Få vores nyheder på mail

Samsung lancerer en højtopløst skærm til den professionelle, kreative bruger

Pressemeddelelse   •   Jun 23, 2014 10:00 CEST

SD850 kombinerer form og funktion for at vække skabertrangen og øge resultatet.

København den 23. juni 2014 – Samsungs nyeste skærm hedder SD850 og lanceres i størrelserne 27 og 32 tommer. Den nye model er udviklet specifikt så den passer til professionelle bruger. Med fokus på funktion, billedkvalitet og design har Samsung udviklet en skærm, som skal vække skabertrangen hos brugeren.

Med en tynd ramme har Samsung arbejdet mod at skabe et design, som skal drage brugerens blik mod skærmen. Skærmen har desuden fået en ergonomisk fod med fire indstillinger, inklusiv en lodret indstilling. Bagsiden er gjort så enkel så mulig, uden for mange forstyrrende elementer, for at skabe et stilfuldt look.

SD850 har en betragtningsvinkel på 178° og en opløsning på hele 2560x1440 (WQHD). Det er dobbelt så høj opløsning som traditionel HD. Skærmens farvegengivelser er hundrede procent af farvespektret sRGB. Med omkring 3,7 millioner pixels er niveauet af detaljer ekstremt højt og skærmen giver dermed et mere levende og virkelighedsnært billede. Til sammenligning har en traditionel skærm i Full HD, lidt over 2 millioner pixels.


Skærmen er ikke blot i stand til at vise billede-i-billede i 720p, men kan også vise to billeder side om side fra to forskellige kilder, såsom en bærbar computer og en stationær. Således imødekommer skærmen krav fra både kreative og designere såvel som programmører og ansatte i den finansielle sektor.

Skærmen er udstyret med en sensor (Eco Light Sensor), som automatisk justerer lysstyrken ud fra de aktuelle lysforhold for at spare energi. SD850 er TCO-certificeret og er tilgængelig via Samsungs partnere og forhandlere til august til en vejledende udsalgspris på 3.100 kr. for 27 tommer, og 4.000 kr. for 32 tommer.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.