Gå til indhold
Samsung Galaxy Z Flip5 og Galaxy Z Fold5: Fleksibilitet og alsidighed uden kompromisser

Pressemeddelelse -

Samsung Galaxy Z Flip5 og Galaxy Z Fold5: Fleksibilitet og alsidighed uden kompromisser


Samsung Electronics

annoncerede i dag sin femte generation af Galaxy foldbare: Galaxy Z Flip5 og Galaxy Z Fold5. De brancheførende formfaktorer tilbyder unikke oplevelser for enhver bruger med slanke og kompakte designs, utallige tilpasningsmuligheder og kraftfuld ydeevne. Det nye Flex Hinge gør den foldbare oplevelse mulig, samtidig med at det giver et æstetisk afbalanceret og solidt design. Disse utrolige foldbare enheder åbner op for ekstraordinære kamerafunktioner som FlexCam til at tage billeder fra kreative vinkler. Med stærk ydeevne og et optimeret batteri, der drives af den nyeste processor, forvandler Samsung Galaxy Z-serien, hvad der er muligt med en smartphone - åben eller lukket.

"Samsung revolutionerer mobilbranchen med foldbare enheder ved at sætte standarden og hele tiden forbedre oplevelsen," siger Claus Holm, landechef for Samung Danmark. "Hver dag er der flere, der vælger vores foldbare mobiler, fordi de tilbyder en oplevelse, som folk vil have. Galaxy Z Flip5 og Galaxy Z Fold5 er de seneste enheder, der beviser vores engagement i at opfylde vores kunders behov gennem innovativ teknologi."

Samsungs arv af innovation og dedikation til kategorien foldbare enheder har skabt utroligt alsidige enheder. Med en stærk tro på potentialet i det foldbare format, parret med R&D- og produktionskapacitet i verdensklasse, har Samsung konsekvent forfinet og optimeret Samsung Galaxy Z-serien. Fra oprettelse af indhold på Galaxy Z Flip5's nye Flex Window[1] til problemfri multitasking på Galaxy Z Fold5 opfylder denne serie af Samsung Galaxy foldbare enheder de særlige behov, som nutidens brugere har.

Desuden er både Galaxy Z Flip5 og Galaxy Z Fold5 omhyggeligt designet til at opfylde forventningerne til holdbarhed. Hovedskærmen er udstyret med et støddæmpende lag og en nydesignet bagside, der giver en mere solid skærm[2]. Sammen med IPX8[3]-understøttelse, Armor Aluminum-rammer og Corning® Gorilla® Glass Victus® 2[4] på både Flex Window og bagsiden giver Galaxy Z Flip5 og Galaxy Z Fold5 den beskyttelse, forbrugerne forventer, og den forbedres yderligere af Flex Hinge. Dette nye integrerede hængselmodul har en dobbelt skinnestruktur, der afbøder eksterne stød.

Galaxy Z Flip5: Det ultimative værktøj i lommen til at udtrykke sig selv uden kompromiser

Galaxy Z Flip5 leverer en stilfuld, unik foldbar oplevelse fra en enhed i lommeformat, der er bygget til at udtrykke sig selv.

En bild som visar Människoansikte, text, Mobiltelefon, prylAutomatiskt genererad beskrivning

Det nye Flex Window, som nu er 3,78 gange større[5] end den forrige generation, tilbyder en bred vifte af eksisterende og nye muligheder. Det giver flere tilpasningsmuligheder, herunder informative og grafiske ure, der kan matche urskiven på en brugers Galaxy Watch6-serie[6], samt stilfulde rammer. Derudover giver Galaxy Z Flip5's nye Flipsuit Case[7] enheden beskyttelse med et udskifteligt NFC-kort, så brugerne kan matche deres Flex Window-design og case-design for endnu flere personaliseringsmuligheder.

Når Galaxy Z Flip5 er lukket, er den mere brugervenlig end nogensinde før. Fra Flex Window kan du hurtigt og ubesværet få adgang til nyttige oplysninger. Med Widgets kan brugerne tjekke vejret, styre musikafspilningen og lytte til deres yndlingsmusik med Media Controller[8], eller følge med i de seneste globale aktiemarkedsopdateringer med Google Finance-widget'en. Se alle widgets på et øjeblik, og skift mellem dem med et tryk på skærmen for at aktivere Multi Widget View. Du kan også nemt tjekke notifikationer og få adgang til Quick Settings for Wi-Fi eller Bluetooth. Uden nogensinde at åbne enheden kan du gennemse opkaldshistorikken for at returnere ubesvarede opkald og svare på sms'er på farten ved hjælp af Quick Reply med et fuldt QWERTY-tastatur og synlighed af chathistorikken. Med et hurtigt swipe op på skærmen kan du få adgang til Samsung Wallet[9] for at betale på farten, få adgang til QR-koder og kuponer samt boardingpas, medlemskort, digitale nøgler og sundhedskort.

En bild som visar person, Mobiltelefon, pryl, Portabel kommunikationsenhetAutomatiskt genererad beskrivning

Med sit uovertrufne design og formfaktor tilbyder Galaxy Z Flip5 også den mest alsidige kameraoplevelse på en Samsung Galaxy-smartphone. Tag selfies i høj kvalitet med kameraet på bagsiden takket være det større Flex Window. Brugere kan tage fantastiske håndfri fotos fra kreative vinkler med FlexCam. Det er også hurtigt og enkelt at se og redigere billeder i Flex Mode[10]. Brugere kan nemt gennemse, justere farvetonen eller slette billeder med Quick View i Flex Window. Når man tager et billede af en ven, lader Dual Preview[11] dem se sig selv i Flex-vinduet, så de kan foretage justeringer i realtid for at få det perfekte billede. Brugere kan få et jævnt billede på farten med kamerastabiliserende Super Steady, mens Auto Framing[12] sikrer, at ingen bliver udeladt.

Galaxy Z Flip5 tilføjer forbedringer af AI-løsninger til den kraftfulde kameraoplevelse, hvilket giver liv til hvert eneste billede. Vær kreativ, selv i svagt lys, med forbedrede Nightography-funktioner, der optimerer fotos og videoer under omgivende lysforhold. Den AI-drevne ISP-algoritme (Image Signal Processing) korrigerer visuel støj, som typisk ødelægger billeder i svagt lys, og forbedrer samtidig detaljer og farvetoner. Selv på afstand bliver billederne klarere med den digitale 10X zoom[13].

Galaxy Z Fold5: Et ultimativt værktøj til produktivitet med en stor skærm

Galaxy Z Fold5 tilbyder en betagende, stor skærm og et langtidsholdbart batteri[14] i den hidtil tyndeste og letteste Fold til dato[15] og er nem at tage med overalt, samtidig med at den leverer den kraftigste ydeevne i Samsung Galaxy Z-serien.

Galaxy Z Fold har været banebrydende til at transformere hverdagens produktivitet gennem en robust oplevelse på stor skærm, der har udviklet sig fra Multi Window[16] og App Continuity[17] til en bred vifte af funktioner, herunder Taskbar[18], drag and drop og optimering af tredjepartsapps. S Pen Fold Edition[19], der blev introduceret i tredje generation af Fold i 2021, er også blevet finjusteret til at levere en overlegen skriveoplevelse på Galaxy Z Fold5. Disse funktioner og værktøjer giver tilsammen en stærk produktivitet på en stor skærm og gør det muligt for brugerne at udføre vigtige opgaver hvor som helst.

En bild som visar text, Surfplatta, skärmbild, MobiltelefonAutomatiskt genererad beskrivning

Den forbedrede Taskbar muliggør dynamisk produktivitet ved at give brugerne mulighed for hurtigt at skifte mellem ofte anvendte apps. Nu er op til fire nylige apps klar til mere effektivt arbejde. Nyligt forbedret tohånds-drag and drop[20] kan også øge produktiviteten, når man flytter indhold mellem apps og skærme. Du skal blot trykke og holde på et billede i Samsung Gallery med en finger og bruge den anden finger til at åbne Samsung Notes-appen for at trække og slippe billedet. Med hidden pop-up[21] kan en app fortsætte med at køre i baggrunden, så brugerne kan se videoindhold i fuld skærm og chatte med venner i en svævende pop-up på siden af skærmen.