Gå til indhold
Samsung hylder fjernarbejde med Office for the Day

Pressemeddelelse -

Samsung hylder fjernarbejde med Office for the Day

Samsung Electronics Nordic hylder fjernarbejde og lancerer Office for the Day

Flere og flere vælger at bytte kontoret ud med fjernarbejde. Efter lang tids slid på hjemmekontoret og i takt med, at varmen langsomt driver ind over landet, lancerer Samsung Electronic Nordics nu hjemmesiden Office for the Day. En platform hvor du kan finde fede pladser og steder, der kan give din arbejdsdag ny inspiration. Med denne digitale platform og Samsungs laptop koblet op på mobilt netværk, kan du få hele Norden som dit kontor for dagen.

Det er ikke så længe siden, at danskerne kunne komme fast tilbage på arbejdspladsen. Men i takt med, at flere danske virksomheder har åbnet op for muligheden for fjernarbejde, har Samsung skabt en platform, hvor du nemt kan finde et nyt kontor for hver dag du fjernarbejder. Samsung Electronics Nordic lancerer hjemmesiden, Office for the Day, hvor du kan finde pladser i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Island, som alle kan blive dit kontor for dagen, og som kan bidrage med ny inspiration til dit arbejde. 

"Office for the Day skal inspirere alle til at finde alternativer til det sædvanlige fjernarbejde. Med Galaxy Book Pro2 5G får du desuden direkte forbindelse til 5G og du behøver ikke at bekymre dig om forbindelsen til det lokale trådløse netværk", siger Claus Holm, IM Director hos Samsung Electronics Danmark.

Office for the Day er et interaktivt kort, der tilbyder et udvalg af forslag til steder, der kan blive dit kontor for dagen – og som ligeledes giver dig mulighed for at kombinere arbejde med fornøjelse. Det kunne være en picnic i Abisko nationalpark, en rolig og frisk siddeplads ved Huk Beach i Oslo, bylivet ved Superkilen på Nørrebro eller hvorfor ikke en dag på kontoret med en siddeplads i Mumidalen i Naantali – og med den rette laptop bliver din arbejdsdag ekstra effektiv.

"Vores produkter skal gøre det enkelt for dig at arbejde, uanset hvor du befinder dig. Med Samsungs Galaxy Book Pro2 5G får du en laptop med høj ydeevne og mulighed for mobil forbindelse til 5G-nettet med alle dets fordele", siger Claus Holm, IM Director hos Samsung Electronics Danmark.

  Samsung udvider kontinuerligt sit PC-udbud. Udover Galaxy Book Pro2 5G findes der også modellerne Samsung Galaxy Book LTE, Galaxy Book Go LTE og Galaxy Book Pro 360 4G som tilbyder mobil forbindelse[1] via det mobile netværk præcis som en mobiltelefon.


  [1] Forbindelse til mobilt netværk kræver et abonnement og simkort. Forbindelse, hastighed og pris varierer mellem lande, steder og operatører. Kontakt din mobiloperatør for mere information vedrørende tilgængelighed.

  Emner

  Kategorier


  Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


  Kontakt

  Nikoline Meincke

  Nikoline Meincke

  Pressekontakt PR senior consultant
  RelationsPeople

  RelationsPeople

  Pressekontakt For billeder og produktudlån
  Samsung kundesupport

  Samsung kundesupport

  Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70