Gå til indhold
Samsung Galaxy Tab S9 sætter den nye standard for at bringe Galaxys premium-oplevelse til en tablet

Pressemeddelelse -

Samsung Galaxy Tab S9 sætter den nye standard for at bringe Galaxys premium-oplevelse til en tablet

Samsung Electronics annoncerer sin nye Galaxy Tab S9-serie, en førsteklasses produktportefølje, der redefinerer tabletlandskabet og sætter nye standarder for fordybende visning og kreativ frihed. På tværs af alle tre modeller, Galaxy Tab S9, S9+ og S9 Ultra, sikrer Dynamic AMOLED 2X-skærme episke seer- og underholdningsoplevelser med kraften fra Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy[1].En medfølgende IP68-klassificeret S Pen hjælper brugerne med at føre deres ideer ud i livet. Og som den første Galaxy Tab S-serie, der har opnået en IP68-klassificering[2], giver Galaxy Tab S9-serien brugerne mulighed for at følge deres inspiration både indendørs og udendørs.

”Galaxy Tab S9 serien sætter nye standarder for hvad man kan forvente sig af en tablet i sin kategori. Nu får brugeren det bedste fra Samsung premium-kategorien samtidigt med, at man som noget helt nyt også får et flot design kombineret med IP-68 klassificering. ," siger Claus Holm, landechef hos Samsung Danmark. "Galaxy Tab S9-serien giver brugerne mulighed for at tage deres store ideer og bringe dem til live, helt ubesværet."

Oplev en verden af underholdning og inspiration på farten

Uanset om du spiller spil eller ser videoer, kan Galaxy Tab S9 Ultras 14,6-tommers[3] dynamiske AMOLED 2X-skærm levere en underholdningsoplevelse, der er fordybende og bærbar. Galaxy Tab S9-seriens HDR10+ sikrer toneoptimering scene for scene og frame for frame med en bred vifte af farver og lysstyrke. Den dynamiske opdateringshastighed på Galaxy Tab S9-serien kalibreres automatisk fra 60 til 120 Hz for at balancere jævn respons med optimeret batterieffektivitet. Eye Comfort reducerer også belastningen af øjnene med lavt blåt lys, reduceret med mere end 70 procent[4].Det bringer skarpe detaljer til live, så fotografier, tegninger, animationer og meget mere ser skarpe og klare ud. Desuden viser 16:10-billedformatet tv og film, som de er beregnet til at blive set.

Underholdning på Galaxy Tab S9-serien er forbedret med rummelig lyd leveret gennem 20 % større quad-højttalere[5]med lyd fra AKG-højttalersystemet og Dolby Atmos-fordybende lyd. For at sikre en filmisk lydoplevelse kan Galaxy Tab S9-brugere også vælge mellem tilpassede lydindstillinger til spil, musik, videoopkald og meget mere. For dem, der ønsker at tage deres underholdning med udendørs, er den innovative Vision Booster-teknologi nu på Galaxy Tab S9-serien. Den registrerer automatisk lyse lysforhold og tilpasser sig for at holde skærmen levende. Og med Smart Book Cover[6], der står helt selv, kan brugeren justere enheden til enten stående eller liggende retning for håndfri visning.

Galaxy Tab S9-serien er slankere end nogensinde, men den har masser af slagkraft. Alle enheder er udstyret med flagskibet Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, den samme lynhurtige mobilprocessor som i Samsungs nyeste smartphones. For første gang på en Galaxy-tablet hjælper avanceret vapor chamber-teknologi med at drive streaming, gaming eller videoredigering. Efter et tæt samarbejde med branchens førende gaming-partnere vil Galaxy Tab S9-brugere nyde godt af optimerede storskærms gaming-oplevelser. Galaxy Tab S9-serien er også den mest varmeeffektive Galaxy Tab-serie nogensinde med et internt dampkammer, der er specialudviklet til de højintensive krav, der stilles til en tablet. Ny tovejs varmeafledning hjælper med at muliggøre og opretholde bedre ydeevne over en længere brugsperiode.

Oplev friheden til let at kunne bringe ideer til live

Alle premium Galaxy Tab S9-enheder leveres med det værktøj, som tabletbrugere elsker og ønsker sig allermest: Galaxy S Pen. Galaxy Tab S9-serien og S Pen tilbyder en pen-på-papir-lignende oplevelse og er nu begge IP68-klassificeret for vand- og støvbestandighed, hvilket åbner op for flere muligheder, hvor brugerne kan fange og udtrykke deres ideer. S Pen kan også skrive i søgefelter, browsere og app-butikker, og den nye tovejsopladning sikrer, at den får strøm, uanset hvilken vej den vender, når den sidder i holderen. Brugere kan opgradere til S Pen Creator Edition[7] for at få en endnu bedre oplevelse. S Pen Creator Edition er designet med tekstureret materiale, der giver et behageligt greb, og en bredere hældningsvinkel, der gør det mere intuitivt at kreere.

De imponerende skærme i Galaxy Tab S9-serien er den ideelle baggrund for ethvert projekt. Med Multi Window[8] kan op til tre apps vises som et organiseret gitter af let justerbare vinduer. Lav research i en browser, se et billede fra Samsung Gallery og skitsér ideer i Samsung Notes, alt sammen samtidig i én visning. Eller med Pop-Up View kan apps vises som flydende vinduer, mens den fulde startskærm stadig vises.

Når du rejser eller arbejder på farten, kan Galaxy Tab S9 Book Cover Keyboard[9] og DeX Mode[10] simulere en skrivebordsoplevelse med maksimal tabletmobilitet. Book Cover Keyboardetsjusterbare vinkler og baggrundsbelyste tastatur føles som en letvægts-pc. I mellemtiden har DeX Mode en markør, der er nem at følge, fleksibel vinduesstørrelse og -placering og Second Screen[11]-funktioner til at spejle eller udvide pc-skærmen til tabletten. I et Google Meet[12] -opkald kan du lettere samarbejde ved at dele skærmen og redigere et live Samsung Notes-dokument på samme tid.

Galaxy Tab S9-serien er designet til at inspirere til spontan produktivitet og øge kreativiteten og er et kraftcenter for kreative porteføljer med nye og forbedrede apps til enhver personlig passion. Fan-favoritten GoodNotes[13] tilbyder for første gang en ny note- og dagbogsoplevelse på Android og lanceres eksklusivt til brugere af Galaxy-tablets. Desuden kan noter, der er oprettet i GoodNotes nemt deles og redigeres samtidigt på alle platforme.

Den professionelle LumaFusion[14]-videoredigeringsapp gør arbejdet let, når du skaber delbart indhold. Billeder og videoer - selv store filer - taget med kameraet på din Galaxy-smartphone kan nemt deles til Galaxy Tab S9-serien med Quick Share[15]. LumaFusion udnytter den store skærm på Galaxy Tab S9 Ultra til at sikre præcis videoredigering.

Clip Studio Paint[16] er blevet forvandlet til en strømlinet tabletbrugerflade til tegning, maling og meget mere. I mellemtiden giver ArcSite[17]designere og fagfolk mulighed for at omdanne deres kreative vision til omhyggeligt udformede 2D CAD-tegninger, omfattende plantegninger og nøjagtige estimater. Gennem et tæt samarbejde med Google om at optimere storskærmsoplevelser kan brugerne drage fordel af partnerapps til nemt at udføre opgaver og gøre ideer til virkelighed på Galaxy Tab S9-serien.

Få mest muligt ud af en komplet Premium-oplevelse, indvendigt og udvendigt

Med sin karakteristiske enhedsoplevelse integreres Galaxy Tab S9-serien også problemfrit i Galaxy-økosystemet. Det er nemt at bruge kreative værktøjer, når Galaxy Tab S9-tablets er forbundet med andre enheder. Multi Control[18] gør det nemt at kopiere, indsætte eller trække tekst og billeder direkte mellem tablet og smartphone, så brugerne kan styre deres smartphone med en Galaxy Tab S9 touchpad.

For at matche tablettens førsteklasses softwareoplevelser har hardwaren i Galaxy Tab S9-serien de ikoniske Galaxy-designkarakteristika fra flagskibet Galaxy S-serien, såsom det samme slående kameralayout. Galaxy Tab S9-serien måler helt ned til 5,5 mm for Tab S9 Ultra og er let og slank, men også holdbar med en IP68-klassificering. De er også bygget til at klare stød og skrammer takket være en krop forstærket med Armor Aluminum. For dem, hvis bedste idéer opstår på uventede steder, er dette den perfektefølgesvend, som kan bruges i udfordrende miljøer og holde til en travl dag. Og det nye Outdoor Cover[19] giver endnu mere ro i sindet til tabletbrugere, der ønsker mere beskyttelse.

Tilgængelighed

Galaxy Tab S9-serien kan forudbestilles på udvalgte markeder fra den 26. juli, og det generelle salg starter den 11. august.

Serien kommer i to farver, Beige og Graphite [20]og tre størrelser: 14,6 tommer på Tab S9 Ultra, 12,4 tommer på Tab S9+ og 11 tommer på Tab S9[21].

Vejledende startpris for standardmodellen i Galaxy Tab S9-serien er 7 499 DKK.

Vejledende startpris for standardmodellen i Galaxy Tab S9+-serien er 8 999 DKK.

Vejledende startpris for standardmodellen i Galaxy Tab S9 Ultra-serien er 10 999 DKK.

Premium-oplevelsen er beskyttet og understøttet af fire generationer af One UI og Android OS-opgraderinger og af fem års sikkerhedsopdateringer. Samsung Care+[22], en supporttjeneste til utilsigtede skader, tilbyder forskellige muligheder/tilbud på særlige rabatter og fordele i forudbestillingsperioder.

Hvis du vil vide mere om Galaxy Tab S9-serien, kan du besøge: https://www.samsungmobilepress.com, https://news.samsung.com/globaleller https://www.samsung.com/galaxy-tab

[1] Snapdragon er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende Qualcomm incorporated. Snapdragon er et produkt af Qualcomm Technologies Inc. og/eller dets datterselskaber.

[2] Galaxy Tab S9, S9+ og S9 Ultra er klassificeret som IP68. Inbox S Pen er også vand- og støvafvisende med en IP68-klassificering. I overensstemmelse med IP68-klassificeringen er den vandafvisende i op til 1,5 meter ferskvand i op til 30 minutter. Skyl rester / tør efter vådt. Anbefales ikke til brug på stranden eller i poolen.

[3] Målt diagonalt er Galaxy Tab S9 Ultras skærmstørrelse 14,6 tommer i det fulde rektangel og 14,5 tommer, når man tager højde for de afrundede hjørner.

[4] Sammenlignet med en normal LCD-skærm. SGS har tildelt Galaxy Tab S9 Series-skærmen Eye Care Certification baseret på dens evne til drastisk at reducere de skadelige virkninger af blåt lys.

[5] Sammenlignet med Galaxy Tab S8-serien.

[6] Smart Book Cover sælges separat.

[7] Sælges separat. Tilgængelighed og timing kan variere fra marked til marked.

[8] Visse programmer understøtter muligvis ikke multitasking.

[9] Book Cover Keyboard sælges separat. Produktet er tilgængeligt til Galaxy Tab S9 Ultra, Galaxy Tab S9+ og Galaxy Tab S9. Produktdesign kan variere fra model til model. Funktioner og tastaturlayout kan variere efter model eller sprogtype. Baggrundsbelyst funktion er kun tilgængelig på Galaxy Tab S9 Ultra Book Cover Keyboard ved at trykke på Fn + F12.

[10] Tilgængeligheden kan variere fra enhed til enhed. Samsung DeX understøttes på udvalgte Galaxy-smartphones og -tablets.

[11] Second Screen kræver pc'er med Wireless Display og Windows 10 v.2004 eller nyere.

[12]Google Meet kan downloades på Google Play. Google Meet er et varemærke tilhørende Google LLC.

[13]GoodNotes-appen kræver separat download og leveres med en 1-årig gratis fuldversion. Når den gratis fuldversionsperiode slutter, kræves der et ekstra køb for fortsat brug. Servicevilkårene kan variere efter land og region.

[14]LumaFusion-appen kræver separat køb og download. Servicevilkår kan variere efter land og region.

[15]Quick Share mellem Galaxy-enheder er tilgængelig med følgende styresystemer: smartphones og tablets med Android OS version 10.0 (Q) og One UI 2.1 eller nyere, pc'er med Windows 10 eller nyere. Kræver Samsung-konto og Wi-Fi- og Bluetooth-forbindelse.

[16]Clip Studio Paint-appen er forudinstalleret på udvalgte markeder. Clip Studio Paint-appen kan downloades fra Galaxy Store og leveres med en gratis prøveperiode på 6 måneder for førstegangsbrugere. Når den gratis prøveperiode er slut, skal man betale for et månedligt abonnement for at fortsætte med at bruge appen. Servicevilkårene kan variere efter land og region.

[17]ArcSite-appen kræver separat køb og download fra Galaxy Store. Servicevilkårene kan variere efter land og region.

[18]Multi Control er kun tilgængelig på udvalgte Galaxy-smartphones med One UI 5.1 eller nyere og Galaxy Tab-enheder med One UI 5.1.1 eller nyere. Tilgængeligheden kan variere afhængigt af apps.

[19] Alle covers sælges separat.

[20]Farverne kan variere efter marked og forhandler.

[21]Målt diagonalt er Galaxy Tab S9's skærmstørrelse 11 tommer i det fulde rektangel og 10,9 tommer, når der tages højde for de afrundede hjørner, Galaxy Tab S9+'s skærmstørrelse er 12,4 tommer i det fulde rektangel og 12,4 tommer, når der tages højde for de afrundede hjørner, og Galaxy Tab S9 Ultras skærmstørrelse er 14,6 tommer i det fulde rektangel og 14,5 tommer, når der tages højde for de afrundede hjørner; det faktiske synsfelt er mindre på grund af de afrundede hjørner og kamerahullet.

[22] Vilkår og betingelser gælder. Samsung Care+ dækning, servicetype og kampagne kan variere efter land/region, og der kan forekomme selvrisiko (ekstra servicegebyr). For detaljerede oplysninger om Samsung Care+, besøg venligst https://www.samsung.com/samsung-care-plus/.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics
Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån