoopkaldsoplevelser.

Den nye Galaxy A-series innovative kamera drives af en helt ny 5nm processor, der ved hjælp af AI får hvert billede til at se fantastisk ud – selv i tilfælde med lav belysning. Forbedret nattilstand kombinerer op til 12 billeder samtidigt, så natbilleder bliver lysere og med mindre støj. Når brugeren optager video i miljøer med lavt lys, justeres Galaxy A-seriens billedhastighed (framerate) automatisk for at skabe lyse, klare videoer.

Den forbedrede portrættilstand fanger både dybde og motivkonturer mere præcist takket være dobbeltkameraer og kraftfuld AI. Med den sjove tilstand kan øjeblikke foreviges med legende filtre og effekter, der nu også fungerer med det ultravide kameraobjektiv. Photo Remaster puster nyt liv i gamle og lavopløselige billeder, og Object Eraser fjerner uønskede elementer fra billeder – for eksempel ’fotobombere’.

Maksimeret skærmoplevelse hvor som helst, når som helst

Den nye Galaxy A-series algoritme sikrer, at alle detaljerne på skærmen ses, og Samsung Galaxy A53 5G's 6,5”[4] Super AMOLED skærm har også en opdateringshastighed på 120 Hz, mens Galaxy A33 5G har en 6,4”[5] Super AMOLED skærm og opdateringshastighed på 90 Hz. Derudover er den nye Galaxy A-serie nu udstyret med op til to dages batterilevetid[6] og 25W Super Fast Charging[7].

Holdbart design

Den nye Galaxy A-serie er designet til at være moderne, funktionel og holdbar. Enhedens smalle ramme og Ambient Edge-design forbinder problemfrit kameraet med telefonen. Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G har Corning® Gorilla® Glass 5 og IP67 vand- og støvbestandighed[8], hvilket giver forbedret holdbarhed.

I august 2021 præsenterede Samsung bæredygtighedsmål for sine mobilprodukter, som de stræber efter at nå inden 2025[9]. Med disse mål forpligter Samsung sig til at levere konkrete tiltag for at forbedre sine produkter[10]. Galaxy A-serien bygger videre på dette arbejde ved at fjerne opladningsadapteren[11] i mobilemballagen og reducere størrelsen på emballagen. Emballagen indeholder desuden FSC-certificeret papir[12], mens selve enheden indeholder genbrugsmateriale (såkaldte post-consumer materials, PCM) i sideknapperne og SIM-kortpladserne.

Begge enheder garanterer op til fire generationer af One UI og Android OS-opgraderinger og op til fem års sikkerhedsopdateringer. Disse funktioner giver også brugerne mulighed for at drage fordel af den nyeste software.

Forbundet og sikker oplevelse

Den nye Galaxy A-serie sikrer data og informationer ved hjælp af Samsung Knox. Når brugere gemmer private billeder, noter og apps, tilbyder Secure Folder et krypteret, digitalt pengeskab. Ved hjælp af Private Share[13] kan brugerne kontrollere præcis, hvem der har adgang til filer og hvor længe. Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G vil også inkludere den nye Samsung Wallet[14], som gemmer alt fra boardingkort til kreditkort.

Galaxy A53 5G og A33 5G fungerer problemfrit med andre Samsung-enheder for en komplet Samsung Galaxy-økosystemoplevelse. Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G kan tilsluttes Galaxy Buds-serien. Med Galaxy Buds Pro er det muligt at opleve 360-lydteknologi med 3D-lyd[15], og funktionaliteten vil snart være tilgængelig på Galaxy Buds2 og Buds Live. Galaxy A-serien kan tilsluttes en Windows-computer med Link til Windows[16] for nemt at kopiere og indsætte, overføre filer eller besvare opkald og tekstbeskeder.

Pris og tilbud ved forudbestilling

Galaxy A-serien vil være tilgængelig på udvalgte markeder i april, og Galaxy A53 5G fås i to hukommelsesstørrelser, 128GB og 256GB.

Galaxy A33 5G vejledende salgspris fra DKK 2.799.

Galaxy A53 5G vejledende salgspris fra DKK 3.399.

Tilbud ved forudbestilling på Galaxy A53 5G gælder mellem den 17.-31. marts 2022: Køb en Galaxy A53 5G og få et par Galaxy Buds Live i farven Mystic Black med i købet til en værdi på DKK 1.299[17].


[1] Vurderet i forhold til en gennemsnitlig / typisk bruger. Uafhængig vurdering af Strategy Analytics mellem 2022.01.20-01.31 i Storbritannien med præversioner af SM-A536 og SM-A336 som standard med LTE- og 5G Sub6-netværk (IKKE testet under 5G mmWave-netværk). Den faktiske batteritid varierer afhængigt af netværksmiljøet, funktioner og apps, der bruges, opkaldsfrekvens og beskeder, antal opladningstider og mange andre faktorer.

[2] Kræver optimal 5G-forbindelse, og den faktiske hastighed kan variere afhængigt af marked, operatør og brugermiljø.

[3] Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G understøtter op til fire generationer af One UI- og Android OS-opgraderinger og op til fem års sikkerhedsopdateringer.

[4] Målt diagonalt er skærmstørrelsen 6,5" i hele rektanglet og 6,3" med hensyn til de afrundede hjørner. Det faktiske synlige område afhænger mindre af de afrundede hjørner og kamerahullet.

[5] Målt diagonalt er skærmstørrelsen 6,4" i hele rektanglet og 6,2" med hensyn til de afrundede hjørner. Det faktiske synlige område afhænger mindre af de afrundede hjørner og kamerahullet.

[6] Vurderet i forhold til en gennemsnitlig / typisk bruger. Uafhængig vurdering af Strategy Analytics mellem 2022.01.20-01.31 i Storbritannien med præversioner af SM-A536 og SM-A336 som standard med LTE- og 5G Sub6-netværk (IKKE testet under 5G mmWave-netværk). Den faktiske batteritid varierer afhængigt af netværksmiljøet, funktioner og apps, der bruges, opkaldsfrekvens og beskeder, antal opladningstider og mange andre faktorer.

[7] Vægopladere sælges separat; Brug kun Samsung godkendte opladere og kabler. Brug ikke inkompatible, slidte eller beskadigede batterier, opladere eller kabler for at undgå at beskadige enheden. Understøtter op til 25W superhurtig opladning. Besøg www.samsung.com for at få flere oplysninger om din enhed.

[8] Baseret på testbetingelserne for nedsænkning i op til 1 meter ferskvand i op til 30 minutter. Anbefales ikke til brug i strande, pools eller i nærheden af sæbevand. Kun sikker mod lavt vandtryk. Skyl rester / tør efter enheden har været i kontakt med vand.

[11] Udvalg af Galaxy A-enheder lanceret i 2022 (A53 5G, A33 5G, A13, A23, A73 5G) og mere på vej.

[12] Papiret er certificeret af Forest Stewardship Council (FSC), altså fra et ansvarligt skovbrug, som tager hensyn til mennesker og miljø.

[13] Private Share-funktioner kræver, at både afsender og modtager har Galaxy-mobilenheder med Android 9 eller nyere og den private share-app.

[14] Samsung Wallet vil blive understøttet på både Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G. Tilgængelighed og timing kan variere afhængigt af markedet.

[15] 360-lyd kræver en softwareopdatering via Galaxy Wearable-appen og vil være tilgængelig fra den 30. marts 2022.

[16] Brugere skal forbinde deres Samsung Galaxy-enhed til deres Windows-computer via "Link til Windows" på telefonen, i telefonappen på computeren og følge indstillingsmeddelelserne, herunder at være logget ind på den samme Microsoft-konto. Link til Windows er forudinstalleret på udvalgte Samsung Galaxy-enheder. Computeren kræver Windows 10 eller nyere. Din telefon kræver, at Samsung Galaxy-enheden er tændt og tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk som din computer. Nogle mobilapps kan begrænse indholdet til at blive delt på andre skærme eller kræve en berøringsskærm for at interagere med dem. Nogle apps på telefonens skærm kræver muligvis et abonnement, og den faktiske brugergrænseflade kan være anderledes.

[17] Tilbuddet gælder ved køb af Galaxy A53 5G (SM-A536, vejledende salgspris DKK 3.399) mellem den 17.-31. marts 2022 på samsung.com og hos udvalgte forhandlere. Tilbuddet skal bruges senest den 15. april 2022 i Samsung Members-appen. Tilbuddet gælder kun Galaxy Buds Live i farven Mystic Black (SM-R180NZKAEUB), værdi DKK 1.299. Kan ikke kombineres med andre tilbud, gælder én gang pr. enhed mod forevisning af kvittering og kun ved køb i kampagneperioden. Kun levering indenfor Norden. Se de fulde vilkår her: https://www.samsung.com/dk/info/campaign-history/galaxy-a53-buds-live-2203/

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån