Få vores nyheder på mail

Samsung GamePad – den mobile spillekonsol

Pressemeddelelse   •   Dec 19, 2013 16:24 CET

Skærm og docking station er ikke nødvendig

København 19. december 2013 – Nu lancerer Samsung GamePad, der forvandler din Galaxy smartphone til en avanceret spillekonsol i et snuptag. Den er nem at have med på farten; i flyet, på bussen eller på bagsædet i bilen – eller hjemme i lænestolen – med GamePad kan du slå din egen rekord i favoritspillet, hvor som helst.

Galaxy telefoner fra 4,0 til 6,3 tommer kan klikkes fast til GamePadens ramme. Derefter skal du bare trykke på "PLAY" knappen for at starte appen Samsung Game Arcade, en integreret GamePad app. Du har mulighed for at vælge mellem 35 spil, der er tilgængelige via appen ved lancering. Her finder man blandt andet fartfyldte favoritter som EA Need for Speed​™ Most Wanted og Gameloft’s Asphalt8: Airborne samt Gameloft’s 'first person’-spil Modern Combat 4: Zero Hour til rimelige penge.

For sportsfans er der spil som SEGA’s Virtua Tennis™ Challenge og er du til actionspil, er der også Ubisoft’s Prince of Persia: The Shadow og Flame, og mange andre. Der vil blive tilføjet flere spil i løbet af 2014.

GamePad byder på mange muligheder for at spille, hvad end du er på farten eller foretrækker at sidde hjemme i sofaen med din smartphone, din tablet eller forbundet til TV’et*. GamePad er kompatibel med Note 3 og Note 10.1 2014 Edition ved lancering. Kompatibilitet med Galaxy S4, Galaxy SIII, Note 2, Mega, Tab 3 10.1 og Tab 3 8.0 følger i en senere softwareopdatering.

GamePad kommer i butikkerne i løbet af første kvartal i 2014 til en vejledende udsalgspris på 795 kroner.

For mere information, besøg www.samsungmobilepress.com

*GamePad tilsluttes via Bluetooth eller NFC. Vil man bruge GamePad sammen en ekstern monitor eller et TV skal der bruges en særskilt HDMI-adapter.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270.000 medarbejdere fordelt på 79 lande og har en årlig omsætning på mere end 187,8 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.