Få vores nyheder på mail

Samsung Galaxy Watch Active kommer nu i butikkerne

Pressemeddelelse   •   Mar 22, 2019 08:00 CET

København, 22. marts 2019 – Der er i dag, fredag den 22. marts, salgsstart for den nyeste generation af smarture fra Samsung. Galaxy Watch Active kombinerer det bedste af træning og velvære fra tidligere modeller af Galaxy Watch med nye raffinerede funktioner. Det har et stilfuldt design i metal med en smidig størrelse på 40 mm og kommer i farverne Silver, Sort og Rose Gold. Uret er af Gorilla® Glass klasse 3 og er dermed helt i top, når det gælder kvalitet og holdbarhed. Galaxy Watch Active er designet til at give et holistisk billede af, hvad der udgør et godt helbred. Ved at måle motion, søvn, stress og velvære bliver smarturet mere en personlig livsstilscoach end blot måleudstyr.

- Mange flere træffer i dag beslutninger i hverdagen, som er baseret på sundhed, og interessen for produkter, der kan forenkle et aktivt og sundt hverdagsliv, er derfor større end nogensinde. Galaxy Watch Active er tilpasset de moderne brugeres unikke livsstil og forskellighed, og vi håber, at det vil inspirere og hjælpe mange med at nå deres sundhedsmål, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark

Træningsuret med personlig coaching

Med Galaxy Watch Active måles brugerens aktivitet og puls automatisk og kan let analyseres løbende. Men træningsuret går endnu længere end det, da det også tilbyder personlig coaching og rådgivning tilpasset brugerens livsstil. Galaxy Watch Active er kompatibel med både Android og iOS og har både pulsmåler og GPS. Det tilbyder brugeren coaching i realtid og har 39 målbare indendørs og udendørs aktiviteter. Galaxy Watch Active har også træningsapps fra for eksempel Under Armor og Strava, der hjælper brugeren med at måle og følge op på deres yndlingsaktiviteter.

Fokus på velvære

Sundhed dækker over mere end træning og motion. Derfor tracker Galaxy Watch Active ikke kun den fysiske aktivitet, men hjælper også brugerne med at få et overblik over den generelle trivsel i løbet af dagen, blandt andet gennem muligheden for at holde øje med kostindtaget. Stress Tracker-funktionen hjælper brugerne med at måle og registrere deres stressniveau. Med Breath Session kan brugeren få hjælp til åndedrætsøvelser på de rigtige tidspunkter af dagen, for at opretholde et mere afbalanceret hverdagsliv. Galaxy Watch kender også til forskellige typer søvn, som f.eks. REM-søvn, og vurderer søvnkvalitet, så brugeren får et bedre overblik over, hvor godt man har sovet om natten. Styring af stress bør ikke skabe mere stress.

Kom i gang med stil og lethed

Galaxy Watch Active har et let design med en skærm, som gør det enkelt at holde styr på tempo og fremskridt. Uret er frigivet i tre farver og har en indbygget funktion, hvor man kan ændre urskivens layout til at matche brugerens personlige stil, eller få de funktioner frem, som man gerne vil måle, hvad enten det er træningssessioner, stressniveau eller blot, hvis man ønsker at se kalenderen. Brugeren har altid mulighed for at tilpasse uret efter egne ønsker. Galaxy Watch Active kommer med et standardmål på 20 mm, hvor der nemt er mulighed for at udskifte urremmen. Med Spotify Offline i uret kan brugeren opleve træningen med musik uden at skulle medbringe telefonen. Galaxy Watch Active leveres med talekontrol, som med hjælp fra Bixby gør det muligt både at modtage opkald og skrive beskeder - uden at skulle have adgang til telefonen.

Galaxy Watch Active har salgsstart og kommer i butikkerne fra den 22. marts i farverne Silver, Sort og Rose Gold med en vejledende pris på 1.999 DKK.

For produktspecifikationer og mere information om Samsung Galaxy Watch Active, besøg venligst: https://www.samsung.com/dk/wearables/galaxy-watch-active/

Pressekontakt

Hanna Brenner / +46 70 666 53 95 / h.brenner@samsung.com

Testprodukter

RelationsPeople / +45 40 26 16 63 / samsung@relationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/