Gå til indhold
Samsung Galaxy Tab S7 FE i WiFi-version er nu tilgængelig i butikkerne

Pressemeddelelse -

Samsung Galaxy Tab S7 FE i WiFi-version er nu tilgængelig i butikkerne

Tidligere i foråret blev Samsung Galaxy Tab S7 FE lanceret. Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G-modellen har været tilgængelig i butikkerne siden juli. I dag er Galaxy Tab S7 FE WiFi tilgængelig for dem, der ikke har brug for en 5G-forbindelse.

- Vi har glædet os til at kunne tilbyde hele 2021-serien af Samsungs tablets i S7-serien. Endelig tilbyder vi Norden alle modeller, lige fra de prisvindende flagskibsmodeller Galaxy Tab S7 og S7+ til Galaxy Tab S7 FE-modellerne til den mere prisbevidste forbruger, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Danmark.

Galaxy Tab S7 FE er en kombination af de funktioner, som brugerne bedst kan lide fra Galaxy Tab S7+, men til en lavere pris. Galaxy Tab S7 FE er udstyret med en 12,4” skærm[1], der giver en bedre oplevelse til både underholdning og arbejde.

Galaxy Tab S7 FE har den samme elegante finish som Tab S7+ og fås i to farver: Mystic Black og Mystic Pink. På trods af den større skærm er Galaxy S7 FE tynd og let, mens den har et kraftfuldt batteri.

For at maksimere produktiviteten kan Galaxy Tab S7 FE parres med Book Cover Keyboard[2] og via brugergrænsefladen Samsung DeX kan du bruge din tablet som en bærbar computer. Derudover kan Galaxy Tab S7 FE bruges som en ekstra skærm til en PC via funktionen Second Screen[3].

Galaxy Tab S7 FE passer sømløst ind i dit økosystem af Samsung Galaxy-enheder - fra din telefon til dine Galaxy Buds. Du kan foretage opkald og sende SMS[4] via din Samsung-konto på tabletten, selvom din smartphone er uden for rækkevidde. Hvis du ser film eller serier på din Galaxy Tab S7 FE og skal foretage et opkald, kan dine Galaxy Buds[5] automatisk skifte til en anden enhed.

Galaxy Tab S7 FE Wifi er tilgængelig fra i dag hos udvalgte forhandlere og via https://www.samsung.com/dk/. Vejledende salgspris for Galaxy Tab S7 FE WiFi er DKK 4.699.

Læs mere om Samsung Galaxy Tab S-serien

Læs mere om Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi


[1] Målt diagonalt som et rektangel uden at tage afrundede hjørner i betragtning. Det faktiske skærmområde er mindre på grund af de afrundede hjørner.

[2] Tilgængelig ved separat køb.

[3] WiDi (trådløs skærm)-kompatibel Windows 10 PC modeller og Windows 10 v.2004 eller nyere er påkrævet for at bruge anden skærm. Kompatibel med Galaxy Book-serien og Samsung Notebook Plus2 og Samsung Notebook Plus med Windows 10 OS.

[4] Tilgængeligheden af opkalds- og sms-funktionen på andre enheder varierer efter land og operatør.

[5] Funktionen understøttes af Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds2, Galaxy Buds+ og Galaxy Buds Live. Galaxy Buds sælges separat.

Emner


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Pressekontakt

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant 40261663
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Relateret materiale