Gå til indhold
Samsung indgår samarbejde med Melvin Kakooza i 2021

Pressemeddelelse -

Samsung indgår samarbejde med Melvin Kakooza i 2021

Samsung har indgået et samarbejde med komiker, TV-vært og skuespiller, Melvin Kakooza. Under konceptet ” Do What You Can’t" kommer Melvin i 2021 til at udfordre og teste Samsungs produkter på en helt ny måde.

København, 29. december 2020 – Samsungs vision er at forbinde mennesker via teknologi, og få dem til at gøre ting, de ikke troede var muligt. Melvin Kakooza symboliserer den vision bedre end nogen anden. Derfor har Samsung indledt et ambassadørskab for 2021 med Melvin. Melvins mission med samarbejdet er at se lyst på 2021 og udfordre sig selv i samspil med Samsungs nyeste produkter.

2020 har været et svært år for mange, men nu skal vi rette blikket mod lysere tider. Vores ambition sammen med Melvin er at sætte fokus på at gøre det umulige muligt, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark.

Sammen med Samsung vil Melvin gennem en serie på seks episoder sætte fokus på nye, måske endda ekstreme, måder at udfordre teknologi på. Ambitionen er, at både Melvin og produkterne bliver sat i situationer, de aldrig har været i før.

Melvin har altid været Samsung-bruger og har en stor interesse for teknologi og gadgets. Det, kombineret med hans evne til at forbinde folk og drivkraft til at udfordre sig selv, gør ham til den perfekte ambassadør for Samsung.

Jeg er meget interesseret i teknologi og gadgets. Og så har jeg bare rigtig mange Samsung produkter. Så det er det perfekte match, siger Melvin Kakooza. Der er mange ting inden for teknologi, som vi tager for givet. Fx at vi har et kamera, der er med til at forevige et moment. Det vil jeg gerne være med til at brede ud og også vise, at Samsung som firma ikke bare er ’corporate’, men at de gerne vil række ud og sætte fokus på drømme og historier. Jeg glæder mig rigtig meget til at udfordre mig selv i 2021 og til at teste den nyeste teknologi af på en sjov og anderledes måde.

Melvins karriere har haft raketfart, siden han i 2017 vandt DM i stand-up. Han er på rekordtid blevet en folkekær personlighed – og med god grund. Under lock-down i marts 2020 bragte Melvin danskerne sammen, da han arrangerede morgenfitness og musikquiz, hvor alle kunne være med. Flere end 100.000 så med, når han hver dag livestreamede fra sin Instagram profil. Melvins intention med alt han laver, er at forbinde danskerne.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og dele oplevelser med danskerne, siger Melvin Kakooza. Jeg synes, at det er vigtigt at finde eventyret inden for landets grænser - det kunne jeg godt tænke mig at inspirere andre til og udvide deres horisont.

Samsung elsker at udfordre, hvad der er muligt med hjælp fra teknologi. Og vi har jo set Melvins evne til at samle danskerne via teknologi og underholdning. Vi er derfor spændte på at se, hvad der sker, når Melvin anvender vores teknologi på helt nye måder, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark.

De seks afsnit vil udkomme i løbet af 2021. Det første afsnit vil kunne ses på Samsungs hjemmeside til foråret. 

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92