Få vores nyheder på mail

Samsung lancerer fremtidens vaskemaskine

Pressemeddelelse   •   Jan 27, 2014 17:34 CET

MALAGA d. 27. januar 2014 – På European Forum i Spanien præsenterer Samsung for første gang sin helt nye vaskemaskine WW9000 med smarte vaskeprogrammer i et elegant minimalistisk design. Den nye Samsung WW9000 er en revolutionerende vaskemaskine, som har alle funktioner, men uden unødige knapper, drejeknapper og håndtag.

”Vores nye vaskemaskine er starten på en ny tilgang til vaskemaskiners design,” siger Mikael Vannequé, der er nordisk produktchef hos Samsung. ”Tiden, hvor vi gemte vaskemaskinen i kælderen, er forbi. Den nye WW9000 har alt, hvad et moderne hushold kræver – avanceret teknik og enestående funktioner i et elegant design,” siger han.

Elegant design med fokus på det nødvendige

Samsung WW9000 har erstattet unødige detaljer og knapper med et naturligt og minimalistisk design, der giver brugeren en bedre og nemmere vaskeoplevelse. Den strømlinede, store dør er placeret højere oppe end på almindelige vaskemaskiner og kan åbnes helt op til 180 grader, hvilket giver en mere ergonomisk håndtering af vasketøjet.

Og i stedet for knapper er den nye Samsung WW9000 udstyret med et 5-tommer touch display i farver, som på en enkel måde giver brugeren fuld kontrol over vaskeprogrammer og andre indstillinger. Maskinen husker brugerens favoritvaskeprogram, hvilke funktioner der anvendes mest, og så har brugeren også mulighed for selv at vælge indstillinger som temperatur og tromlens rotationsfart.

Tager selv hånd om detaljerne

Med funktionen “Auto Optimal Wash” afmåler WW9000 automatisk mængden af vasketøj placeret i tromlen, hvor beskidt det er, og hvor meget vand og vaskemiddel der er behov for. Derefter vælger maskinen selv det mest optimale vaskeprogram. Brugeren kan også spare energi ved at benytte Samsungs Eco Bubble-teknik, der med hjælp af luftbobler opløser vaskemidlet hurtigere og ved lavere temperaturer. Med funktionen ”Smart Control” kan vaskemaskinen fjernstyres via en app på mobilen. På den måde kan man pause, se vaskens resterende tid eller få en advarsel, når vasketøjet er færdigt, uanset om man er på farten eller derhjemme.

WW9000 vil være at finde i butikkerne fra april til en vejledende udsalgspris på 16.000 DKK.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270.000 medarbejdere fordelt på 79 lande og har en årlig omsætning på mere end 187,8 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.