Få vores nyheder på mail

​Samsung gør intelligent og nem IoT til virkelighed

Pressemeddelelse   •   Jan 09, 2018 08:02 CET

København den 9. januar 2018 - Samsung Electronics CO., Ltd præsenterede mandag sin vision og strategi for en intelligent ”Internet of Things” (IoT)-oplevelse. Det skete under dette års Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas. Med de nye produkter og innovative teknologier demonstrerer Samsung sin evne til at gøre den forbundne hverdag til virkelighed for forbrugerne - både hjemme, på kontoret og på farten.

Samsung kommer i år til at samle flere funktioner fra forskellige apps som Samsung Connect, Smart Home, Smart View og SmartThings i én enkelt app under navnet "SmartThings". Dette gør det muligt for forbrugeren at styre en stor del af hjemmet fra en og samme platform.

I løbet af året vil Samsung ligeledes udvikle den cloud-baserede tjeneste Bixby med stærkere understøttelse af AI (kunstig intelligens). Det gør, at forbrugerne vil kunne interagere med den enhed, der er nærmest, eksempelvis kan det nye FamilyHub, et Smart TV eller en mobiltelefon bruges til at udføre tjenester eller få informationer.

Læs mere om Samsungs vision og strategi her

I det følgende præsenteres Samsungs hovednyheder fra CES-messen:

”The Wall” - verdens første forbrugertilpassede 146-tommers modulære MicroLED-tv
MicroLED-teknologien i ”The Wall” eliminerer behovet for farvefiltre og baggrundsbelysning og giver brugeren den bedst mulige oplevelse. MicroLED-skærmen udmærker sig også ved holdbarhed og effektivitet - herunder lysstyrke og strømforbrug – og sætter en helt ny standard for fremtidens skærmteknologi.

Sammen med ”The Wall” fremviste Samsung også flere nyheder, som kommer til at indgå i Samsungs portefølje af TV-modeller for 2018, blandt andet en ny skærmteknologi og teknologier, der kan gøre seeroplevelsen enklere ved at forbinde TV’et med andre enheder i hjemmet.

Læs mere om ”The Wall” her.

Samsung præsenterer vægmonterbar soundbar

Samsung præsenterede ligeledes den nye soundbar NW700 Sound+ for første gang. Den vægmonterbare NW700 Sound+ er en efterfølger til den prisvindende model MS650 Sound+, og er fyldt med funktioner som Distortion Canceling, diskanthøjttalere med stort omfang og Multi-Speaker Control-teknologi.

Det 53,5 mm tynde udvendige design gør NW700 Sound+ 41 procent tyndere end den foregående model, og den er derfor optimal til vægmontering og et perfekt match til Samsungs tynde TV. Teknologien i NW700 Sound+ gengiver stærkere bas, et mere komplet lydbillede og en klar og ren lyd. Distortion Cancelling-teknologien er blevet anerkendt for effektivt at synkronisere højttalerkomponenter i soundbaren, hvilket giver en klar og kraftfuld lyd.

Læs mere om NW700 Sound+ her.

Samsung forvandler møde-oplevelsen med sit interaktive Digital Flip Chart

Med den nye skærm, The Flip, præsenterede Samsung sin seneste innovation inden for fremtidens arbejdsplads. Flip WM55H skal indbyde til mere digitalt engagement med bedre samarbejdsmuligheder, der kan reducere de udfordringer, virksomhederne står over for, når de organiserer og opsummerer møder.

Flip WM55H er en videreudvikling af sædvanlige flipboards og analoge tavler da Samsung Flip-skærmen giver flere muligheder for at skabe banebrydende ideer, samtidig med at man bevarer den velkendte følelse af traditionel noteringsteknik. Med det hjulbaserede stativ kan alle lokaler omdannes til et mødelokale og dermed give øget fleksibilitet for virksomheder med få mødelokaler.

Læs mere om The Flip her.

Samsung præsenterer næste generation Family Hub-køleskabe

På CES-messen præsenterede Samsung også den næste generation af de prisvindende Family Hub-køleskabe. Dermed fortsætter Samsung deres nytænkning inden for køleskabskategorien. Som vinder af ”2018 CES Best of Innovation” sætter Family Hub en ny standard for det forbundne hjem.

Family Hub 2018 bliver mere intuitivt og intelligent med tilføjelse af Bixby Voice Control og dets integration med Samsungs SmartThings økosystem, der giver et nyt niveau af smart opkobling til det rum, hvor vi tilbringer mest tid - køkkenet. Brugere kan styre og overvåge deres forbundne hjem direkte fra Family Hub-skærmen. Ud over at tjekke hvad, der er i køleskabet fra supermarkedet eller efterlade en besked til børnene efter skole, kan brugerne nu også se, hvem der er ved hoveddøren, justere termostaten, holde øje med en sovende baby i et andet rum og meget mere.

Læs mere om Family Hub her.

Ny Thunderbolt 3 QLED Curved Monitor

Samsung kunne desuden afsløre, at de udvider porteføljen af skærme med den nye CJ791 skærm - den første buede skærm, der har Intels Thunderbolt 3-port.

Via et enkelt Thunderbolt 3-kabel kan CJ791-brugere forbinde og ’docke’ deres skærm og bærbare computer uden omfattende tilslutninger. Thunderbolt 3-forbindelsen giver hastigheder på op til 40 GB pr. sekund (Gbps) - en hastighed, der er næsten fire gange hurtigere end USB-alternativer - og som giver brugerne mulighed for at arbejde med et komplet økosystem af docks, displays og periferiudstyr. Thunderbolt 3-grænsefladen giver også CJ791 mulighed for at levere op til 85 watt (W) strøm til bærbare computere.

Læs mere om CJ791 her.

Find mere information om Samsungs forskellige produktnyheder i det globale presserum: https://news.samsung.com/global/  

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/