Få vores nyheder på mail

Samsung introducerer Galaxy S7 edge i farven Blue Coral

Pressemeddelelse   •   Jan 12, 2017 13:17 CET

Farven Blue Coral til Galaxy S7 edgeer den seneste tilføjelse til S7-familien og er samtidigt det nyeste inden for farvetrends. Den unikke blå farve er blevet til med naturen som inspirationskilde og den særlige nuance afgiver et skær, som om telefonens glasoverflade bliver belyst indefra. Telefonens metalramme, der har en farvetone i guld, står desuden i kontrast til den blå tone og sammen giver de et sofistikeret og harmonisk udtryk.

Udover det elegante design ved den unikke dual edge skærm, er Galaxy S7 edge også udstyret med en avanceret teknologi, der forbedrer brugeroplevelsen.

  • Kameraet, der er det første med Dual Pixel teknologi, fanger lysere og skarpere billeder i selv mørke forhold.
  • Vand- og støvmodstand i form af IP68-certifiering gør, at telefonen kan tåle regn, sved, sand og støv.
  • Batterilevetid og Fast Charging gør det muligt hurtigt at oplade batteriet og betyder, at telefonen holder strøm længere end nogensinde før.
  • Always on Display giver brugeren mulighed for at se uret og de vigtigste nyheder uden at aktivere skærmen, hvilket sparer både tid og strøm.
  • Telefonen understøtter også microSD der giver mulighed for ekstra lagerplads på op til 256GB, så man kan gemme så mange billeder, film eller andet materiale som muligt.

Ud over den nye farve Blue Coral findes Galaxy S7 og S7 edge allerede i farverne Black Onyx, Gold Platinum, Silver Titanium, White Pearl og Pink Gold.

Galaxy S7 edge i farven Blue Coral kan købes i butikkerne fra nu af. 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/