Få vores nyheder på mail

Samsung Galaxy Tab S6 Lite – Kreativitet og underholdning i et stilrent design

Pressemeddelelse   •   Apr 16, 2020 16:01 CEST

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Samsung Galaxy Tab S6 Lite har en ny S Pen til at tage noter og tegne samt en stor skærm og smarte funktioner til at underholde hele familien.

København, 16. april 2020 – I dag lancerer Samsung den nye tablet Galaxy Tab S6 Lite. Det er en stilfuld tablet til en overkommelig pris, som er designet til både arbejde og underholdning med sin store skærm og tynde design. På den måde passer Galaxy Tab S6 Lite helt perfekt ind i det moderne hjem til hele familien. Med den nye tablet følger også en opdateret version af S Pen med, hvilket gør enheden til en kreativ tilføjelse for hele familien.

- I de fleste familiers hverdag er der behov for en tablet, der bidrager til underholdning såvel som læring og information. Med Tab S6 Lite har vi skabt en prisvenlig tablet med en stor skærm og god lyd. Den opdaterede S Pen giver endnu flere muligheder for læring og kreativitet inden for hjemmets fire vægge. Tab S6 Lite har også integrerede funktioner til blandt andet Spotify, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark

Bedre og mere kreativ underholdning til hele familien

Galaxy Tab S6 Lite er fuld af smarte, intuitive og underholdende funktioner til hele familien. På den måde kan du lave alt lige fra at lytte til musik, til at streame videoer, shoppe online eller holde kontakten med venner på en lettere og mere underholdende måde. Galaxy Tab S6 Lite er udstyret med to højttalere med lydteknologi fra AKG med Dolby Atmos 3D-surroundsound, som giver en stærkere lydoplevelse.

Samsung har gennem sit partnerskab med YouTube og Spotify gjort det lettere for dig med en Galaxy-enhed at få adgang til videoer, musik og film. Med en Galaxy Tab S6 Lite kan du teste YouTube Premium gratis i fire måneder. Spotify er integreret i UI, og det giver dig mulighed for nemt og hurtigt at finde og afspille din yndlingsmusik.

Galaxy Tab S6 Lite er brugervenlig for hele familien, og det er muligt at have op til ni individuelle brugerkonti. For de yngre børn er der Samsung Kids, hvor du kan indstille daglige tidsskemaer for skærmen som begrænser, hvor meget tid dine børn bruger foran skærmen. Du har også mulighed for at begrænse adgangen til bestemte apps, så du introducerer dine børn til den digitale verden på en god og sikker måde. Der er også en række spændende, kreative og farverige apps og spil med fokus på læring for de yngste.

Mindre stress med den nye S Pen

Uanset om du bruger din tablet til arbejde, som studerende eller bare for sjov, er den opdaterede S Pen et nyttigt værktøj til multitasking, og til at tegne eller lave noter. Det nye design på S Pen, gør den praktisk og behagelig at bruge. Med en vægt på kun syv gram, en forbedret forsinkelseshastighed og en spids på 0,7 mm, er S Pen meget præcis at bruge. Når du er færdig med S Pen, kan du nemt fastgøre den igen ved hjælp af det magnetiske beslag - enten på enheden selv eller på den tilhørende beskyttelseskasse. S Pen er også batterifri, og det betyder, at du aldrig skal bekymre dig om opladningstider.

Med S Pen til Samsung Notes bliver det nemt at overføre dine noter direkte til skrevet tekst. Det er også nemt at tagge, søge og kategorisere dine noter. Stryg over de vigtige dele af teksten og se nærmere på den ved hjælp af zoomfunktion på op til 300%. Alle noter kan let eksporteres til PDF, JPEG-billede, tekstfil eller som et Microsoft Word-dokument.

Inspirerende design

Med den 10,4” store skærm med smalle skærmkanter og et 16:10-format, tilbyder Samsung Galaxy Tab S6 Lite en stor seeroplevelse, der er helt optimal til at se film på. Det lette og kompakte design gør Galaxy Tab S6 Lite til det perfekte midtpunkt til det smarte hjem. Med den nyeste version af One UI, får du en mere intuitiv brugeroplevelse med brugervenlige navigationsværktøjer, hvilket gør det lettere end nogensinde at hoppe frem og tilbage mellem applikationer.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite kommer i butikkerne fra den 30. april i farverne Oxford Grey og Angora Blue og med en anbefalet pris på 2 999 DKK for WiFi-version og 3 499 DKK for 4G-version. Udvalgte forhandlere inkluderer også tilknyttede omslag til køb i forbindelse med salgets start.

For mere information om Samsung Galaxy Tab S6 Lite, venligst besøg: news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/se/tablets/

Produktspecifikation Galaxy Tab S6 Lite

Galaxy Tab S6 Lite
Skærm[1] 10.4” 2000x1200 (WUXGA+) TFT
Operativsystem Android 10 (One UI 2)
Kamera Front: 5.0 MP (F2.0) Bakre: 8 MP (F1.9)
Dimensioner & vægt 244.5 x 154.3 x 7.0 mm, 465g (4G-version: 467g)
Processor Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz
Hukommelse & lagring 4GB + 64GB microSD upp till 1TB
Batteri[2] 7,040mAh (Typical), AFC
Tilslutninger Wi-fi: 802.11 a/b/g/n/ac 2.4GHz+5GHz, Wi-Fi Direct, BT 5.0
Anslutningar Type C USB 2.0, 3.5mm hörlursuttag
Sensorer Accelerometer, Gyro, RGB, Hall Sensor
Audio 2 högtalare med ljudteknologi av AKG, Dolby Atmos®
Video Inspelning: FHD (1920x1080) @ 30fps Uppspelning: UHD 4K (3840 x 2160) | @120fps

[1]Skærmen måles diagonalt som et fuldt rektangel uden hensyntagen til afrundede hjørner; det faktiske synlige skærmområde er mindre på grund af afrundede hjørner og kamerahuller.

[2]Typisk værdi testet i tredjeparts laboratoriemiljø. Typisk værdi er den anslåede værdi baseret på forskelle i batterikapacitet blandt de testede batterier i IEC 61960-standarden. Indstillet (minimum) kapacitet er 3200mAh. Den faktiske batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/