Få vores nyheder på mail

Samsung introducerer Apple Music funktionen time-synced lyrics til Samsung Smart TV

Pressemeddelelse   •   Jul 07, 2020 15:11 CEST

“Me & You Together Song” skrivet af Adam Hann, George Daniel, Matthew Healy og Ross MacDonald.

København – 7. juli 2020 – Samsung Electronics Co., Ltd. annoncerer i dag, at Apple Music funktionen time-synced lyrics bliver tilgængelig på Samsung Smart TV på modellerne fra 2018-2020. Det giver dig mulighed for at lytte til din yndlingsmusik, samtidig med at du kan følge med i sangteksterne i realtid. Apple Music funktionen time-synced lyrics gør det lettere og sjovere end nogensinde før at synge eller rappe med til dine yndlingssange - eller opdage nye sangtekster fra de nyeste hits på Apple Music.

Tidligere i år var Samsung det første TV-brand, der integrerede Apple Music på sin Smart TV-platform. Nu forbedres oplevelsen og udvides med funktionen time-synced lyrics fra Apple Music på Samsung Smart TV'er.

Gør hvert enkelt vers levende

Samsung Smart TV'er er designet til at levere enestående grafik og skarp lydkvalitet. Og kombineret med Apple Music funktionen time-synced lyrics, bliver hver sang bragt til live med en unik, farverig og dynamisk baggrund, der bliver genereret ud fra albummet.

Naviger nemt rundt i dine favoritsange

Time-synced lyrics funktionen i Apple Music er nem at bruge på dit Samsung Smart TV. Du kan til hver en tid bladre gennem sangteksterne, springe til et bestemt vers eller direkte ind til omkvædet. Det er også muligt at søge efter en specifik linje fra en sang, finde sangen og lære den helt udenad.

Uanset om du synger med til en spritny sang for første gang, eller finder en gammel klassiker frem, sikrer time-synced lyrics funktionen, at du aldrig misser et beat eller en linje af din yndlingssang.

Sådan får du adgang til Apple Musics time-synced lyrics på dit Samsung Smart TV

Samsung Smart TV-brugerne kan enten downloade Apple Music fra Samsung Smart TV App Store ved at logge på deres eksisterende konto med Apple ID eller starte abonnementsprocessen direkte fra deres TV. Alle med et Samsung Smart TV kan prøve Apple Music gratis i 3 måneder med et individuelt, familie- eller studenterabonnement.

Når time-synced lyrics funktionen er slået til, vil hvert vers automatisk komme op på din TV-skærm, så du både kan se teksten og lytte til musikken på samme tid, når du afspiller en sang.

For mere information om Samsungs Smart TV, besøg venligst: https://www.samsung.com/dk/tvs/

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Om Apple music

Apple elsker musik. Med iPod og iTunes revolutionerede Apple musikoplevelsen ved at ligge tusindvis af sange i lommen. I dag tager Apple Music dette til det ultimative med over 60 millioner sange, tusinder af spillelister og daglige udvælgelser fra verdens bedste musikeksperter, herunder Beats 1 Radio, en global live stream. Siden 2015 har Apple Music budt titusindvis af millioner abonnenter i 115 lande velkommen. Problemfri streaming til iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, Mac, HomePod og CarPlay er Apple Music den mest komplette musikoplevelse på planeten.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/