Gå til indhold
Samsung lancerer Embrace your game - en europæisk gaming portal hvor gamere kan tage deres spil til det næste niveau

Pressemeddelelse -

Samsung lancerer Embrace your game - en europæisk gaming portal hvor gamere kan tage deres spil til det næste niveau

Samsung Electronics har skabt et innovativt træningsprogram for hjælpe gamere på alle niveauer med at tage deres skills til nye højder.

Samsungs 'Embrace your game portal’ og Samsung Global YouTube-kanalen kommer til at inkludere indsigter og ekspertguides fra professionelle top gamere og content creators. Det kommer til at indeholde træningspas, videoworkshops og masser af andet gaming-relateret indhold. Initiativet vil også tilbyde forhåndsvisninger af de nyeste Samsung-produkter og gaming-relateret teknologi.

Platformens Level Up Gamer Training-sektion vil indeholde tips, tricks og hemmeligheder om, hvordan man besejrer alle bosserne i Diablo Immortal®, og hvordan man udvikler sig som spiller i World of Warcraft®.

Level Up vil passe til alle typer gamere, fra begyndere til eksperter, og er tilpasset til mobil-, pc- og konsolspil.

"Samsung ønsker at hjælpe folk med at få mest muligt ud af deres spiloplevelse. 'Embrace your game' vil hjælpe mange mennesker i hele Europa med at få mest muligt ud af deres spiloplevelse," siger Benjamin Braun, Chief Marketing Officer, Samsung Europe. "Vi er glade for at samarbejde med gode trænere og content creators inklusiv Randolph. Vi er også glade for at samarbejde med Activision Blizzard om dette initiativ, da vi deler en fælles vision om at styrke en ny generation af ambitiøse gamere. 'Embrace your game'-programmet vil hjælpe alle med at føle, at de hører til i gaming-verdenen, og at de kan træffe de rigtige beslutninger baseret på deres gaming-teknik. Målet er at gøre gaming til en endnu vigtigere del af den europæiske kultur."

Professionelle og content creators der vil være med i Level Up inkluderer:

  • QueenE: Dygtig, underholdende og ekspert i Overwatch® 2. Med base i Storbritannien er denne svenske streamer kendt for sine indsigtsfulde kommentarer og smarte gaming-råd. Hun var manager for det svenske hold i Overwatch World Cup 2018 og bronzemedaljevinder (blandt damer) i IeSF World Championship StarCraft® 2.
  • AnnacakeLIVE: Dedikeret og populær Twitch-streamer. Hun fortryller seerne med sin sprudlende personlighed og mesterlige Diablo®-gameplay. Hun bor i øjeblikket i Frankfurt, Tyskland.
  • LittleMoTAC: Aktiv Overwatch 2-streamer og en stemme for mangfoldighed og inklusion, der kæmper for bedre repræsentation i spilverdenen.
  • Rage Darling: Karismatisk World of Warcraft-indholdsskaber med passion, viden og en inkluderende attitude, der tilbyder en fordybende og positiv oplevelse.
  • Odyssey OLED G9-skærm. Har DQHD OLED med 32:9-skærmformat. Neo Quantum Processor Pro for enestående detaljeret billedkvalitet, der bruger AI til at bestemme, hvilke dele af et billede der skal forbedres.
  • S23 Ultra Galaxy smartphone. Indeholder Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-chip, en hurtig processor. 928,1 GB tilgængelig lagerplads. Batterikapacitet på op til 25 timer[1]ved afspilning via LTE og Wi-Fi.
  • 65" QN90C Neo QLED 4K HDR Smart TV. Quantum Matrix Technology med Mini LED for at skabe et utroligt skarpt billede. Neural Quantum Processor 4K, bruger AI og data genereret fra 20 neurale netværk til at optimere lyd, lysstyrke, farve og detaljer.

For dem, der leder efter skærme, telefoner og andre produkter til at maksimere deres gaming-setup, vil Gamer Training Hardware-sektionen tilbyde rådgivning til alle typer af gamere. Det vil dække alt fra blot at lede efter en gamingskærm til at bygge en skræddersyet pc fra bunden, skifte grafikkort eller finde passende SSD'er. Platformen vil have relevant information til alle typer gaming-setups, uanset om det er PC-gaming eller konsol-gaming i sofaen. Experten på hardware er Alex Brooks fra TechFlow. Alex er en teknologikender, kendt for sine omhyggelige anmeldelser og informative tutorials, med over 460.000 følgere på de sociale medier.

Gamer Traininger en del af Samsungs nye embrace your game-platform. Embrace your game anerkender, at der ikke længere er en enkelt type gamer, og at der er ved at opstå et mangfoldigt, levende fællesskab. Samsung har udviklet en række gaming-produkter, der giver den enkelte gamer mulighed for at tilpasse sit gaming-setup til sig selv og sin stil, vel vidende at de rigtige produkter skaber utrolige oplevelser for gamere.

Embrace your game-produkterne omfatter:

For mere information, besøg https://www.samsung.com/uk/game-portal/


[1] Batteriets levetid kan variere afhængigt af brugen.

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån