Gå til indhold
Samsung lancerer 2021 Monitor Lineup med højopløsning

Pressemeddelelse -

Samsung lancerer 2021 Monitor Lineup med højopløsning

Nu introducerer Samsung skærme med branchens første "'TUV Intelligent Eye Care" certificering på det nordiske marked

København – 31. marts 2021 –Samsung præsenterer nu sit nye komplette 2021 monitor lineup med højopløsning. Dette års portefølje leverer en levende billedkvalitet og forbedret komfort med avanceret ergonomisk design, hvilket gør dem til et fremragende supplement til ethvert arbejdsmijø eller hjemmekontor.

Skærmene er designet til at imødekomme behovene hos nutidens virksomheder og forbrugere, der har høje krav til både billedkvalitet, komfort og ergonomisk design. Samsung tilbyder 12 forskellige skærme med høj opløsning i tre serier: S8, S7 og S6. Alle modeller leverer mere end en milliard farvenuancer, hvilket skaber et realistisk og levende billede, der også forbedres med HDR 10-teknologi. Skærmene tilbyder krystalklar farvekvalitet og klarhed gennem en 178-graders bred betragtningsvinkel designet til professionelle arbejdsmiljøer.

"Da efterspørgslen efter skærme med højere opløsning fortsætter med at stige, stræber Samsung efter fortsat at lede markedet ved at tilbyde nye produkter, der imødekommer vores kunders behov" siger Hyesung Ha, Senior Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics. "Vores 2021-serie tilbyder blændende billedkvalitet og høj ydeevne samtidig med, at det sikrer brugerens komfort med et slankt og ergonomisk design."

Derudover er alle skærme Intelligent Eye Care-certificeret af TUV Rheinland og er de første i branchen, der modtager denne anerkendelse. Adaptive Picture Eye Care Technology optimerer billedkvaliteten til alle visningsmiljøer ved automatisk at justere lysstyrke og farvetemperatur afhængigt af forholdende i det rum, man befinder sig i. Dette sikrer en behagelig oplevelse i alle miljøer og reducerer belastningen for øjnene, selv efter langvarig brug. Skærmene har også en speciel Eye-saver-tilstand for at reducere udsendelse af blåt lys, der kan forårsage anstrengte øjne, samt en Flicker Free-tilstand, der modvirker flimmer på skærmen.

Serien er også blevet anerkendt for energieffektivitet, bl.a. takket være Eco Saving Plus-teknologi. Skærmene har modtaget den svenske TCO-certificering for næste generations bæredygtige produkter, EPEAT-certificering (Electronic Product Environmental Assessment) for elektroniske produkter og en Energy Star-certificering for energibesparende produkter. Eco Saving Plus reducerer energiforbruget ved automatisk at justere lysstyrken på sorte sektioner og samtidig opretholde lys og levende billedkvalitet.

S8: Enestående grafik og ergonomisk design

Som flagskibsmodel i monitor lineuppet er S8 fyldt med vigtige funktioner for både virksomheder og kreative fagfolk. Modellen tilbyder Ultra-High Definition (UHD) opløsning og fås i 27” og 32”. Ud over at understøtte UHD og over en milliard farvenuancer, så leverer S8 en 99 % sRGB-farveskala, så brugerne kan nyde endnu mere realistisk indhold.

S8 er i stand til lynhurtig 10 Gbps dataoverførsel gennem sin USB-C-port, mens S80UA specifikt tilbyder op til 90W opladning. S8 tilbyder også en række tilslutningsfunktioner, herunder USB 3.0 og en USB-hub, der giver forbedret brugervenlighed og alsidighed. Det flade kantløse design maksimerer komfort og minimerer distraktioner, mens det muliggør en nem opsætning med dobbelt skærm. Video Electronics Standards Association (VESA) initierer kompatibilitet, og Height Adjustable Stand (HAS) tilbyder en række forskellige hældnings-, dreje- og vippeindstillinger, så brugerne kan montere deres skærm i alle miljøer. Det tynde metalstativ og den smalle dybde optager også mindre plads på skrivebordet så brugeren får en mere effektiv arbejdsplads.

S7 & S6: Enkel og fleksibel til alle indstillinger

Ligesom S8 leverer S7-serien UHD-opløsning i 27” og 32” med ultratyndt stativ, 178-graders bred synsvinkel og levende farveskala. Det næsten kantløse design giver brugerne mulighed for at holde fokus på deres arbejde og understøttes af en behagelig vippefunktion.

S6-serien fås i 34”, 32”, 27” og 24”, der ikke kun understøtter QHD (2.560x1.440) opløsning, men også PBP (Picture By Picture) og PIP (Picture In Picture)-funktioner, der giver brugere mulighed for at multitaske ubesværet og effektivt. S60UA-skærme understøtter ikke kun Daisy Chain-teknologi, der muliggør udvidet gengivelse af multiple-screen og skærmgengivelser, men også LAN-kabel (RJ45-kompatibilitet), hvilket omdanner skærmen til et Docking Station Hub. Indbygget Wake On Lan (WOL)-funktion gør det muligt at tænde den tilsluttede computer eksternt fra en anden enhed.

S65UA 34-tommer Ultra-Wide Quad High-Definition (UWQHD)-skærm tilbyder en 1000R krumning, hvilket yderligere forbedrer produktiviteten med et 21:9-format til den optimale multitasking. S6-serien understøttes også af funktioner, så det både er muligt at dreje, vippe og rotere, så brugerne kan finde deres perfekte synsvinkel, da de kan justere skærmen og endda rotere mellem stående og liggende tilstand.

Samsungs monitor lineup med højopløsning fås i en række modeller, størrelser og specifikationer. Se specifikationstabellen for yderligere information om hver model. For mere information besøg: https://displaysolutions.samsung.com/monitor/detail/1789/S27A800U

Emner

Tags


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Pressekontakt

RelationsPeople

For test og udlån
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt PR Manager TV/Home appliances +46 73 671 95 26

Relateret materiale