Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Samsung Galaxy Watch6 og Galaxy Watch6 Classic: Inspirerer dit bedste jeg dag og natSamsung Electronics annoncerede i dag de nye Galaxy Watch6 og Galaxy Watch6 Classic[1], der er designet til at hjælpe brugerne med at opbygge sundere vaner hver dag og om natten[2]. Galaxy Watch6-serien indeholder holistiske sundhedstilbud og kraftfuld ydeevne i et raffineret og slankt design med en slankere ramme, en større og mere levende skærm og en mere interaktiv brugerflade[3]. Begge modeller giver også brugerne adgang til et større udvalg af alsidige urskiver samt nye muligheder for remme, der giver dem mulighed for at nå deres mål.

"Fra søvn- og fitnesscoaching til ernæringsindsigt - Samsung Galaxy Watch6 og Galaxy Watch6 Classic tilbyder nye og nemme måder at hjælpe brugerne med at forstå og handle for at opnå bedre sundhed og velvære, hver dag og hver nat - direkte fra håndleddet," siger Claus Holm, landechef hos Samsung Danmark"

Personlig vejledning til et sundere liv - begynder med søvn[4]

Galaxy Watch6-serien giver meningsfulde indsigter, der kan føre til positive ændringer døgnet rundt, og tilbyder personlige og handlingsorienterede tips, råd og støtte. Samsung anerkender, at bedre sundhed begynder med bedre søvn og hjælper brugerne med at optimere deres nat på samme måde, som de optimerer deres dag ved at fokusere på tre nøgleelementer i bedre søvn: forståelse af personlige søvnmønstre, opbygning af bedre vaner og etablering af et søvnvenligt miljø.

Galaxy Watch6-serien bygger på avancerede søvn- og wellness-funktioner og tilbyder nu dybdegående analyse af Sleep Score Factors[5]- samlet søvntid, søvncyklus, vågentid samt fysisk og mental restitution - for at hjælpe brugerne med at forstå kvaliteten af den søvn, de får hver nat. Mere individualiserede søvnbeskeder[5], udviklet i samarbejde med National Sleep Foundation, giver også brugerne detaljeret feedback om deres søvnsundhed hver morgen. Derudover tilbyder Galaxy Watch6 Sleep Consistency, der viser, hvor konsekvente brugerens søvn- og vågentider er, og et udpeget Sleep Animal Symbol, der repræsenterer deres søvntype[6].

Forbedret Sleep Coaching[6] gør det muligt for brugerne at omsætte deres søvnindsigt til handling med skræddersyede instruktioner, tips og påmindelser, der er tilgængelige på både håndleddet og den parrede smartphone. Når det er sengetid, kan Galaxy Watch6 hjælpe med at skabe det perfekte søvnmiljø ved automatisk at ændre indstillingerne for tilsluttet hjemmeelektronik[7]og slå Sleep Mode til på tværs af brugerens ur og telefon[8] for at slå notifikationer fra, dæmpe lys fra skærme og endda aktivere den usynlige infrarøde LED-sensor på uret for at levere værdifulde sundhedsindsigter uden yderligere lysdistraktioner.

Fitnessfunktionerne bliver mere personlige for at holde brugerne motiverede på hele deres rejse. Med vigtige fysiske målinger som skeletmuskulatur, basalstofskifte, kropsvand og fedtprocent giver Body Composition[9], et komplet øjebliksbillede af brugerens krop og fitness og tilbyder en skræddersyet tilgang til at sætte mål, spore fremskridt og guide gennem personlig fitness og giver nu også ernæringstips via et nyt partnerskab med Whisk[10].

En ny Personalized Heart Rate Zone-funktion analyserer individuelle fysiske egenskaber[11] og definerer fem optimale intensitetsniveauer for løb for at hjælpe brugerne med at sætte deres egne mål baseret på deres kapacitet - fra fedtforbrænding til højintensitetstræning. Ud over de over 100 eksisterende træningsmålere registrerer den nyligt tilføjede Track Run brugerens løbeture på en bane, mens Custom Workout giver brugerne mulighed for at opbygge og spore deres personlige træningsrutine.

Galaxy Watch6 kan også give brugerne mulighed for at spore hudtemperaturen i løbet af natten for at give værdifulde indsigter, herunder sporing af menstruationscyklus[12]. Og Fall Detection[13]kan måle et fald, uanset om det sker under træning, når man står stille, eller endda mens man sover, hvis brugerne falder ud af sengen. Når et fald er registreret, alarmerer dit ur automatisk et alarmnummer eller forud valgte kontakter.


Raffineret design, perfekt til dig

Galaxy Watch6-serien løfter smart watch-oplevelsen og tilbyder helt nye designs, der giver bedre visning, større kraft og et bredere udvalg af mere justerbare og komfortable muligheder[3].

Det er nemmere at læse og skrive på den 20 % større skærm[14], der viser mere tekst på skærmen og et større tastatur[15] - alt sammen i en passende størrelse. En mere levende skærm med højere opløsning[3] kan prale af en maksimal lysstyrke på 2.000 nits kombineret med en Always On Display-funktion, der justerer lysstyrken, så brugerne kan se og gøre mere selv i stærkt sollys. Galaxy Watch6 drives af den forbedrede processor og hukommelse og leverer jævnere og hurtigere interaktioner[3].

Galaxy Watch6 og Watch6 Classic har en 30 % slankere ramme og en 15 % tyndere roterende ramme[16], som fremhæver skønheden i den karakteristiske cirkelramme. Galaxy Watch6-serien har nye stilfulde, interaktive og informative urskiver, der får mest muligt ud af den store skærm, mens nye one-click-remme giver brugerne mulighed for nemt at blande og matche urremme. Med et væld af kombinationsmuligheder kan brugerne designe deres perfekte ur på Samsung.com[17]. For eksempel passer et nyt letvægts Fabric Band[18] og Sleep Coaching-urskiven perfekt sammen, så du kan få brugbar søvnindsigt på en behagelig måde.

Galaxy Watch6-serien har et større batteri og reduceret batteriforbrug[19] for at understøtte den større og lysere skærm. Med blot otte minutters hurtigopladningkan brugerne tilføje yderligere otte timer, hvilket er perfekt til at tracke deres søvn i løbet af natten[20].

Maksimér din oplevelse direkte fra dit håndled[21]

Galaxy Watch6-serien giver alle brugere større muligheder på håndleddet. Den nye Samsung Wallet[22] på Galaxy Watch6 kombinerer Samsung Pay med Samsung Pass for at inkorporere mere af brugerens tegnebog - inklusive ID, billetter til arrangementer og boardingkort samt kreditkort og medlemskort - i deres ur. Enhanced Gesture Control giver brugerne mulighed for nemt at styre deres ur ved hjælp af enkle bevægelser for større tilgængelighed og lethed, så de kan indstille deres egne genveje og nu få adgang til apps og funktioner uden berøring.

WhatsApp gør det lettere for Galaxy Watch-brugere at holde kontakten med venner og familie, helt uden at tage telefonen frem. Fra efteråret kan brugerne holde sig produktive direkte fra deres ur med nye apps fra Google Calendar og Gmail, som udelukkende vil være tilgængelige på Wear OS. Brugere kan også lettere spore fitnessfremskridt eller ernæringsdata med Peloton- og MyFitnessPal-opdateringer, og snart kan de nyde yderligere streamingmuligheder med Audible. Med introduktionen af en ny API til hudtemperatur - en del af Samsungs Privileged Health software development kit (SDK) - vil partnere desuden snart få adgang til avanceret infrarød teknologi til mere præcise målinger, der giver brugerne en helt ny verden af muligheder. En nyligt lanceret Thermo Check-app udnytter den nye API, så brugerne kan måle temperaturen på deres mad eller i havet før en svømmetur, helt uden kontakt.

Sammen med andre Samsung-enheder udvider Galaxy Watch6-serien brugeroplevelsen endnu mere. Den opgraderede Camera Controllergør det muligt at fjernstyre et parret Galaxy Z Flip5-kamera[23] for at skifte tilstand, vinkel og zoom. Samsung Smart TV[24]eller Galaxy Tab S9 viser brugerens fremskridt i realtid med et guidet fitness- eller mindfulness-program på den store skærm. Brugere kan også automatisk skifte forbindelsen til Galaxy Buds2 Pro mellem Samsung-enheder via Auto Switch. Hvis man skulle komme til at forlægge sin telefon, kan Galaxy Watch6-serien nu lokalisere den via Find My Phone med kortunderstøttelse[25].

Og som altid forbliver personlige data på uret sikre takket være Samsung Knox-sikkerhedsplatformen.

Tilgængelighed[26]

Galaxy Watch6 og Galaxy Watch6 Classic kan forudbestilles på udvalgte markeder fra den 26. juli, og de er generelt tilgængelige fra den 11. august.

Galaxy Watch6 er en ultimativ daglig følgesvend med et moderne og minimalistisk design. Det fås i 44 mm i Graphite og Silver og i 40 mm i Graphite og Gold. Hvis du vil have et mere førsteklasses, tidløst urdesign, kan du vælge Galaxy Watch6 Classic med vores fortrukne roterende ramme - fås i Black og Silver i 43 mm og 47 mm.

Vejledende startpris for standardmodellen af Galaxy Watch6 er 2 399 DKK for 40mm-modellen. For 44mm-modellen er den vejledende startpris 2 599 DKK.

Vejledende startpris for standardmodellen i Galaxy Watch6 Classic er 3 099 DKK for 43mm-modellen. For 47mm-modellen er den vejledende startpris 3 349 DKK.

Hvis du er eventyrlysten og leder efter holdbarhed, ydeevne og stil, er Galaxy Watch5 Pro stadig et godt valg og kommer nu med endnu flere forbedrede GPS-udvekslingsformat (GPX)-funktioner[27]. Du kan finde en ny rute med GPX File Database, som gør det nemt at søge og få adgang til anbefalede ruter, mens Route Workout nu understøtter løb og gang sammen med de tidligere tilgængelige vandre- og cykelture.

Hvis du vil vide mere om Galaxy Watch6 og Galaxy Watch6 Classic eller designe dit eget ur, kan du besøge: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/global eller www.samsung.com/galaxy-watch.

Galaxy Watch6 & Galaxy Watch6 Classic Produktspecifikationer

[1] Tilgængeligheden kan variere afhængigt af marked, model og den parrede smartphone. Alle funktioner, egenskaber, specifikationer og andre produktoplysninger i dette dokument, herunder, men ikke begrænset til, produktets fordele, design, priser, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og muligheder, kan ændres uden varsel.

[2] Kun beregnet til generelle wellness- og fitnessformål. Ikke beregnet til brug ved påvisning, diagnosticering, behandling, overvågning eller håndtering af nogen medicinsk tilstand eller sygdom. Alle sundhedsrelaterede oplysninger, der tilgås via enheden og/eller applikationen, bør ikke behandles som medicinsk rådgivning. Brugere bør søge medicinsk rådgivning hos en læge. Visse funktioner kan variere alt efter marked, operatør eller den parrede enhed.

[3] Sammenlignet med Galaxy Watch5-serien.

[4] Søvnfunktionerne er kun beregnet til generelle wellness- og fitnessformål. Målingerne er kun til din personlige reference. Kontakt venligst en læge for rådgivning.

[5] Vises på en parret smartphone.

[6] Kræver søvndata på mindst 7 dage, inklusive 2 fridage.

[7] Tilgængelig på smartenheder, der er registreret til SmartThings. Kræver den nyeste version af Samsung Clock og SmartThings mobilapps.

[8] Understøttes på en Galaxy-smartphone med One UI 5 eller nyere.

[9] Kropssammensætning bør ikke bruges, hvis du har en pacemaker eller andet implanteret medicinsk udstyr, eller hvis du er gravid. Måleresultaterne er muligvis ikke nøjagtige, hvis du er under 20 år gammel. Kun beregnet til generelle wellness- og fitnessformål.

[10] Understøttes på engelsk og koreansk.

[11] For at opdatere intervallerne for hver pulszone ved løb baseret på kardiopulmonal kapacitet, er det nødvendigt at løbe udendørs i mere end 10 minutter med en konstant hastighed på 4 km/t eller hurtigere.

[12] På grund af landespecifikke restriktioner i forhold til at opnå godkendelse/registrering som medicinsk udstyr fungerer funktionen kun på telefoner og ure, der er købt i de lande, hvor tjenesten er tilgængelig i øjeblikket. Ikke beregnet til prævention. Hvis du i øjeblikket tager hormonel prævention eller gennemgår hormonbehandling, der hæmmer ægløsningen, vil denne tjeneste ikke være nyttig til sporing af ægløsning. Forudsigelser kan variere afhængigt af korrekt brug af dit ur, inputdata, miljøforhold osv. Beregnet til brugere på 18 år og derover. Brugere bør ikke fortolke eller foretage kliniske handlinger baseret på forudsigelserne uden konsultation af en kvalificeret sundhedsperson.

[13] For at underrette en nødkontakt kræves en netværksforbindelse. GPS-nøjagtigheden kan blive påvirket af forhindringer for satellitsignalet, såsom bygninger.

[14] Sammenligningen af skærmstørrelser er baseret på Galaxy Watch6 Small (40 mm) og Galaxy Watch6 Classic Small (43 mm). Sammenlignet med henholdsvis Galaxy Watch5 Small (40 mm) og Galaxy Watch4 Classic Small (42 mm). Baseret på Galaxy Watch6 Large (44 mm) og Galaxy Watch6 Classic Large (47 mm) er sammenligningen af skærmstørrelsen 16 %.

[15] Galaxy Watch6 Small (40mm) og Galaxy Watch6 Classic Small (43mm) viser 33 procent mere tekst i notifikationer og 13 procent større tastatur sammenlignet med henholdsvis Galaxy Watch5 og Galaxy Watch4 Classic.

[16] Galaxy Watch6 Small (40 mm) har en 30 procent tyndere ramme end Galaxy Watch5 Small (40 mm), mens Galaxy Watch6 Classic har en 15 procent tyndere drejelig ramme end Galaxy Watch4 Classic.

[17] Fås på samsung.com på udvalgte markeder.

[18] Sælges separat. Tilgængeligheden af urremme kan variere efter marked eller operatør.

[19] Sammenlignet med henholdsvis Galaxy Watch5 og Galaxy Watch4 Classic.

[20] Test udført af Samsung med Galaxy Watch6 og Galaxy Watch6 Classic (BT & LTE), der begge er parret med en Samsung-telefon; alle enheder testet med prerelease-software, Galaxy Watch Magnetic Fast Charging USB C-kabel (EP-OR900) og Samsung 25W USB C-strømadapter (EP-TA800). Opladningstiden varierer med region, indstillinger, brugsmønster og miljøfaktorer; de faktiske resultater kan variere. Samsung 25W USB C-strømadapter (EP-TA800) sælges separat.

[21] Tilgængeligheden af visse apps/funktioner kan variere efter marked, operatør eller tilsluttet enhed. Abonnementsgebyrer kan gælde for nogle apps.

[22] Tilgængeligheden af Samsung Wallet og dens funktioner kan variere efter marked og parret smartphone.

[23] Understøttes af Galaxy S9 og nyere modeller.

[24] Denne funktion kræver, at du parrer en Galaxy Watch-serie med et kompatibelt 2021 Smart TV eller derover. Tilgængeligheden kan variere efter marked, model og tilsluttede enheder.

[25] Funktionen kræver, at brugerens ur er parret med telefonen, og at man er logget ind på den samme Samsung-konto.

[26] Tilgængeligheden kan variere efter marked eller operatør. Understøttede modeller, farver, størrelser og bånd kan variere afhængigt af marked eller operatør.

[27] GPS-funktion kræver internetforbindelse. Kan bruges på LTE-modeller uden parret smartphone. Ikke-LTE-modeller kræver Bluetooth-forbindelse til parret smartphone.

[28] Målt uden sundhedssensorer.

[29] Målt uden rem.

[30] Den faktiske batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer.

[31] Wear OS Powered by Samsung fungerer med telefoner, der kører den nyeste version af Android (undtagen Go-udgaven og telefoner uden Google Play Store). Understøttede funktioner kan variere mellem platforme og markeder, og kompatibiliteten kan ændres.

[32] LTE-forbindelse er kun tilgængelig i LTE-modeller.

[33] Galaxy Watch6-serien er vandtæt i op til 50 meters dybde i 10 minutter under 5ATM-klassificeringen. Det er ikke egnet til dykning eller aktiviteter i vand med højt tryk. Hvis enheden eller dine hænder er våde, skal de tørres grundigt, før du håndterer dem. Galaxy Watch6-serien er beskyttet mod indtrængen af støv og ferskvand (IP68) ned til 1,5 meter i op til 30 minutter. Se brugervejledningen for yderligere oplysninger, herunder pleje-/brugsanvisninger.

[34] Enhedsaktivering er kun tilgængelig efter tilslutning til en smartphone, der understøtter Google Mobile Services. Kompatible enheder kan variere efter marked, operatør eller enhedsmærke.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån