Få vores nyheder på mail

Samsung introducerer en ny æra af innovation og oplevelser til deres virtuelle event Life Unstoppable

Pressemeddelelse   •   Sep 02, 2020 10:50 CEST

København - 2. september 2020 - I dag præsenterede Samsung nye produkter inden for kategorierne mobiltelefoner, wearables, TV, lyd og husholdningsapparater til det virtuelle oplevelsesevent Life Unstoppable. Dette er for at vise, hvordan årets produktlinjer forenkler og muliggør nutidens forbundne livsstil.

Life Unstoppable, den virtuelle verden, som deltagerne fik lov at opleve, markerede en ny æra af innovation og er en af flere nye måder, som Samsung vil bruge til at skubbe grænserne for, hvad der er muligt. Med mennesket i fokus bragte den fascinerende virtuelle verden Samsungs innovationer til liv gennem en ny oplevelse med gamification.

Forbrugernes forhold til teknologi er i år blevet vigtigere end nogensinde før for at holde kontakten med omverdenen. Samsungs teknologi trodser grænser og kombinerer hverdag, arbejde og underholdning i produkter, der nemt kan kobles sammen og blive til en oplevelse af at være forbundet uden grænser.

Til Life Unstoppable blev flere fantastiske produkter afsløret:

  • Livsstilsproduktet The Premiere - en smart projektor, der tager hjemmeunderholdning til et nyt niveau.
  • Odyssey G5 - en ny computerskærm, der bygger på Samsungs banebrydende teknologi inden for spiloplevelser
  • Nye tilføjelser til Galaxy-serien med Tab A7, Galaxy Fit2, A42 5G og Galaxy Z Fold2
  • Wireless Charger Trio - en trådløs oplader, der giver dig mulighed for at oplade flere enheder samtidigt
  • Køleskabet RB7300T med SpaceMax teknologi
  • Bespoke køleskabsserien lanceres i Europa
  • Vaskemaskinen WW9800T og tørretumbler DV8000T, begge med smart AI-funktionalitet

- Dette år har fået os til at tænke over vores forhold til teknologi på en måde, som ingen kunne have forestillet sig. Hos Samsung har vi ikke kun omfavnet disse ændringer, men har til formål at være et skridt foran ved fortsat at tilbyde innovationer til fremtiden. Vi er vedholdende i vores mål om at skabe udfordrende og revolutionerende teknologi og ved at præsentere vores nye produkter for 2020 gennem en virtuel oplevelse fortsætter vi på den vej. Vores ambition er at tilbyde unikke produkter, der fremmer et "Life Unstoppable", siger Morten Bang, Account Manager & Product Specialist TV/AV.

Samsung tager underholdningsoplevelsen til næste niveau, både indendørs og udendørs

Samsung afslørede i dag sin nye smarte projektor, The Premiere, der fører store skærmoplevelser ind i hjemmet. Projektoren kommer i to forskellige modeller, den ene med et maksimalt skærmareal på 120”og den anden 130”. Ud over et simpelt og minimalistisk design, der blender ind i ethvert rum, har The Premiere en kraftfuld indbygget subwoofer, Acoustic Beam-surround sound og avancerede tredobbelte lasere, der kan projicere indhold i 4K billedkvalitet. The Premiere LSP9T er verdens første HDR10+-certificerede projektor, hvilket betyder, at den leverer utrolig farve og kontrast, der skaber dybde for mere præcise detaljer i billedet, når du går fra lyse til mørke scener. The Premiere lanceres i Norden i 2020.

Under Life Unstoppable introducerede Samsung også sit første udendørs TV og Soundbar, The Terrace og Terrace Soundbar. Begge produkter har en IP55-klassificering, hvilket betyder, at de er bygget til at modstå udendørs forhold som regn, støv, fugt og insekter. Den nye Soundbar er udstyret med Adaptive Sound-teknik, der analyserer billedets indhold og justerer lyden herefter. TV’et har en unik antirefleksionsteknologi, med et gennemsnit på 2000 nit i lysstyrke og QLED 4K billedkvalitet. The Terracce fås i størrelserne 55”, 65” og 75”.

Ud over de nye udendørsprodukter præsenterede Samsung også Q950T og Q900T, to Soundbars, der begge er udstyret med Q-Symphony (kompatibel med udvalgte QLED TV-modeller), som giver en harmonisk lyd fra både TV og Soundbar for en bedre lydoplevelse.

En fordybende spiloplevelse

Spilbranchen fortsætter med at udvikle sig, og spil er også blevet en måde at møde andre mennesker og dele nye oplevelser. I år har spilplatforme været vært for modeshows, festivaler og endda Samsungs Life Unstoppable-oplevelse.

Samsung præsenterer sit nyeste produkt i Odyssey-serien. Samsung Odyssey G5 indeholder al den teknologi, der forventes af en Samsung-spilmonitor samt en Flicker-Free-teknologi, der reducerer træthed i øjet, hvilket gør det muligt for gamere at præstere i længere perioder. Odyssey G5 lanceres i Norden i slutningen af 2020.

Samsung kunne også fortælle, at de fra næste måned arrangerer en ny og unik E-sportskonkurrence: Samsung Odyssey League.

Banebrydende innovation med udfordrende og intelligent teknologi

Da mange forbrugere nu i højere grad arbejder, bor og bliver underholdt i ét og samme rum, er behovet for en samlet underholdningspakke endnu større. Den seneste tilføjelse til Samsungs tabletfamilie, Galaxy Tab A7, tilbyder en fremragende løsning til nutidens situation. Dens 10,4” skærm, der udgør 80% af enheden, har en symmetrisk ramme med en førsteklasses metalfinish, der giver et elegant og afbalanceret design. Galaxy Tab A7 har Quad Dolby Atmos-højttalere og et langtidsholdbart batteri, som sikrer, at du også kan bruge det, når du er på farten. Galaxy Tab A7 sælges i Norden den 25. september til en anbefalet pris på 2.399 DKK for Galaxy Tab A7 LTE (32GB) og 1.899 DKK for Galaxy Tab A7 Wifi (32GB).

I år har mange hjem fungeret som et fitnesscenter, og behovet for træningsenheder er steget, da flere og flere forbrugere har søgt alternative måder at fortsætte med at leve et sundt liv*. For at imødekomme dette behov afslørede Samsung i dag Galaxy Fit2, som er deres seneste fitnessenhed. Med et tyndt og let design, en batteritid på op til 15 dage** og avancerede sporingsfunktioner er det en god træningspartner. GalaxyFit2 kan automatisk registrere og spore både kalorieforbrænding, puls og distance.

Til Life Unstoppable præsenterede Samsung også Galaxy A42 5G, som er den seneste tilføjelse til Galaxy A-serien. Galaxy A42 5G kommer med alle de funktioner, der forventes af en enhed i Galaxy A-serien og har et moderne design, et nyt layout med fire kameraer, en 6,6” Super AMOLED-skærm og frem for alt er den 5G klar. Galaxy A42 5G har salgsstart i efteråret 2020.

Sidste år introducerede Samsung en helt ny og unik foldbar smartphone. Nu fortsætter Samsung denne banebrydende tendens ved at introducere den nyeste enhed i Galaxy Z-serien. Galaxy Z Fold2 kombinerer et stilfuldt design med utrolig og forbedret hardware. Z Fold2 har fået en betydelig større frontskærm og hovedskærm som nu måler hele 7,6”. Takket være den unikke hængselteknologi kan telefonen nu bruges både liggende og stående***. Den fås i to farver, Mystic Black og Mystic Bronze.

Dagens teknologi anvendes mere end nogensinde. Derfor har Samsung udviklet en helt ny ladestation, der kan oplade flere enheder samtidigt - Wireless Charger Trio. Med den nye opladningsløsning kan flere enheder oplades samtidigt, nemt og enkelt.

Husholdningsapparater, der hjælper forbrugerne med at leve et bæredygtigt liv

Til oktober vil europæere kunne tage del i Samsungs skræddersyede køleskab. Køleskabet kan tilpasses på flere forskellige måder gennem farver og materialer, der er nemme at udskifte. Med andre ord kan du skabe dit eget køleskab, der matcher din personlige stil og indretning.

Samsung har også set et øget fokus på at reducere madspild, og nye undersøgelser viser, at forbrugerne besøger dagligvarebutikkerne mindre og mindre. Men når de så handler, handler de mere ad gangen. Der er således også behov for et køleskab med mere plads og som holder maden frisk i længere tid. RB7300T-køleskabet har en stor lagerkapacitet på 385 liter og tilbyder to forskellige højder takket være Samsungs unikke SpaceMax-teknologi. Produktet har et lavt energiforbrug, der hjælper forbrugerne med at leve en bæredygtig livsstil, og den indbyggede Digital Inverter Compressor justerer automatisk hastigheden afhængigt af, hvad der er i køleskabet, hvilket betyder, at det bruger 50% mindre energi.

Til Life Unstoppable blev deltagerne også præsenteret for Samsungs nye energieffektive AI-vaskemaskine WW9800T og AI-tørretumbleren DV8000T. Vaskemaskinen leveres med et intuitivt AI-kontrolpanel, der automatisk lærer de indstillinger, du foretrækker. Samsungs QuickDrive-teknologi forkorter vasketiden med op til 50 procent og reducerer energiforbruget med op til 20 procent. Når vaskemaskinen WW9800T er tilsluttet tørretumbleren DV8000T, kommunikerer enhederne via en Auto Cycle Link, som gør det muligt for tørretumbleren på forhånd at bestemme de korrekte indstillinger for det tøj, du vasker. DV8000T tørretumbler er udstyret med Samsungs mest effektive varmepumpeteknologi, som har modtaget A +++ energicertificering.

For mere information om Samsungs 2020 produkter, besøg www.samsung.com

Download billeder af alle produkterne her: https://we.tl/t-KCpKcTmEVn

Om Life Unstoppable

Life Unstoppable blev bygget i samarbejde med Epic Games Unreal spilplatform for en oplevelse, der er den første af sin art.

Hele Samsungs økosystem blev levende gennem en fordybende oplevelse, der transporterede deltagere til et virtuelt Samsung-hus med talspersoner og gæster såsom den britiske sprinter Dina Asher Smith; Spotify VP for produkter, Sten Garmark; DAZN Chief Subscription Officer, Ben King; professionel e-sports-spiller og svensk Samsung Morning Star-spiller Stass 'StenBosse' Skopin. Platformen gav deltagerne mulighed for at interagere med mere end 25 produkter i kategorierne mobil, wearables, TV, lyd og husholdningsapparater.

* Weareable Fitness Technology: Key Trends and Statistics for 2020, Codete, June 2020

** Baseret på den gennemsnitlige batteritid under normale forhold. Gennemsnitlig ydeevne baseret på brug. Den faktiske batteritid afhænger af faktorer som anvendelsesgraden og anvendelsen af applikationer. Resultaterne kan variere.

*** Galaxy Z Fold2 kan stå af sig selv i vinkler fra 75 til 115 grader. En bredere vinkel er mulig og afhænger af miljø og anvendelse. 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/