Gå til indhold
Samsung inviterer til Otherlands

Pressemeddelelse -

Samsung inviterer til Otherlands

København, 24. februar 2022 - NFT-teknologi har åbnet dørene til en helt ny verden af digital musik, kunst og mode. Med lanceringen af Samsungs nye Galaxy S-serie, inviterer Samsung til NFT-festivalen OtherLands. På festivalen vil Samsung sammen med førende eksperter vise, hvordan teknologien kan være med til at forme kunstens fremtid.

Otherlands Festival er en hyldest til det metaunivers, hvor kunst, teknologi og innovation mødes. Selvom der er stigende interesse for blockchain-teknologien og NFT, er det stadig et uudforsket land for mange. Derfor byder Samsung velkommen til NFT-festivalen OtherLands, hvor der er mulighed for at blive klogere på det digitale NFT-univers.

- OtherLands er et initiativ, der afspejler vores ønske om at understøtte teknologisk udvikling. Med festivalen fortsætter vi med at udforske NFT-universet, hvor kreativ tænkning møder teknologi. OtherLands vil være et springbræt og knudepunkt for deltagerne til at blive inspirerede af teknologiens muligheder. På samme tid er det for os en mulighed for at forstå og blive inspirerede af artisternes kreationer, siger Claus Holm, landechef for Samsung Danmark.

Festivalen skydes i gang den 8. marts med en masterclass og afsluttes med NFT Art Party den 17. marts. På festivalen er der plads til både store og små spørgsmål. Samsung har allieret sig med Spaceseven, Beatoken og MojoMoto, som er førende på visuel kunst, musik og mode. Til Masterclassen vil de dele deres viden om, hvilke banebrydende muligheder NFT byder på. Derudover vil kunstneren Jonas Kasper Jensen skabe ny kunst på scenen for at vise, hvordan digital kunst bliver til. Værket bliver udstillet til NFT Art Party den 17. marts., hvor også den danske artist KESI afspiller sit nyeste NFT-musik til en listening for udvalgte fans. Her vil der også være rig mulighed for at stille spørgsmål til KESI og hans NFT-udgivelse til en fælles Q&A med publikum.

Hvad er en NFT?

Et enkelt spørgsmål, som kræver et mere kompliceret svar. NFT står for non-fungible token. Vendingen ”non-fungible” afslører, at en genstand er unik og ikke kan udskiftes eller være ens med noget andet. NFT er altså ikke-ombyttelige tokens, som kan bestå af alt i den digitale verden – lige fra et tweet til kunst, et musikalbum eller en digital modekollektion.

Mere om OtherLands

OtherLands er en innovativ NFT-festival. Festivalens to events Masterclass og NFT Art Party finder sted på H15 Studio og Scene (Halmtovet 15, København V). Skriv gerne til os hvis det har interesse. 

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån