Gå til indhold
 Samsung indleder en ny æra inden for OLED-gaming med den globale lancering af den nye Odyssey OLED G9

Pressemeddelelse -

Samsung indleder en ny æra inden for OLED-gaming med den globale lancering af den nye Odyssey OLED G9

Samsung Electronics har i dag afsløret den globale lancering af gamingskærmen Odyssey OLED G9 (G95SC-model) med næste generations AI-opskaleringsteknologi[1]. Skærmen bygger videre på succesen fra sidste års Odyssey OLED G8 (G85SB) og indleder en ny æra inden for OLED-gaming. Den nye Odyssey OLED G9 kommer i udvalgte nordiske butikker i uge 24 og har en vejledende udsalgspris på 16 899 DKK.

"Sidste år opfyldte Samsung behovene og forventningerne hos de mest erfarne gamere med lanceringen af Odyssey OLED G8," siger Hoon Chung, Executive Vice President of the Visual Display Business hos Samsung. "Odyssey OLED G9 har en fantastisk billedkvalitet, og vi er meget begejstrede for at hæve barren for OLED-gaming ved at tilbyde kunderne kraftfulde gamingskærme som denne."

Skærmen på 49 tommer og 1800R-kurvaturen gør Odyssey OLED G9 til den første OLED-skærm med Dual Quad Resolution (DQHD; 5.120 x 1.440) med et 32:9-forhold. Den store, ultrabrede skærm giver et bredere perspektiv, som giver spilleren maksimal indlevelse - det svarer til to QHD-skærme side om side. Derudover giver responstiden på 0,03 ms (GtG) og opdateringshastigheden på 240 Hz en konkurrencemæssig fordel for gamere.

Tilføjelsen af Neo Quantom Pro-processoren adskiller Odyssey OLED G9 fra andre OLED-gamingskærme. Ved hjælp af en deep learning-algoritme kan processoren intelligent analysere billeder og justere lysstyrken, mens den forbedrer kontrasten. Det gør det muligt for skærmen at gengive hver eneste lille detalje og levere fantastiske billeder, pixel for pixel.

AMD FreeSync™ Premium Pro forbedrer yderligere Odyssey G9s jævne spiloplevelse. Med DisplayHDR™ True Black 400 leverer skærmen utrolige detaljer og levende farver uanset hvad, der er på skærmen.

Odyssey OLED G9 har et slankt design indkapslet i en elegant metalramme. På bagsiden er den anerkendte CoreSync og Core Lighting+, som bruger avanceret lysteknologi til at matche farverne på skærmen. Det gør indholdet mere fordybende og bringer spiloplevelsen til live. Det visuelle suppleres af skarp lyd fra de indbyggede stereohøjttalere.

Et uovertruffent valg med en detaljeret, levende skærm

Odyssey OLED G9 er udstyret med funktioner til cloud gaming og smart TV-apps, som giver adgang til streaming, gaming og anden underholdning på ét sted. Brugere kan nyde indhold fra førende over-the-top (OTT) streamingplatforme uden at oprette forbindelse til en pc eller mobiltelefon[2]. Skærmen leveres med cloud gaming-funktioner, og i Norden er Xbox Game Pass-applikationen forudinstalleret og kan tilgås via et separat køb af Game Pass.

Multi View-funktionen giver brugerne mulighed for at udnytte skærmens størrelse fuldt ud ved at spille på op til to skærme samtidigt. Det betyder, at gamere kan multitaske uden det besvær, der følger med at have flere skærme.

Odyssey OLED G9 kommer med en række praktiske funktioner og egenskaber, der tilsammen skaber en optimal oplevelse, uanset om brugeren spiller eller nyder andet indhold. Flere tilslutningsmuligheder, herunder HDMI 2.1 og Micro HDMI 2.1 Displayport 1.4 og Auto Source Switch+, gør det nemmere at tilslutte fra en central USB-hub og giver en problemfri oplevelse uanset indholdskilden. Det højdejusterbare stativ (HAS) giver brugerne mulighed for at finde den optimale position uanset hvad, der afspilles eller vises.

For at tilbyde et udvalg, der opfylder brugernes forskellige behov, omfatter Odyssey OLED G9-serien også en G93SC-model, der er designet til dem, der leder efter et alternativ uden spilapps eller smart-tv-tilbud - men med de samme kraftfulde OLED-funktioner.

Odyssey OLED G9 (G95SC) vil kunne købes over hele verden fra den 12. juni 2023, med forskellige lanceringsplaner afhængigt af region. G93SC-modellen vil kunne købes fra tredje kvartal 2023. For mere information om Samsungs Odyssey OLED-skærme og resten af OLED-sortimentet, besøg: https://www.samsung.com/ .

For at fejre lanceringen af en ny model, afholdes Odyssey Cup på Samsung Odysseys Twitch kanal den 22. juni, hvor 100 globale gamere deltager i en Fortnite-turnering.

[Specifikationer]

Model

Odyssey OLED G9

G95SC

G93SC

Skærm

Størrelse

49”, 32:9 ratio

Opløsning

Dual QHD (5,120x1,440)

Panel

OLED

Kurvatur

1800R

SoC

Neo Quantum Processor Pro

-

HDR

VESA DisplayHDR™ True Black 400

Lysstyrke (Typ.)

250nits

Gaming

Responstid

0.03ms (GtG)

Opdateringshastighed

240 Hz

Sync Tech

AMD FreeSync™ Premium Pro + VESA Adaptive Sync

Gaming Hub

O

-

Game Bar

O

-

Smart

Smart TV Apps

O

-

IoT Hub

O

-

Stemmeassistent

O

-

Design

Farve

Sølv metal

Belysning

CoreSync & Core Lighting +

Stativ

HAS / Tilt / VESA

Brugervenlighed

Grænseflade

1 DP(1.4) / 1 HDMI (2.1) / 1 Micro HDMI (2.1) / USB Hub

1 DP(1.4) / 1 HDMI (2.1) / 1 Micro HDMI (2.1) / USB Hub

Indbygget højtaler

Ja (5W x 2)

Ja (5W x 2)

Multi View

O

-

Fjernbetjening

In-Box (USB-C ladning)

-


[1]Lanceringsdatoer kan variere fra region til region.

[2] Kræver internetforbindelse

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån