Få vores nyheder på mail

Samsung køber start-up virksomheden SmartThings

Pressemeddelelse   •   Aug 15, 2014 13:07 CEST

Førende platform for intelligente hjem og ’internet of things’ bliver nu en del af Samsung

København, d. 15. august 2014 - I dag meddeler Samsung, at virksomheden har lukket en aftale om opkøb af SmartThings, en førende, åben platform til det intelligente hjem og ’internet of things’. SmartThings understøtter et åbent og voksende økosystem af udviklere, der producerer nye typer af opkoblede enheder og unikke cloud-løsninger, som ændrer den måde, vi inddrager teknologi i vores hverdag på. Samsungs ressourcer og støtte muliggør, at SmartThings kan vokse og åbne platformen op for endnu flere samarbejdspartnere og nye opkoblede enheder.

”Samsung har i lang tid investeret i flere nye produkter og enheder, der kan tale med hinanden over internettet. Købet af SmartThings er en spændende udvikling i vores rejse for at hjælpe folk til et enklere liv med mindre stress og en mere intelligent udnyttelse af ressourcer. Hos Samsung har vi vidtrækkende og store planer om at udvikle oplevelser i hjemmet, især på områder, der har et stort vækstpotentiale, såsom energianvendelse og sikkerhedsløsninger,” siger Marko Nurmela, Vice President Marketing and Communication, Samsung Nordic.

Det samlede pressemateriale findes på engelsk her.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.