Få vores nyheder på mail

Samsung holder sig på forkant med udviklingen med den nye Galaxy S6 edge+

Pressemeddelelse   •   Aug 13, 2015 17:00 CEST

Den nye smartphone med en skærm på 5,7 tommer og buede kanter på begge sider af skærmen er den ultimative kombination af kraft og ydeevne i et enestående design

København d. 13. august, 2015 – I dag har Samsung på et Unpacked-event offentliggjort Samsung Galaxy S6 edge+. En ny 5,7" smartphone der tager udgangspunkt i det unikke og innovative design fra Galaxy S6 edge. Den nye telefon, designet i en kombination af metal og glas, styrker Samsungs position på markedet for store smartphone-skærme - et marked som Samsung var de første til at træde ind på i 2011 med lanceringen af den originale Galaxy Note.

"Hos Samsung tror vi på, at store smartphone-skærme vinder frem blandt forbrugerne. De større skærme kan give brugerne den ultimative, medrivende multimedieoplevelse, mens de er på farten," siger Jimmy Voss, Sales Manager IM, Samsung Danmark, og fortsætter: "Med lanceringen af Galaxy S6 edge+ understreger vi vores fortsatte fokus på innovation, der opfylder vores kunders behov.

Galaxy S6 edge+ blander form og funktion med brancheførende egenskaber. Telefonen byder bl.a. på den bedste skærmteknologi i kraft af Samsungs unikke dual-edge design, det mest avancerede kamera, der giver billeder og videoer af høj kvalitet, det nyeste inden for både trådløs og traditionel opladning, og en utrolig kraftfuld processor. Galaxy S6 edge+ er udrustet med Samsungs nyeste innovative processor og 4GB RAM-hukommelse, hvilket giver den mest kraftfulde processorkapacitet på markedet til dato. Således er det muligt at opnå mere gnidningsfri multi-tasking, holde øje med beskeder, poste hurtige opdateringer i sociale netværk, samt spille grafik-tunge spil uden at opleve forsinkelser.

Enkel og sikker mobilbetaling med Samsung Pay

Samsungs mobile betalingstjeneste, Samsung Pay, vil være tilgængelig i Korea samtidig med lanceringen af Galaxy S6 edge+, og vil blive tilgængelig i USA til september. Beskyttet af Samsung KNOX, fingeraftryksverificering og digital kryptering, fungerer Samsung Pay både sammen med MST- (Magnetic Secure Transmission) og NFC- (Near Field Communication) teknologier, hvilket bringer forbrugerne tættere på en verden uden tegnebøger end nogensinde før.

Multimedie-oplevelse i særklasse

Samsung Galaxy S6 edge+ er udstyret med en 5,7” Quad HD Super AMOLED-skærm, som giver hidtil usete multimedie-muligheder med dybere skærmkontrast og detaljer.

Med forbedrede videofunktioner gør Samsung det nemmere for brugerne at dele de små øjeblikke. Funktionen ’Steady Video’ (Video Digital Image Stabilization på både for- og bagsiden af kameraet) sørger for skarp video på farten, og derudover giver ’Video Collage Mode’ brugerne mulighed for nemt at optage og redigere korte videoer og tilføje diverse rammer og effekter. Galaxy S6 edge+ byder også på 4K-videooptagelse og ’Live Broadcast’, som gør det muligt for brugerne at live-streame Full HD-video direkte fra telefonen til andre personer, grupper eller offentligt gennem YouTube Live. Enhver Galaxy S6 edge+ ejer, der modtager et YouTube-link fra en anden Galaxy S6 edge+ ejer, kan let følge med i live-streamet video fra sin smartphone, tablet, PC eller Smart TV med YouTube-forbindelse.

Brugere af Galaxy S6 edge+ vil også få glæde af Samsungs avancerede kamerasystem, der indeholder ’Quick Launch’, (kameraet tænder på under et sekund blot ved et dobbeltklik på home-knappen*), Auto Real-time HDR, Smart Optical Image Stabilization (OIS) og sprit-nye filtre.

Lynhurtig opladning

Galaxy S6 edge+ lades hurtigt op, både når det gælder trådløs- og traditionel opladning. Den indbyggede trådløse opladningsteknologi er kompatibel med stort set alle nuværende trådløse ladestationer. Ved traditionel opladning kan telefonen oplades fuldt på 90 minutter, og benytter man Samsungs nyeste trådløse oplader, kan telefonen oplades fuldt på 120 minutter.

Den nye Galaxy S6 edge+ vil være tilgængelig i butikkerne fra den 4. september til vejledende udsalgspriser på hhv. 6.999 kr. (32GB) og 7.999 kr. (64GB) og i farverne Gold Platinum og Black Sapphire.

*Gennemsnitshastighed er baseret på interne tests foretaget af Samsung. Resultater kan variere afhængigt af enhed og situation.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 319.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com