Få vores nyheder på mail

Samsung introducerer det nye BESPOKE køleskab og den nye premium indbygnings-serie til IFA 2019

Pressemeddelelse   •   Sep 06, 2019 13:58 CEST

København - 6. september 2019 - Den innovative BESPOKE køleskabsserie kan tilpasses den enkelte brugers behov. Den nye premium indbygnings-serie kommer i et elegant design og med den nyeste teknologi.

Samsung Electronics åbner en ny æra af køkkendesign med deres nye køleskab BESPOKE og det første produkt i deres nye premium indbygnings-serie – Dual Cook Steam ovnen.

”Europæiske forbrugere foretrækker indbyggede køkkener og har et ønske om, at køkkenet skal afspejle familiens identitet og personlige stil i deres boligindretning,” siger Jonas Holm, Sales Manager Home Appliances. ”Vi er glade for at se, hvordan Samsungs nye livsstilsinnovationer i høj kvalitet og med den nyeste teknologi såsom BESPOKE tilfredsstiller de behov, som den enkelte husstand har.”

BESPOKE kan tilpasses til brugerens personlige smag

Samsungs BESPOKE serie er en ny kategori af køleskabe, som giver brugerne mulighed til at indrette deres køkken, som de ønsker ligesom ved indbyggede apparater. De er skabt til at passe ind i et køkken, hvilket betyder, at de uden problemer passer ind i de fleste moderne køkkener uden at gå på kompromis med det indbyggede udseende.

Den nye køleskabsserie BESPOKE har et modulopbygget design, der giver brugerne mulighed for at skræddersy deres køleskab, så det passer til deres livsstil og indretningsbehov.

Brugerne har også mulighed for at skabe køkkenplads, som er unikt til dem. Brugerne kan vælge mellem tre forskellige materialer til skabslågerne – cotta metal, satinglas og glansglas – og de er tilgængelige i mange forskellige farver. Cotta metal er tilgængelig i farverne trækul (charcoal), hvid og mint, hvor det populære satinglas kan fås i grå, marineblå, koral og gul i en mat nuance. Glansglas har en blank finish, som fås i enten hvid eller lyserød. 

Flere indbyggede tilbud til forbrugerne

Samsung er også i gang med at skabe en ny premium indbyggede køkkenserie til Europa i 2020, som inkluderer en ovn, induktion med integreret emhætte, opvaskemaskine og køleskab. Dets traditionelle og simple, men alligevel modige og dristige design, sammen med dets fremragende funktionalitet vil helt sikkert fange forbrugernes opmærksomhed.

Det første produkt i serien, der blev afsløret på IFA 2019, er Dual Cook Steam ovnen. Den har et moderne design, der giver enestående fleksibilitet med sin egenskab til at kunne lave flere retter samtidigt. Ovnen er lodret justeret og kombinerer teksturerede overflader med en ny brugergrænseflade, der tager designet til et helt nyt niveau. Og med sin Dual Cook Steam-funktion kan den samtidig tilberede mad med konvektion i det ene ovnrum og med damp i det andet.

Både køleskabet BESPOKE og den nye premium serie med indbyggede apparater fås i materialet satinglas, med en struktur, der er elegant uden at blænde og som passer ind i ethvert rum og giver et smukt og indrammende udtryk. Denne effekt kommer endnu mere til sin ret, når et satinglas BESPOKE og de nye built-in apparater står ved siden af hinanden.

Både BESPOKE serien og Dual Cook Steam ovnen kan opleves i Berlin City Cube på IFA mellem den 6. og 11. september 2019. 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/