Gå til indhold
Samsung introducerer Galaxy Book2 Business: Samsungs nyeste PC hjælper virksomheder til at håndtere hybride arbejdsmiljøer

Pressemeddelelse -

Samsung introducerer Galaxy Book2 Business: Samsungs nyeste PC hjælper virksomheder til at håndtere hybride arbejdsmiljøer

København, Danmark – 27. februar, 2022 – Samsung præsenterede i dag Galaxy Book2 Business; en kraftfuld ny PC bygget på vPro[1]platformen og spækket med avancerede sikkerheds- og produktivitetsfunktioner med henblik på at hjælpe virksomheder mestre det nye hybride arbejdsmiljø.

”Vi befinder os i en ny tid, hvor hybridarbejde er normen. Virksomheder ønsker, at deres arbejdsstyrker og -indsatser skaber bedst mulig værdi gennem teknologi, der fordrer kreativitet, samarbejde, og produktivitet samtidigt med, at den beskytter de ansatte mod stigende cyber-trusler. Galaxy Book2 Business er en PC designet til den hybride arbejdsform, og har til formål at tilbyde virksomheder et fundament for øget sikkerhed, avanceret produktivitet og mulighed for at koble sig op på det fulde Galaxy-økosystem”, siger Claus Holm som er Landechef i Samsung Danmark.

Topklasse sikkerhed

Som fjernarbejde bliver hyppigere, bliver cyber-trusler ligeledes. Af samme grund retter virksomheder øget opmærksomhed hen på de fjernarbejdende ansatte, som i mindre grad har adgang til de samme sikkerhedsredskaber og -infrastruktur, der ellers er tilgængelige på kontoret.

Med Galaxy Book2 Business er det muligt at forhindre forsøg på infiltrering. Dette sker blandt andet ved hjælp af en Tamper Alert-funktion, der tracker og detekterer fremmed aktivitet på PC’ens systemer, og ved hjælp af en Hardware-baseret Root of Trust, som validerer BIOS og bygger troværdige chains mellem CPU’en, processoren og SPI-flash. Skulle det ske, at Galaxy Book2 Business bliver forsøgt infiltreret, er følsomme data sikre med BIOS auto-gendannelse – en funktion der detekterer trusler gennem PC’ens boot-proces, og som automatisk gendanner BIOS på en back-up-kopi, før skaden er sket.

Galaxy Book2 Business er udstyret med ekstra beskyttelseslag og topklasse support, der er skræddersyet til nutidens fjernarbejde. PC’en er bygget på Intel vPro, der yder troværdig sikkerhed og sammen med Intel Hardware Shield er hardwaren og OS bedre beskyttet mod angreb og malware. Ved at overvåge både BIOS og OS-niveauer, kan Galaxy Book2 Business hjælpe virksomheder med at holde både ansatte og data sikre. Derudover er enheden beskyttet mod kernel- og firmware-angreb med Microsoft Secured-Core PC (SCPC), der forhindrer systemet i at blive kompromitteret af ondartede koder.

Effektiviseret produktivitet over alt

Videokald er blevet en rutine i arbejdslivet, og Galaxy Book2 Business tilbyder optimal service og er skræddersyet til videomøder. Om du er på apps som Google Meet, Microsoft Teams eller Cisco Webex Meet, sikrer Studio Mode[2], at hvert et møde vil have et klart og professionelt udtryk. Auto-framing[3] sørger for, at kameraet er fokuseret på dit ansigt og baggrundseffekter som sløret baggrund, minimerer distraktioner. Hver Galaxy Book2 Business PC filtrerer automatisk statisk baggrundslyde, så stemmer kommer klart igennem og sørger for, at alle ord er forståelige og tydelige.

Når du bevæger dig ind og ud af møder, kan det synes krævende at skulle indtaste dit login-kodeord flere gange. Med Galaxy Book2 Business’ IR kamera, kan autoriserede brugere logge ind med ansigtsgenkendelse, der giver hurtig og nem adgang til PC’en. Galaxy Book2 Business er derudover også holdbar til flere miljøer, så du hverken skal frygte fugtighed, ekstreme temperaturer eller højder.

En fleksibel Galaxy og oplevelser som forbinder os

Galaxy Book2 Business tilbyder de sikkerhedsløsninger og forbindelser som der findes i Samsungs økosystem. Ansatte kan anvende Samsung Account Single Sign-On-funktionen, som forenkler godkendelsesprocessen ved at kræve, at legitimationsoplysninger kun indtastes en enkelt gang. Samsungs nye blockchain-baserede Private Share[4] giver ligeledes virksomhedskunder den sikreste platform til kryptering og deling af fortrolig information. Ansatte kan godkende adgang og indstille udløbsdatoer for hver fil der sendes, så fortrolige og følsomme oplysninger forbliver sikre. Skulle en ansat på noget tidspunkt miste sin Galaxy Book2 Business, kan vedkommende bruge Samsungs SmartThings Find[5] til at søge efter og lokalisere Galaxy-enheden.

Som en del af Galaxy økosystemet kan Galaxy Book2 Business synkroniseres med smartphone-apps gennem Link til Windows[6], hvilket muliggør at kunne sende beskeder og lave opkald fra begge enheder. Crossover-appens kontinuitet gør det også muligt for brugere at vælge nyligt brugte smartphone-apps og åbne dem på deres Galaxy Book2 Business PC, så de kan fortsætte præcis hvor de slap. Samsung har også opdateret sin Quick Share[7]-funktion og fusioneret den med Link Sharing, så brugere hurtigt og nemt kan dele arbejde med andre hvor som helst.

Tilgængelighed

Galaxy Book2 Business er tilgængelig fra starten af april på udvalgte markeder. For mere information, besøg: news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/business.

Specifikationer

Galaxy Book2 Business

Dimensioner

326.4 x 213.8 x 19.92mm

Vægt*

1.51kg

*Vægt kan variere afhængigt af model

OS

Windows 11 Pro

Display*

14-inch, FHD, Anti-Glare

*Målt diagonalt på den fulde enhed uden forbehold for de afrundede kanter. Faktisk synlige areal er mindre grundet de afrundede kanter.

CPU*

Intel vPro® med 12th Gen Intel® Core™ i5 eller i7 processorer /

12th Gen Intel® Core™ i3 or i5 eller i7 processorer

*CPU-modeller vil variere regional; vPro og non vPro versioner vil være tilgængelige på udvalgte markeder, inklusiv Europa, Sydamerika, Nordamerika, og Indien.

Grafik*

Intel® UHD Grafik

Intel® Iris® Xᵉ Grafik

NVIDIA® GeForce® MX570 A

*Tilgængelighed kan variere afhængigt af model

Forbindelse

4G LTE*

*LTE er eksklusivt tilgængelig I Europa; forbindelse kan kræve separat dataplan. Detaljerede betingelser og forhold vil variere afhængigt af udbyder og marked. Faktisk hastighed kan variere afhængigt af marked, udbyder, og brugermiljø.

Wi-Fi 6E*

*Wi-Fi 6E netværkstilgængelighed kan variere afhængigt af marked, netværksudbyder, og brugermiljø. Kræver optimal forbindelse og Wi-Fi 6E router. Trådløs router sælges separat.

Farve

Graphite

Hukommelse*

8GB, op til 64G (2 Slot)

* Tilgængelighed kan variere afhængigt af model og marked.

Lagringsplads*

256GB, op til 1TB

* Tilgængelighed kan variere afhængigt af model og marked. Faktisk lagringsplads tilgængelig kan variere afhængigt af før-installeret software og marked, model, filstørrelse og format.

Kamera/Mikrofon

FHD 1080p + IR / Dual MIC

Lyd

Stereo Speaker, Dolby ATMOS®

Batteri*

51.5Wh (typisk)

*Typisk værdi er testet under tredjeparts laboratorieforhold. Typisk værdi er den estimerede gennemsnitsværdi af udslag i batteriets kapacitet målt på batteri-samples testet under IEC 61960 standard en mente. Faktisk batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, burgeradfærd og andre faktorer

Adaptor

USB-C 65W

Godkendelse

IR-kamera, Fingerprint Power Key

Portaler*

USB-C (1), USB-A (2), Thunderbolt 4, HDMI 2.0,

RJ45, Headphone / Mic, uSD, Kensington Lock

*Faktisk USB-hastighed kan variere afhængigt af brugermiljø.

* Specifikationer kan variere afhængigt af marked.

* Al funktionalitet, features, specifikationer og andre produktinformation inkluderet i dette dokument, inkluderende fordele, design, pris, komponenter, ydelse, tilgængelighed og kvaliteter kan ændres uden forhåndsbemærkning.


[1] Intel vPro varierer afhængigt af marked og er tilgængelig på udvalgte Galaxy Book2 Business enheder med Intel i5 og i7 chipset. Non-vPro Galaxy Book2 Business-enheder er også tilgængelige med Intel i3, i5 og i7 chipset.

[2] Aktiveres automatisk ved brug af kamera. Studio Mode fungerer muligvis ikke korrekt, hvis tredjeparts videoopkaldskamera effekter anvendes samtidigt.

[3] Auto-framing genkender kun personer og understøtter muligvis ikke bestemte opløsninger og forhold. Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige, når Auto-framing er aktiveret.

[4] Private Share før-installeret på Galaxy Book2-serien. Tillader deling med op til fem personer på én gang. Understøtter deling af billede-, video-, lyd- og tekstfiler. Op til 10 filer og op til 100 MB kan deles samtidigt. Med funktionen Private Share kan afsendere indstille en udløbsdato for at se delte data og kan trække visningsrettigheder tilbage for modtageren. Modtageren af Private Share-meddelelsen skal have Private Share-appen installeret. Kun tilgængelig for Galaxy-brugere.

[5] Kræver Samsung-kontologin og forbindelse til Wi-Fi eller datanetværk. Registrerer den omtrentlige placering, hvor den mistede enheds signal sidst, blev registreret.

[6] Brugere skal linke deres Galaxy-enhed til deres Windows-PC gennem ”Link til Windows” på smartphonen og din smartphone-app på PC’en, følg opsætningsvejledningen samt vær logget ind på samme Microsoft-konto. Link til Windows er for-installeret på udvalgte Galaxy-enheder. Kræver seneste Windows 10-opdatering på PC’en. Telefonen kræver, at Galaxy-enheden er tændt og tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk som PC’en- Nogle mobilapps kan begrænse indhold til at blive delt på andre skærme eller kan kræve en berøringsskærm for at kunne interagere med dem. Op til fem Android-apps kan startes samtidigt.

[7] Quick Share-funktionen tillader deling af billeder, videoer, og filer mellem Samsung Galaxy-enheder. Quick Share er tilgængelig på Galaxy smartphones, Galaxy tablets, og Galaxy Books (fra maj 2021), på Android 10 og One UI 2.1 eller derover.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån