Få vores nyheder på mail

Samsung lancerer Chromebook i Danmark

Pressemeddelelse   •   Jul 14, 2020 08:30 CEST

Samsungs bærbare computer Chromebook 4 bliver nu lanceret på det danske marked. Computeren kombinerer et let og stilrent design med høj ydeevne og lang batteritid samt de fordele, der følger med Googles økosystem. Chromebook 4 er en del af Galaxy Book S-serien, som er Samsungs nye satsning på bærbare computere på det nordiske marked.

København, 14. juli 2020 - Samsung annoncerer i dag, at Samsung Chromebook 4 lanceres på det danske marked i sommeren 2020. Dette er den første af Samsungs Chromebooks, der vender tilbage til Danmark og er et supplement til den for nyligt lancerede Galaxy Book-familie, der består af Flex, Ion og Book S. Ligesom de andre produkter i Book S-serien, har Chromebook 4 en høj ydeevne, et stilfuldt design og lang batteritid pakket ind i et slankt format, der kun vejer lidt over et kilo. Chromebook 4 er det perfekte valg til dig, der ønsker en pålidelig og prisvenlig bærbar computer med alle de fordele, der følger med Chrome OS.

- Vi er glade for at udvide vores sortiment af bærbare computere med Chromebook 4 på det danske marked. I forbindelse med vores comeback fokuserer vi udelukkende på bærbare computere, som brugerne virkelig efterspørger - de skal være tynde, lette, stilrene og have en lang batteritid og høj ydeevne, så de passer til ethvert behov, uanset om man bruger sin computer på arbejdet eller i fritiden. Med Chromebook 4 får man også adgang til alle fordelene ved Googles software og økosystem, siger Claus Holm, IM Director og Country Manager for Samsung Danmark.

- Uanset om du har brug for at få klaret de sidste ting på jobbet eller er på jagt efter god underholdning, passer Samsung Chromebook 4 til dem, der både er på farten og hjemme, siger Stefanie Witte, leder af Business & Operations, Chrome OS Nordeuropa & DACH hos Google. Vi er glade for at kunne tilbyde Chromebook, som er hurtig, sikker og nem at bruge. Vi ser frem til et fortsat partnerskab med Samsung.

Samsung Chromebook 4 har et elegant look og med en skærm på 11,6” og en vægt på kun 1,18 kg, er den usædvanligt tynd og let. Det gør det nemmere end nogensinde før at tage computeren med på farten. Samsung Chromebook opfylder Military Standard MIL-STD-810G, hvilket betyder, at den opfylder otte militære standarder, der er sat af US Military. Disse måler modstandsevnen mod ekstreme temperaturer, støv og stød. Med andre ord kan Samsung Chromebook 4 tåle at komme med i skoletasken eller en tur med ud i parken. Chromebook 4 holder strøm i op til 12,5 timer*, så uanset om du arbejder på computeren eller streamer videoer, skal du ikke bekymre dig om at oplade i løbet af dagen.

Den nye Samsung Chromebook 4 har 32 GB eMMC-opbevaring, 4 GB hukommelse og kraftfuld Intel® Celeron®-processor N4000. Takket være trådløs forbindelse via Gigabit Wi-Fi kan du streame HD-videoer og overføre store filer hurtigt. Computeren har også en USB-C-port til bedre ydeevne og hurtigere overførsel af filer. Det giver hastigheder på op til 5 GB per sekund. I praksis betyder det, at du f.eks. kan overføre en HD-video på et kort øjeblik. Det er også muligt at slutte Chromebook 4 til en 4K-skærm for at se videoer eller afspille i Ultra HD.

Oplev alle fordelene ved Google

Efter en starttid på et par sekunder kan du nemt oprette og samarbejde med Googles økosystem, og du kan drage fordel af alle dine yndlings apps som Google Play Store har at tilbyde. Med indbygget virusbeskyttelse og automatiske opdateringer sikrer du dig, at din computer altid har den nyeste software. Computeren er også kompatibel med Google Assistant stemmestyring, hvilket gør det endnu lettere at få gennemført en masse ting. Sammen med Samsungs hardware får du derfor en førsteklasses Chromebook-oplevelse.

Tilgængelighed

Samsung Chromebook 4 har salgsstart i Danmark i start august og har en anbefalet pris på 2.500 DKK.

* Batteritiden kan variere alt efter enhed, brug og andre forhold.

Pressekontakt

Karin Tångstedt / +46 76 118 65 90 / karin.t@samsung.com

Testprodukter
PR-bureau RelationsPeople / samsung@relationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/