Gå til indhold
Samsung introducerer seneste line-up af hårde hvidevarer med forbedrede forbindelsesmuligheder og kunstig intelligens ved det globale lanceringsevent ‘BESPOKE AI’

Pressemeddelelse -

Samsung introducerer seneste line-up af hårde hvidevarer med forbedrede forbindelsesmuligheder og kunstig intelligens ved det globale lanceringsevent ‘BESPOKE AI’

Samsung Electronics fremviser i dag deres seneste line-up af hårde hvidevarer ved det globale lanceringsevent ’BESPOKE AI’[1], der løber at stablen tre steder i verden; Seoul, Paris og New York City. Samsung løfter sløret for deres vision omkring, hvordan forbindelse mellem produkterne kan forbedre de generelle gøremål i hjemmet og hvordan kunstig intelligens (AI) kan forbedre ydelsen på hvidevarerne.

Jong-Hee (JH) Han, Vice Chairman, CEO og Head of Device eXperience (DX) Division hos Samsung Electronics, kickstartede rækken af events fra ’ Welcome to BESPOKE AI’ i Seoul ved at beskrive, hvordan Samsungs hårde hvidevarer ikke kun præsterer god ydelse, men også hvordan den kunstige intelligens løfter hele oplevelsen end det tidligere var muligt uden kunstig intelligens. Særligt med skærmtilføjelserne på køleskabe, induktionskomfur og vaskemaskiner gør Bespoke-produkterne brugeroplevelsen mere legende og interaktiv og gør samtidigt produkterne nemme at bruge med andre tilsluttede Samsung-apparater gennem SmartThings.

”Siden den første introduktion af BESPOKE i 2019 har Samsung Electronics præsenteret markedet for, hvordan hårde hvidevarer kan tilpasses, så de passer bedst muligt til den enkelte brugers hjem og livsstil," siger JH Han. "Fem år senere deler vi nu vores vision for AI i hvidevarer med produkter, der udvider Bespoke-arven gennem forbedrede tilslutningsmuligheder og AI-funktioner, der vil tage forbrugeroplevelsen til det næste niveau.”

AI udvider funktionerne i Samsungs hårde hvidevarer

‘BESPOKE AI’-eventet i Paris løfter sløret for et line-up, der vil blive lanceret i Europa med nye produkter som: Bespoke French Door Refrigerator med AI Family Hub™, Bespoke AI Laundry Combo™, Bespoke Jet Bot Combo™ AI, Bespoke Jet AI™, og mere.

4-Door French Door Refrigerator med AI Family Hub™[2] er det primære kontrolcenter for hvad, der angår mad og forbinder køleskabet med andre produkter i hjemmet. AI Family Hub™+[3], som er den store LCD-skærm foran på højre side af køleskabet, er nøglen til den intuitive AI-oplevelse, hvor brugerne kan se anbefalede opskrifter og afspille musik og videoer til underholdning i køkkenet. 4-Door French Door Refrigerator med AI Family Hub™ leveres med AI Vision Inside[4], som bruger et indvendigt kamera til at identificere 33 friske madvarer, der kommer ind og ud af køleskabet. De genkendte madvarer vises og administreres på Family Hub™-displayet og kan også kontrolleres i SmartThings-appen[5].

Et andet kerneprodukt er Bespoke Jet Bot Combo™ AI, en robotstøvsuger og gulvmoppe med forbedrede AI-funktioner inklusiv den intelligente AI Recognition. Den intelligente AI Recognition præsterer på forskellige måder. AI Object Recognition burger AI Deep Neural Network (DNN)-modellen og kamera for at genkende diverse objekter[6] herunder også mennesker[7], kæledyr[8], og genstande, der er svære at se – eksempelvis tynde kabler. AI Floor Detect kan fornemme, hvilken gulvtype, der skal rengøres, og når der registreres tæpper, kan robotstøvsugeren vurdere, om den skal hive moppen op eller beholde den ved stationen for at undgå at ødelægge tæppet med den våde moppe. Den kommer også med Clean Station Steam+, som giver en række funktioner til automatisk vedligeholdelse af enheden, såsom tømning af støvposen, genopfyldning af vandtanken, vask og intensiv damprensning[9] af moppen. Clean Station Steam+ sprøjter endda højtemperaturdamp[10] på moppens overflade, hvilket reducerer 99,99 % af skadelige bakterier[11].

Energibesparelse er et vigtigt emne på det europæiske marked, og derfor har ’BESPOKE AI’[12] i Paris også introduceret den nye energieffektive og ekstra brede køleskabsfryser[13] og et vaske-line-up. Den ekstra brede køleskabsfryser har på det nordiske marked modtaget “C” rangering ifølge europæiske energimarkeringsstandarder, og det nye vaske-line-up inkluderer diverse modeller fra A-10%, A-20% og endda en A-40% ekstra energibesparende model[14]. Særligt A-40% ekstra energibesparende model er udstyret med Bubble Shot-teknologi, hvilket reducerer energiforbruget ved at pumpe vand inde i tromlen og sprøjte det på tøjet.



Skræddersyede AI-apparater synkroniserer for at skabe nye oplevelser i forskellige rum i hjemmet

Med indbygget Wi-Fi, indvendige kameraer, AI-chipper og kompatibilitetsmuligheder med SmartThings-appen, kommer Samsungs seneste Bespoke AI-produkter med forbedrede funktioner og forbindelsesmuligheder for at skabe rammerne for et rigtigt smart home.

De fleste mennesker har deres mobiler på dem det meste af tiden, og med det nye Mobile Smart Connect, modtager brugeren besked om, at der er mulighed for forbindelse, når registrerede produkter er i nærheden. Pop-up-notifikationen kommer med et kontrolpanel for hurtig adgang til at kunne administrere nøglefunktioner på produkterne direkte fra mobilen, så brugerne ikke længere er påkrævede at finde den tilhørende fjernbetjening[15]. Dette reducerer det antal klik[16]der førhen var nødvendige for at kunne tilgå de samme funktioner i SmartThings-appen.

På 'BESPOKE AI'-eventet viser Samsung også den nye funktion 'Calm Onboarding', der gør det lettere for brugerne at blive en del af Samsungs forbundne livsstil. Brugerne slipper for besværet med produktregistrering, da den direkte registrerer produkter, der er købt under en Samsung-konto på Samsung.com, i SmartThings-appen med den samme konto.

For at give brugerne sikkerhed, når de træder ind i æraen med hyperforbundne hjemmeprodukter drevet af teknologiske fremskridt, fremhævede Samsung også sin omfattende Knox Matrix-sikkerhedsplatform, der beskytter alle brugerdata, der findes på de forbundne apparater. Faktisk blev 4-Door French Door Refrigerator med AI Family Hub™[17] det første produkt i branchen, der blev verificeret til niveauet ‘Diamond’ for sine IoT sikkerhedsfunktioner af UL Solutions.

På vej ind i fremtiden med energibesparende apparater

Samsung er ikke kun dedikeret til at præsentere en bedre oplevelse med hverdagens gøremål, men også forpligtet til mere innovative og efficiente produkter. Eventet var især meningsfuldt i den sammenhæng, at den ikke kun introducerede de nye produktserier og funktioner, som Samsung lancerer, men også annoncerede globalt, hvordan alle Wi-Fi-forbundne Samsung-produkter, inklusive dem, som kunderne allerede ejer, kan ændre sig.

Samsung fortsætter med at opgradere Wi-fi-forbundne apparater på markedet og allerede i brugernes hjem gennem softwareopdateringer og udviklingen af Smart Things. Brugerne kan nyde godt af nye funktioner, selv med gamle modeller, og flere energibesparende funktioner med produkter, som de allerede har købt. Smart Forward[18], som blev annonceret for første gang ved eventet, er en tjeneste, der leverer de nyeste funktioner, sikkerhedsrettelser og opgraderinger gennem regelmæssige softwareopdateringer. Brugere vil kunne tjekke tilgængelige opdateringsoplysninger og modtage notifikationer fra SmartThings-appen.[19] Det giver brugerne ro i sindet og bidrager også til at reducere hyppigheden af produktudskiftninger.

SmartThings fortsætter også med at udvikle sig, så brugerne kan spare yderligere på deres energiforbrug, når de har købt et produkt. Funktioner som Optimal Charging[20] er f.eks. tilføjet, så brugerne kan planlægge deres energiforbrug strategisk. SmartThings Energy giver brugerne mulighed for nemt at overvåge og kontrollere den mængde energi, der forbruges af de tilsluttede Samsung-apparater. Samsung planlægger også at lancere sit nye Samsung Rewards-program i den nærmeste fremtid, som vil give brugerne mulighed for at få stempler hver dag, hvis de sparer en vis mængde energi ved hjælp af AI Energy-tilstand. Akkumulerede stempler kan konverteres og bruges på Samsung.com, Samsung Galaxy Store og andre Samsung-købsplatforme.

Læs mere på Samsung Global Newsroom her: https://news.samsung.com/global/samsung-introduces-latest-home-appliance-lineup-featuring-enhanced-connectivity-and-ai-capabilities-at-the-welcome-to-bespoke-ai-global-launch-event


[1]AI-baserede funktioner tilgængelige på udvalgte apparater.

[2] Betyder ikke, at alle tilgængelige tjenester på Bespoke 4-Door Flex™ Refrigerator with AI Family Hub™+ er AI eller genererer information eller resultater ved hjælp af AI. De tjenester/funktioner, der bruger deep learning-modeller, er begrænset til 1) AI Vision Inside og 2) funktionen til anbefaling af opskrifter, der findes på Samsung Food.

[3] (Nordamerika, Latinamerika) AI Family Hub™+, 32", (Europa) AI Family Hub™, 21,5"

[4] Fra marts 2024 kan AI Vision Inside genkende 33 madvarer som frisk frugt og grøntsager. Hvis fødevaren ikke kan genkendes, kan den blive opført som ukendt vare. AI Vision Inside kan ikke identificere eller liste madvarer i køleskabsdøren eller fryseren. Den genkender madvarer baseret på deep learning-modeller, som kan blive opdateret med jævne mellemrum for at forbedre nøjagtigheden.

[5] SmartThings-appen er tilgængelig på Android- og iOS-enheder. En Wi-Fi-forbindelse og en Samsung-konto er påkrævet. Du skal bruge den samme log-in-konto på alle enheder.

[6] Genkendelse af objekter kan påvirkes af objektets form eller miljøforholdene. Kun visse objekttyper kan genkendes. Eksempler på genstande: klimaanlæg (stativtype), køleskab, BESPOKE (køleskab/opvaskemaskine), tv, vaskemaskine/tørretumbler, luftrenser, AirDresser, sofa, seng, bogreol, bord, kæledyrs ekskrementer, elkabel, håndklæde/sok, kop, glas, flaske, skål, vase, gulvmåtte, tæppe, knagerække, sko, piedestal, vægt, strømudvidelse, møbel med tværstang, møbelben, stol med hjul, kæledyrs pelsklump, smartphone-kabel, plet, dørtrin og døråbning. En Wi-Fi-forbindelse og en Samsung-konto er påkrævet.

[7] Den genkender kun en menneskelig tilstedeværelse baseret på generiske visuelle indikatorer og kan ikke identificere individuelle personer. Genkendelsesfunktionerne kan være begrænsede, når man ikke kan se hele personens krop. Der kræves en Wi-Fi-forbindelse og en Samsung-konto.

[8] Kun hunde og katte kan genkendes. Den genkender kun et kæledyrs tilstedeværelse baseret på generiske visuelle indikatorer og kan ikke identificere individuelle kæledyr. Der kræves en Wi-Fi-forbindelse og en Samsung-konto. Genkendelsesfunktionerne kan være begrænset af en kats kropsholdning eller position. Evnen til at genkende dit kæledyr kan variere afhængigt af dyretype og boligmiljø.

[9]Efter rengøringen vasker stationen moppepuderne med vand og damp fra 50 til 60 °C, og derefter sprøjter den højtemperaturdamp målt til 100 °C.

[10]Den målte temperatur på dampen er 100 °C.

[11]Baseret på test udført af Intertek. Brug af vaske-moppe-cyklussen eliminerer 99,99 % af Staphylococcus aureus, Escherichia coli og Pseudomonas aeruginosa. Understøttes ikke i USA. Resultaterne kan variere afhængigt af de faktiske brugsforhold.

[12]AI-baserede funktioner tilgængelige på udvalgte apparater.

[13] Står til et stort køleskab med bundmonteret fryser ("BMF") med en bredde på 70 cm eller mere.

[14] 10/20/40% lavere energiforbrug end A-mærkets grænseværdi.

[15] Tilgængelig for Jet Bot Combo™ AI

[16]Brugere kan indstille 'Vis på låseskærm' eller tjekke via hurtigpanelet på Samsung Galaxy-telefoner.

[17] Dette er et globalt navn, navngivningen er forskellig fra region til region. (Nordamerika) Bespoke 4-Door Flex™ Refrigerator med AI Family Hub™+,

(Latinamerika) Bespoke 4-Door French Door Refrigerator med AI Family Hub™+.

[18]Opdateringsperioden og de relevante funktioner kan variere efter region og model.

[19]SmartThings-appen er tilgængelig på Android- og iOS-enheder. Der kræves en Wi-Fi-forbindelse og en Samsung-konto.

[20] Kun tilgængelig på VR7M*97****

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån